Poradna duly
Jana Čurdová
Knoflice, tak nad tim, ze by mel Matysek nekoho nakazit v obrovskem nakupnim centru, by me ani nenapadlo premyslet. To je pro me tak trochu blbost. Ja ho vzala do obrovskeho prostoru mezi dospele lidi, kde s nikym neprisel do kontaktu a kde se k nikomu nepriblizil na pet metru. Nedovedu si predstavit, jakym zbusobem by mel nekoho nakazit. A to jeste opomenu, ze dopeli prechazi kde co. Klidne chripku a i horsi svinstva. Na cviceni, ktere se odehrava v male telocvicne nacpane rocnimi detmi, ktere se po sobe plazi bych ho nevzala. To je trochu rozdil…
Pajuleno, tak se nerozčiluj. Já také chtěla původně reagovat jako Knoflice. Rýma a kašel se přenáší vzduchem. A v obchodních centrech, která máme v Čechách, je většinou hlava na hlavě, takže tak. Navíc je to uvnitř nevětrané, jen s klimatizací.
Jedu do školky, manžel už je na cestě ze Slovenska, snad už dokonce i v ČR. ![]()
Radko! Všechno nejlepší k 25. narozeninám! Ať se ti všechno už jen a jen daří! :srdce:
![]()
Paju, tak si představ, že někde v Americe na foru píše nějaká maminka: Si představte, že po dvou měsících, kdy jsem s ní byla zavřená doma, protože dokolečka kašlala nebo smrkala, jsme si včera konečně vyrazily ven a na kolotoči o kačera za ní seděl chlapeček tak v jejím věku, u nosu nudli a kašlal, no dovedete to pochopit! Mě picne! Jak může někdo nachlazené děcko tahat mezi lidi! Jestli zas bude nemocná, tak mě trefí.
![]()
Inge, dík. ![]()
Knoflice, pro tvuj klid
My tam byli sami. Opravdu. Jelikoz jsme tam byli v dopolednich hodinach a vtydnu, tak tam bylo pet a pul lidi. Par pupertako se tam vozilo na horske draze a k tem jsme se opravdu nepridali. Pred kacerem ani za kacerem nikdo. Ja nejsem zadny terorista, ktery by chemickymi zbranemi (Matysek) utocil na lidi. A ani nejsem natolik sobecka ke svemu okoli, abych si tohle nehlidala a neuvedomovala. To mi zas trochu krivdis. Detem se vyhybame velkym obloukem. A to i kdyz se zda byt Matysek konecne zdravy. Priste te vezmem sebou, aby jsi si udelala predstavu
… Jo a Mall of America je velky asi jako sedm (asi i vic) nakupnich center, jake zname v Cechach (napr. Letnany. Jedine, co znam). Je to nejvetsi v Americe. A ja bych toto tema asi opustila ![]()
Radko, taky přeju vše nej k narozeninám..a ať už se na tebe směje jen samé štěstí
Paju, křivdit jsem ti nechtěla. Já se ráda hádám přes net bo z očí do očí na to nemám ![]()
Knoflice, to mas pravdu. Me se nekolikrat stalo, ze jsem si s nekym chtela neco vyridit a nakonec jsem koktala jak tele. Nejlepsi by bylo si vymnovat nazory pres internet, a to zejmena s tchynemi…
Holky, psala jsem Vam nekdy vubec, co se mi stalo s tchyni? Kdyz se Matysek narodil, tak tu byla a asi hormony a vse dohromady. Desne mi lezla na nervy. Ona mi to taky neulehcovala. No a jednou jsem se zavrela do loznice, ze se vypovidam mame po telefonu. Desne jsem si na ni stezovala. No barvite. A ona byla zapla chuvicka a druhy konec byl v obyvaku, kde si tchyne popijela kavicku
![]()
Tak to máš dost dobrý zážitek.
Když k nám tchyně přijde nahoru, tak nikdy neklepe.
Ona k nám teda nechodí často, to ne, ale když přijde, tak bez klepání. No už jsem si říkala, že by nebylo marné, kdyby nás někdy přistihla „při tom“. No asi bych to nechtěla doopravdy, ale jako léčba šokem by to zabrat mohlo ![]()
Radka asi slaví o 106, že se na nás dneska ani nepřišla podívat …
Raduš vše nej k narozeninám a hodně zdraví a síly do nového mimíska
Pajuleno dobrý - co říkala /tchyně?/ ![]()
s koutkama jsem měla problém na začátku kojení. bohužel nejlepší je ryboflavin - zabírá ihned. bohužel není možné sloučit s kojením, jde to do mlíka
dobře zabírá zázračný kelímek oriflame
jo a s tím nakažením v krámě. mě teda doktorka řekla, že je tam vysoká koncentrace bacilů a právě že budou všichni flusat na Robika něco dalšího, ne že by vadilo, že on někoho nakazí.
No prostě je lepší se tomu vyhnout a hotovo. Jinak ale teda do krámu chodíme, sice na rychlý nákup, ale snad neumřeme hlady ne?
Tchyne taktne mlcela, za coz ji docela obdivuju. Ja bych se na jejim miste urazila. Na druhou stranu, k necemu to bylo dobre, protoze zmenila pristup a vsechno klape…
Jinak ja davam na vsechno framikouin. Na koutky netrpim, ale kdyz se nejaky vyjimecne objevil, tak jsem ho tam frkla. Pri kojeni se ale nemuze pouzivat prehnane a casto, ale muze…
Ahojda ženské,
dorazili jsme před chvílí, ale měli jsme se přímo žůžově, taková privátní vířivka není na škodu, oba jsme byli spokojení.
A ještě jsem dostala k obědu kachnu na víně. ![]()
Dočtu za chvíli, co muži dovolí.
kitty25 píše:mam ho
dobře zabírá zázračný kelímek oriflame
Raduško všetko naj,naj,naj…k narodeninám!!!!Hlavne hooodne zdravička
![]()
Idem si dať čaj a zavolať Adamovi ![]()