PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1999
11.3.09 21:18
kitty25 píše:
jdu provést kontrolu, co Robik provádí, nějak se mi to nezdá

tuším Jituš psala o tom pádu - taky Robik včera vlezl na polštář, pověsil se na poličku, něco si sundal a pak se zkutálel až spadnul na zem.
dneska - vylezl na konferenční stolek, správným způsobem chtěl slézt dolů, ale neodhadl výšku a tak v podstatě taky spadnul

takže klídek

Tak co vyváděl?

Klárku hrozně lákají výšky - věčně leze na židle, snaží se dostat v kuchyni na stůl… :roll: Asi před ní budu muset židle schovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
11.3.09 21:20

Smazal se mi dlouhý příspěvek, database was currently not available nebo co :twisted: :evil: :twisted:

Jdu spát.

E.V.O. platím za jednorázové zrcadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.3.09 21:28
LUCIKU píše:Jo a rozhodla som sa,že obetujem 10minut emimina a pojdem si dať par brušakov :roll:

První moje myšlenka byla,že ses zbláznila. :oops: :lol: :lol: :lol: Ale pak mě napadlo,že to není zase až tak blbý nápad. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
11.3.09 21:30

no jo, ale já pořád nevím, co to je to „zrcadlo“ :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
11.3.09 21:33

Inge
tak mě to za poslední hodinu udělala 3× a už mě to s… s prominutím,jeden příspěvek se mi ukáže třeba 2× a jiný se ztratí a úplně mě dojímá jak emimino furt padá a děje se mi to jenom tu :evil: :! :evil:

Jsem z toho na nerv,jdu taky ležet.

Dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
11.3.09 21:35

Ahoj holky,

to vezmu krátce a zalehnu, jsem zase zpráskala pátý přes devátý a je mi blbě.

Kitty , i taky moc gratuluju k miminku na svém místě a hlavně k srdíčku :lol:

Krásný fotečky … až na ten sníh :roll:

Luci, teda Ty si koleduješ ..ale vynadáno už jsi dostala dost :wink:

Marodi malí i velcí … ať se z toho rychle dostanete …

Jani , kousek dokumentu jsem taky viděla, je to fakt mazec s čím se lidi musí poprat … děkuju za zdravý dítě …

My dneska byli u dr., Honzík dostal Priorix, při píchání začal natahovat, ale po nalepení obrazkové náplasti zase přestal a pak mě paní dr. překvapila, ale velmi mile … za odměnu Honzík dostal vanilkovou oplatku … jí čapnul a spokojenost úplná :lol: :lol: :lol:

Holky tak já jdu, nejhorší je, že mi přestala chutnat Cola :roll:

Dobrou I.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
11.3.09 21:38

Evi, zrdcadla jsou ty vyšetřovací lžíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1999
11.3.09 21:44

Na gyndě jsem nikdy neplatila, jen těch 30 Kč a 50 Kč za fotku z UTZ :) Moje gyndařka je super - rodila v listopadu 07, nějaký čas ji zatupoval mladý dr. (taky šikovný), teď zase na pár dní v týdnu pracuje. UTZ v těhu mi dělali zadara několikrát.

Evi , z Takka mi taky přišla SMS. Škoda, že to posílají jen den předem, nemám nárok se tam tak narychlo dostat. Věci na dětičky mají hezké.

Leni , ať Vojtíkovi ATB brzy zaberou!

Kitty , nádherná fotečka :)

Ještě jsem chtěla k té vyrážce. Ségřinu malému se minulý týden objevily hrozný fleky na tvářích a předloktí. Dr. to léčila jako reakci na ATB, fleky nemizely a nakonec z vyšetření krve zjistila, že má mononukleozu 8O Projevuje se to různě, někdo je unavený, bolí ho v krku atd., jemu se to projevilo flekama. Nechci nikoho strašit, jen upozornit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
11.3.09 21:47

Luci , zatím mi přijde, že naopak.. má to takové bobkovaté :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.3.09 21:52

Ahoj holky,
tak se po dlouhé době dostanu k tomu taky napsat, ne jen číst a neodeslalo se mi to, taky pro chybu serveru a to jsem napsala celkem hodně, sakra, bych.. :evil:

no v kostce to zkusím znova,
Kitty, gratuluju, Natálce to v bříšku sluší!!!!
gyndař skoro dědula, moc nekomunikuje, co se nezeptám, mi neřekne, UTZ jsem měla hrazený pojišťovnou asi jen dva a zrcátka platím 50,–

Luci, holky už tě sprdly dost, tak já jen tiše..:-)… neblázni, člověče..

ENIO, Terko, fotky bomba, Lucinka maximálně spokojená a kluci krásně sladění, to nemá chybu!

JO a dnes po 12 dnech zpoždění dorazila MRCHA, slušný, ne?
odešlu to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
11.3.09 21:57

Jituš, mě si teda krapet postrašila, fuj fuj..

Leni, prďola má ATB?, sakra, to je pech, tak ať je mu brzy dobře…

Kačko, gratuluju k vodě, hurá hurá, co?

Knoflice, teda doufá, že si to psala ty… tu Touhu opravdu s klidným svědomím doporučuju a nabízím popř. slevu, jsem v klubu Divadla Kalich a občas mi chodí nabídka na 50% slevy… i teď jsem tak byla, i když to zrovna bylo přes kamarádku, seděly jsme ve třetí řaděza 350 místo 700,– Kč, což je slušné… ale je to náhoda, kdo ví, jestli by se zrovna něco naskytlo v době vašeho výročí :-)… ale ráda koupím a zašlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.3.09 22:02

Tak abych všechny vyvedla z omylu. Kluci jsou mi podobný oba. :lol: :lol: :lol:

Akrimek je teď podobnej mýmu bráchovi, když byl malej. Ale jako miminko byl celej já a to víc než teď Eliášek. Navíc Akrimek byl světlejší a neměl kudrnatý vlásky a měl je světlejší. (zato teď nám nějak tmavne) Obličej se mu protahuje po manžovi.

Eliášek je naopak víc arábkovej, ale podobnej je mi taky.

Realita je ale taková, že maj oba kluci vrchní půlku obličeje po manželovi a tu spodní po mně. Hubený jsou po mně (jak vypadal manžel jako dítě nevim fotografie se z dob mamutů nedochovaly :lol: :lol: :lol: ), ale stavbu těla maj po maželovi. Když dám ruce těch tří vedle sebe, tak je to jak jedna ruka v několika stádiích. :lol: :lol: :lol:

Konec nauky o mých dětech. :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
11.3.09 22:07

Jo a taky jsem chtěla pogratulovat Kačce k vodě.
Mě stačí, když nemám v Alžíru tekoucí vodu.

Tam se ráno načepuje do barelů a flašek, teče jim jeno 2h ráno a kdo brzo nevstane je bez vody. :roll: :roll:

Já tam žít, tak jsem bez ní pořád. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
11.3.09 22:24

Terulko
sem se zasmála tvému rannímu vstávání pro vodu a elaborátu o svých synech. Povedené.
Jituš
Já jsem se osypala po antibiotikách a taky se mě známá doktorka ptala, jestli mi dělali testy na mononukleozu, že to klíďo mohlo být ono. Měla jsem kopřivku, která se mi slila do obroských fleků v podstatě po celém těle a strašně to svědilo.Fuj.

evi
já se s tím nemažu a píšu co cítím a myslím si. Proto se tak často omlouvám, když mi zpětně dojde, že jsem plácla hloupost. Za svými city si ale stojím, to jo. :lol:
Máte dobrý učitelský klan, u nás nikdo, já jsem taková průkopnice. :lol:

Jiři
Dík za tipy, snyžím se i o lehké věci, neb není jisté, že bude rolba. :wink: Zatím mám tortelliny se sýrem (polotovar od Alnatury, jsou dobré a jen se uvaří ve vodě), kuskus se zeleninou, asi nějaké rizoto a asi uvařím nějaké maso a poprosím tátu, aby mi ho zavakuoval. Ale ještě minimálně 3 jídla mi chybí.

Tak já jdu do hajan, Matík zase pofňukává, ty zuby nám byl čert dlužen, už je to víc jak měsíc a sotva jedna stolička kouká. :roll:

Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
11.3.09 23:33

Jani
Ještě jsou instantní polívky i bez glutamátu a sajrajtů,těstoviny s omáčkou (s glutamátem a sajrajty)…to je lehké :wink: a chutné :-) ,ale nezdravé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí