Poradna duly
Jana Čurdová
kackamates píše:Kačko taky som pribrala 24kg a brucho sa mi krasne stiahlo.Ale dostalo ma to,že každy radil hodne kremovať,že mi koža nepopraska.Asi kolem 15tt mi začali praskať prsa,zadok a boky.Brucho nie.Kremovala som rovnako všetko.Prve ma to sra…,ale už mi to vobec nevadi.V Maminke som pak četla,že kremovanim popraskanie zmierniš ale nezabraniš tomu.Ak ma niekto malo pružnu pokožku,tak mu nepomože ani neviem čo.Ona chodila 3× tyždenne do fitka s kamoškou.kila šli dole,ale koža jej prevysala viac a viac.Mamka taky keď zhubla(chodila do fitka a mala trenera),tak jej koža ovysla.Tomu už fakt nepomožeš inač ako operaciou.
já nevím, já bych se řezat nenechala… ono to jde, když to člověk nenechá dojít na 115kg.já sice přes těhu taky nabrala nějaký25kg, ale když člověk není nemocný, tak jsou možnosti jak shodit. spíš zase te´d přibírám,nejsem schopna odolat dobrotám… nojo.ale to je o něčem jiném.. a i to mega břicho co jsem měla v těhu, tak se ta kůže stáhla.. a věřím, že rozumná dieta, cvičení, krémy, masáže pomůžou každému.. jen to chce čas a pevnou vůli…
PC som nevypla,lebo Samik usina
![]()
Radka75 píše:Ja viem,že to mysli dobre.Len ono je to niekedy ťažke byť sama doma.
Luci - je to těžké, když jsi sama, ale Adam to myslí dobře, snaží se zabezpečit rodinu a vydělat penízky navíc. Bude dobře uvidíš
Enio ta tvoja Lucinka je nadherna.Sranda jak tam sedi vo vaničke oblečena ![]()
LUCIKU píše:Enio ta tvoja Lucinka je nadherna.Sranda jak tam sedi vo vaničke oblečena
…ja sla taky do kolen… nejhorsi byla plenka, netusila jsem, kolik toho nasakne a ze se neda vyzdimat uz vubec ne ![]()
enia píše:tak že plena neide vyždimať to som taky netušila.No jo ale stejne su to zlatička aj keď lumpariaLUCIKU píše:Enio ta tvoja Lucinka je nadherna.Sranda jak tam sedi vo vaničke oblečena…ja sla taky do kolen… nejhorsi byla plenka, netusila jsem, kolik toho nasakne a ze se neda vyzdimat uz vubec ne
Jo a Samik dnes prišiel na to,že skrinka pod troubou na plechy sa da otvoriť.SUPER
A taky sa dnes vysekal.Ma šram na čeličku cez obočie.Našťastie to nema rozseknute,len mu to nateklo.Podkol sa o vlastne nohy a narazil do dveri
Jo a dnes som varila kuracie na mrkvy s ryžou.
Prave som Samikovi zožrala ostatnych 7 kinder čokoladiek ![]()
LUCIKU píše:enia píše:tak že plena neide vyždimať to som taky netušila.No jo ale stejne su to zlatička aj keď lumpariaLUCIKU píše:Enio ta tvoja Lucinka je nadherna.Sranda jak tam sedi vo vaničke oblečena…ja sla taky do kolen… nejhorsi byla plenka, netusila jsem, kolik toho nasakne a ze se neda vyzdimat uz vubec ne
no ve vysledku jde, ale desne blbe
a ne vsechno
Jsme zpět z nákupů, mi to tady blblo, tak jsem se ani nerozloučila …
dneska je tu nějaký mrtvo ![]()
Enio , fotečky super, Lucinka je taky pěkný kvítko
![]()
Honzík se zase po mě sápe, tak jdu za ním …ještě dlužím fotečku …
http://emimino.cz/…ltrazvuk.jpg
Tak večer…
Ivco, moc gratuluji. Ultrazvuk krasny ![]()
Luci, zcela te chapu. Me Martin uz zitra rano taky zase odjizdi pryc. Furt jsou v luftu, ti chlapy nasi. No ale hold pez penez by to neslo…
Jinak co se tyka bricha. Kdyz uz je ta kuze moc povolena, tak uz jinak jak oberaci zpravit nejde. Zvlast kdyz to visi az pres pipku. Na to uz opravdu nic nepomuze. Me se bricho zpravilo hezky. Mam ho i svalnate (taky cvicim), ale kuzi mam jak starenka. Ne povolenou, ale takovou vyschlou a vrascitou. Koupila jsem si ted novy krem, tak uvidime. Co je ovsem hruza, tak prsa. To jsem fakt necekala, a to jsem byla pripravena na nejhorsi. Me tam visi jen vrascita kozka s vytahanymi bradavkami. A to jsem mela vzdy vetsi C. Holky, co jste uz odstavily, jak jste na tom?
Enoi, sikovna je Lucinka ![]()
Ahoj jsem z5.
Sklo ještě není
![]()
Jo jsem se už dlouho chtěla zeptat asi blbě ale zeptám se…Paju?Martin hraje hokej to jsem pochopila ale za co hraje??? Děkuji nějak jsem mimo!
IVČO
je to krásný!!! Blahopřejeme! A držíme všechny pěstičky co máme ať je vše OK a kdy budete oznamovat doma? Pak se pochlub ovacema ![]()
Pajulena píše:
Ivco, moc gratuluji. Ultrazvuk krasny![]()
Luci, zcela te chapu. Me Martin uz zitra rano taky zase odjizdi pryc. Furt jsou v luftu, ti chlapy nasi. No ale hold pez penez by to neslo…
Jinak co se tyka bricha. Kdyz uz je ta kuze moc povolena, tak uz jinak jak oberaci zpravit nejde. Zvlast kdyz to visi az pres pipku. Na to uz opravdu nic nepomuze. Me se bricho zpravilo hezky. Mam ho i svalnate (taky cvicim), ale kuzi mam jak starenka. Ne povolenou, ale takovou vyschlou a vrascitou. Koupila jsem si ted novy krem, tak uvidime. Co je ovsem hruza, tak prsa. To jsem fakt necekala, a to jsem byla pripravena na nejhorsi. Me tam visi jen vrascita kozka s vytahanymi bradavkami. A to jsem mela vzdy vetsi C. Holky, co jste uz odstavily, jak jste na tom?
Enoi, sikovna je Lucinka
no sláva to taky není /prsa/, trošku se to Pajul zlepšilo asi dva měsíce po odstavení, ale do původní podoby taky ne. Vyvěšené a měkké…
jo kamarádce zbyly jen kůžičky a nic se neobnovilo, takže asi záleží zase na každém.
tak jsou dvě možnosti, buď to vydržíš a budeš maskovat podprsenkou nebo půjdeš na platiku po posledním mimču ![]()
Ahoj!
Tak dneska jsme zase lítali, ráno v práci pro potvrzení o příjmu, potom u kamarádky, aby si děcka pohrála, pak společně na procházce, pozdní oběd a chvilku v herničce. Jsem grogy.
Ivčo - moc gratuluju!
břicho - tak celkem se stáhlo, v pase mám asi jako před porodem, ale ta kůže trochu natažená je (prostě to není to tvrdé ploché břicho, jak předtím). Jen co jsem odpozorovala, když se fakt pravidelně cvičí, tak je více svalnaté, když se necvičí, tak povolí. Ale iluze bych si nedělala - po více dětech to bude určitě horší, to asi budu cvičit denně
. Takže se ani moc nedivím vícematkám, že s tím něco chtějí udělat.
Pavli - prsa nejsou taky, co bývala (měla jsem taky větší C), teď je to tak menší C, kůže povolená, ale jak píše Kitty, cca po 2 měsících se to zlepšilo, už jsou pevnější. Vyřešila jsem to momentálně tím, že jsem si koupila novou push-up podprsenku a cítí se mnohem líp
.
Pajulena píše:šak prave…Jo Pavli minule jak si psala,že do šiat budeš namiesto prs dať ponožky,tak ma napadlo,že by si mohla otehuľkovieť taky.Do svadby břiško ešte nebude a,ale prsa jo
Ivco, moc gratuluji. Ultrazvuk krasnyLuci, zcela te chapu. Me Martin uz zitra rano taky zase odjizdi pryc. Furt jsou v luftu, ti chlapy nasi. No ale hold pez penez by to neslo…
Holky prave som sa skoro posrala od strachu.Niekto zaťukal na dvere.Podivala som sa kukatkom a tam tma.Tak som malinko pootvorila a tam nejaky ukrajinec či čo,že či tu byva nejaky pan Neviemaky.Tak som povedala,že neviem a rychlo zavrela.No fakt som mala na male ![]()
Ja utekam.Mam nejaku pracu koli Adamovi čo musim zas vybaviť ja.Možno ešte kuknem
Ivčo bože to je nadhera.Až sa mi chce revať.Spomenula som si na prvu Samikovu fotečku.Ma tam 2,5cm.
ivčo - moc moc gratulujeme, nejpřesnější je UZV v 11. týdnu, ale to je až za dýl, tak bych asi jela dle MS
enio - lucinka je pěkný číslo, šikulka malá
prsa -před těhu jsem měla B, pevný. Teď mám spíš A, vytahaný, hrůza.
Luciku - je to těžké a smutné být sama doma, taky to znám, ale bohužel ty prachy k životu potřebujem.
dneska jsem tu měla skvělou návštěvu. Potřebovala jsem se moc vypovídat a tak mi to strašně pomohlo.
tak zatím