Poradna duly
Jana Čurdová
Pořád nikdo?
Tak ještě meteorologické okénko od nás - sluníčko a ukrutný vichr (na zánět středního ucha nic moc
). A ráno Ondra dobral ATB ![]()
A ještě do třetice já …
Co budete vařit? Já chtěla udělat zeleninové rizoto, ale došla mi kulatozrnná rýže, tak bude „rizoto“ z jahel
.
tady taky ukrutně fouká.
co je to kulatozrnná rýže???
ivčo - kontryhel už mám koupený, zítra začnu pít. Ta revize byla jen minimální, tak uvidíme. Toho Dr. ti trochu závidím (promiň)
Inge - máš toho fakt hodně a potřebovala bys oddych. Tak se zařekni, že po tom dubnu už fakt nic. Ono i bez práce, když máš 2 děti a uklízet celý barák, prát, žehlit atd, dá hodně zabrat.
Luci - je to těžké, když jsi sama, ale Adam to myslí dobře, snaží se zabezpečit rodinu a vydělat penízky navíc. Bude dobře uvidíš
oběd - kolínka s uzeným a vejcem zapečené a pro malého květák s bramborem (placičky nebo mozeček)
Janko - mám nový, peru v ecoveru, ale to už je tak 14 dní a dávám mu extra máchání pro alergiky.
Filda má pořád velké vystouplé fleky na nožičkách, tam je včera neměl, ale zase se mu ztratily ty na zádech. Zítra jdeme na kontrolu, tak si řeknu o ten zyrtec. V obličeji už natelklý nejni, ale ručičky podle mě má pořád.
dnešní noc mimořádně dobrá, vzbudil se až v 6.30 a po mlíku ještě chvliku spal.
kackamates píše:
já nevím, já bych se řezat nenechala… ono to jde, když to člověk nenechá dojít na 115kg.já sice přes těhu taky nabrala nějaký25kg, ale když člověk není nemocný, tak jsou možnosti jak shodit. spíš zase te´d přibírám,nejsem schopna odolat dobrotám… nojo.ale to je o něčem jiném.. a i to mega břicho co jsem měla v těhu, tak se ta kůže stáhla.. a věřím, že rozumná dieta, cvičení, krémy, masáže pomůžou každému.. jen to chce čas a pevnou vůli…
Kačko,ale já taky neměla 100 a víc kilo a ta kůže už prostě těma třema megabřichama vytahaná je.
![]()
Inge píše:
A ještě do třetice já …Co budete vařit? Já chtěla udělat zeleninové rizoto, ale došla mi kulatozrnná rýže, tak bude „rizoto“ z jahel.
Tak udělej z normální.Já jinou nekupuju.
Jo jinak.V 11 jsme se vrátili z venku,pošty a obchodu.Tak Radeček cca 2 hoďky pěkně šlapal. ![]()
LUCIKU píše:jirabobes píše:jaj,tak to som asi nemala psať.Prej platila 30000,–LUCIKU píše:(nasuchopolykajícísmajlík) Aspoň se můžu psychycky připravit.Až splasknu,tak na to půjdu.Už tak mi to tam vysí.
Jo včera jak som bola u kamošky,tak mi řikala,že jej znama bola v piatok na plastiku s bruchom.Pred tehu mala 110kg,pred koncom tehu 140kg(ma 3 deti)teraz mala 80,ale brucho jej vyselo,tak,že jej nebolo vidno ani pipinu a pupok mala taky uplne mimo.Chcela isť aj na prsa,ale už nie.Vraj je to ŠIALENA bolesť.Že radšej by rodila každych 9mNo jo pre krasu sa trpi.
Bojim bojim
Jojo,zadarmo to není.Přece jenom je to estetická operace.Ale než já splasknu na vysněnou velikost,ještě potrvá.Tak to našetřím. ![]()
Matík spí, tak jsem na chvilku zaskočila.
Tak omyl, už nespí, dal sotva půl hoďku, ach jo.
Kitty
Honza byl minule na plavču úplně sám a dneska jsme my taky nešli. Já i Matík jsme tuberáci, mě je furt nic moc a příští týden máme jet na ty hory, tak jsem to nechtěla pokoušet.
A máte už plavčo zaplacené?
Oběd
Měli jsme krůtí s pohankou a mrkví.
Inge
Dík za tip, k véče udělám rizoto, konečně jsem v dm doplnila zásobu rýže na rizoto.
Radko
Tak to fakt nevím, co by to mohlo být.
Matík kňourá, je nedospaný, tak se jdeme ňuchňat, třeba ještě zaspí.
Tak nevím, jestli to už bude fungovat … jen si vzpomenout, co jsem všechno psala ![]()
Takže začnu kontrolou
… jsem na začátku sedmého týdne, mimi je tam jedno a má srdíčko jako zvon
, jinak vše vypadá tak jak má být.
A hurá, na kontrolu jdu už za dva týdny, aby bylo vidět, jestli roste ![]()
Fotku zkusím vložit později, nechce si mi načíst fotogalerie. Je teda nekvalitní, jsem si zapomněla dojít vyčůrat
, tak je takové zrnitá, ale to důležité bylo zřetelné
Raduš , Ty se neomlouvej, to spíš mě mrzí, že se tady raduju a dělám Ti tím bolest ![]()
Pěkně popíjej kontryhel, ať se zase brzo můžeš radovat s náma… ![]()
Inge, jeje, taky zkus někdy odpočívat … Jo a myslím, že Ty bys třetí zvláda v poho
… Ty už musíš bejt ze železa, jinak to nechápu …
Radeček je šikulka, že tak hezky chodí …
Luci , tak nevím jestli Ti přát ať Adam přijede v pátek nebo až za týden … jak vidno … obojí má své pro i proti
![]()
raději to pošlu …
Holky děkuju ![]()
Na metříku už pracuju, ale nemůžu se dopočítat, podle UZ jsem dneska teprve 6+1, podle MS 7+6 nebo 7+0 (při delší cyklu) ...... jsem musela otěhotnět úplně někdy jindy než jsem si myslela ![]()
Ivčo jupíííí!!! Tešim sa na novy metrik
Taky by som brala podľa UZ
A konečne možem vypnuť PC ![]()
Kalinko
gratuluju k uspesne kontrole ![]()
jinak my jsme od soboty do stredy do noci samotne doma a krasne se ukazuje, jak nejsme zvykle… tedy spis ja… trosicku tu mam organizacni zmatek…
jak je s nami vetsinu casu Bert doma, na schuzky jezdime spolecne a tak, tak ted jsem uplne neschopna…
normalne koupeme spolecne, vcera to bylo krusne, protoze Lucinka udelala potopu na zachode a nez jsem to uklidila, asi ji prislo, ze jsem pomala a zdrzuju, tak sama vlezla do vanicky, kterou jsem napoustela…
i v obleceni s ukoristenym kuchynskym nacinim a kartackem na zuby…
nastesti mame zachod vedle koupelny, netusila jsem, ze bude schopna ten sprchovy kout otevrit… takze jakmile se zacala radovat a cakat, tak jsem vylitla…
no a dneska jsem sla na zachod, vratim se a ona potvurka na stole s ovladacem… zacala lezt po vyskach… nejhorsi je, ze s sebou taha porad hracky…
nastesti to mam zdokumentovano ![]()
http://img1.rajce.idnes.cz/…brezen09.jpg
http://img1.rajce.idnes.cz/…zen09_4_.jpg
http://img1.rajce.idnes.cz/…zen09_9_.jpg
tedy asi budeme muset tatinka posilat do Alp casteji, abychom si taky uzili toho byt sama doma na materske ![]()