PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
10.3.09 22:10

Tak mám dnes povinnosti za sebou, plánovali jsme zase finanční budoucnost a depka je tu.
Jdu si počíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
10.3.09 22:22
žížala píše:
Tak mám dnes povinnosti za sebou, plánovali jsme zase finanční budoucnost a depka je tu.
Jdu si počíst.
to poznam Jani :( ja mam furt po nalade keď Adam povie,že si ideme všetko spočitať.Ako keby sme počitanim nečo vyriešili :roll: Ale jasne,že to občas potreba je

Ja idem spať.Holky dobru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
10.3.09 22:32

Tak jsem se teď probrala ztuhlá u TV :roll: … chce se mi hrozně spát, ale nedalo mi to …

Kitty , zítra držím pěsti a čekám na pozitivní zprávičky! Hezky se na to vyspi :wink:

Dočtu až zítra, máme taky to očkování, tak snad tam nebudeme moc dlouho.

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
10.3.09 22:33

Tak jsem si trošku početla.

Ivčo
Krásný ultrazvuk, úplně mě to dojalo a zavzpomínala jsem si.

Radko
Je fajn, že sis popovídala a trochu se ti ulevilo. Na jednu žensko je toho u vás fakt strašně moc.

enio
Máš doma pořádného čertíka, ale s andělským kukučem. :lol:
břicho a prsa
Tak u mě je katastrofa obojí, mazala jsem se maximálně a stejně jsem popraskaná od hlavy k patě, trpěla jsem na to vždycky, i když jsem přibrala trochu, máme takovou kůži v rodině. Břicho mi popraskalo, když si sedlo týden před porodem.
Je to daň za krásné, zdravé dítě a tu já zaplatím bez řečí, je to málo.Muže mám zlatého, nevadí mu to, tak snad to tak zůstane.
Cvičím, ale ne dostatečně.

Víc nevím, jdu si chystat věci na zítřejší praxi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
10.3.09 23:14

Dobrou a klidnou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
11.3.09 08:25
žížala píše:
břicho a prsa Je to daň za krásné, zdravé dítě a tu já zaplatím bez řečí, je to málo.
to si napsala krasne :D

Inač dobre ránko.Vstavali sme zas o 5:44 8O :lol:

petruš od dr prines,len same dobre správy a fotečku taky

Musim isť,lebo samik dostava hysaky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.3.09 08:34

Noooo, zase jste se rozjely! Jen jsem „obdivla“ fotky, bo jsem tu na nějaké viděla reakce a mažu využít toho, že Vojta spí. Trochu mě překvapilo, kolik se s těma dveřma udělalo nepořádku :? Hlavně je zas dost naprášeno, jak to brousili nebo co to dělali. :roll:

Lucinka ve sprcháči super! :lol: :lol: Eliášek a Akrimek se mi taky líbili! Nooo … a nejvíc … se mi líbí … malá Ivanka! 8) A dneska jde na ko Petra? Jestli jsem to pochopila dobře, tak hodně štěstí a ať jsou tam rovnou dvě! 8)

Ale já to dočtu, nebojte. Potřebuju trochu navýšit počet příspěvků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.3.09 08:38
jirabobes píše:
Knoflice píše: Ále, doufám, že se Jířa pochlapí a na ov srazík něco přiveze. :wink:
Právě se mi peče druhý plech těch loupáků s ořechovou náplní.Ale náplň je kupná. :oops: Se zítra dopolko stav. :wink:
No a na srazík bych mohla přivézt jen z neděle.V pondělí budu mít celkem fofry.Njn,výplaty. :roll: :lol:

Od neděle je ještě dobré víc než dost! Takže něco odložit aspoň pro mě. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.3.09 08:44
Terulka píše:

Luci
Mladě neznamená dobře. Taky v ní vypadám jak pako. :lol: :lol: :lol:

Jo a normální seš, já kdybych jí měla doma, tak jí taky sežeru. (Nechť mi slečna v růžovém promine) Celej den sem měla na něco chuť, ale nic tady nebylo. :roll:

Já si teda dovolím nesouhlasit, páč podle mě jsi v té čepici vypadala dobře.

Jojo, zuby. Mě po těch třech víc než ročních kojeních nezůstal snad jediný bez plomby. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
11.3.09 08:44

Brý den… :lol:
tak Sabča ve školce,Filda chvilku obdivuje kočár tak vám musím písnout 8)

Katko
tak už se vám blíží doma finále,že :wink: Už se těšíme na foto :wink:

Kitty
hodně štěstí na kontrolku a ať ta holčička hezky roste :lol:

Ivčo
Hezký metřík! Bude to na něm rychle přibývat :)

Luci
no příště si to rozmysli než otevřeš :lol: :roll:

Žížalko
ať ti dnes praxe rychle uteče :wink: a už ti je líp :?:

Jiřinko
dneska opět do terénu? To v tomhle hnus počasí musí bejt na ho… :roll: :?

Terko
mi přijde že ti je Eliášek taky víc podobný :roll: si myslim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
11.3.09 08:55
Radka75 píše:
znáte někdo botky Peddy? Markova mamka je dneska donesla, jsou pěkné, ale nejsou celokožené. Jsou to tyto:
http://www.detskebotky.cz/detail.php?…myslíte, že jsou OK? Trochu mám obavy z těch suchých zipů, jsou takové tenké, tak jestli to nožku dobře udrží. Vím, že darovanému koni na zuby nekoukej, ale nechci mu nožku zničit. A o této značce jsem nikdy neslyšela.

my mame peddy ale inkasie,len na jeden suchac a ten je sirsi…a maximalna spokojenost.....vyrabate ich vy tusim cesi… :)

tieto mame:
http://img.mimibazar.sk/…b4128684.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.3.09 08:55

Tak Bebuška si muzikál maximálně užila, no to je dobře. My máme letos 11 let od svatby, což sice není kulaté, ale poprvé za celou dobu nám to vyjde na sobotu a už jsme dlouho nikde nebyli sami dva, tak jsem o nějakém muzikálu uvažovala. Jen z těch, co se teď o nich hodně píše, mě neláká ani jeden. Tak že by tohle? Když to není přesně jako film a film se Jendovi líbil taky, tak by to asi nebyl úplně špatný nápad. 8)

Hani , no vpodstatě jo. :lol: Nebo ti mám ještě vyjmenovat, co nás všechno čeká? :lol: Ale jo, dveře se mi moc líbí. Celodřevěné dveře jsem vždycky chtěla a teď jsem si to splnila. Odpo se pochlapím a natahám fotky do PC. Chci nafotit kočár a hodit ho na net, páč jsem zjistila, že už ho nepotřebujem (do školky jedem na kole, k našim ujde pěšky a na nedělní obligátní procházku může jet v golfkách), tak ho chci zkusit prodat, dokud je ještě takřka „IN“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.3.09 08:57

Marti, ty tvoje locky jsou pěkné, je vidět, že to umíš, ale mě to teda neříká vůbec nic. Ta soutěž už proběhla? Dopadla jsi nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.3.09 09:05
Pajulena píše: [ Nechcete si pockat az na svatebni fotky? :wink: Akorat si budu muset vycpat prsa peti pary ponozek, protoze jak jsem prestala kojit… No je to bida. Kde nic, tu nic :? Jenom povysla kozka s vytahanou bradavkou :xTak me dnes konecne dojede Martin. Pujdu do sprchy shodit tu desetideni srst. Z jetyho udelam zase cloveka :lol: Akorat asi ucpu odpad. No to se mam cim chvalit, ale me se tak nechteji holit nohy (a i ten zbytek) a Matyskovi je to fakt jedno :oops: To je hrozne, ja jak jsem tmava. No normalni goryla :roll:

Dobrý :lol: Hele, do svatby se prsa spraví, neboj :wink:

e.v.a - vy jste učitelská rodina! Jste oba základkáři nebo jak? A kterou máš, ostravskou, nebo olomouckou … ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
11.3.09 09:10
Radka75 píše:
Ahoj holky,

tak filip má alergickou reakci na nějakou potravinu a velmi silnou. Má rudé velké fleky snad všude a taky nateklé ručičky a trochu i obličej. Dostali jsme kapky a máme sledovat, jak se to zhorší, hned do Krče. Ve středu jdeme na kontrolu, tak se necháme poslat na alergologii.

tak já musím běžet, mějte se hezky

Dneska. No dej vědět. Ještě se snad něco dočtu …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí