Poradna duly
Jana Čurdová
už dávno, dávno nie, myslím tým, že spáva len raz a tento týžden len 1 hodinu
ja som myslela, že ma si je...... ![]()
zabulienka píše:
už dávno, dávno nie, myslím tým, že spáva len raz a tento týžden len 1 hodinuja som myslela, že ma si je......
no tak to je blbe.....
mna by tiez j… ![]()
nechapem tie deti,ze nepotrebuju spat… ![]()
ja by som spala a spala… ![]()
jirabobes píše:jojo robi od 8-10h
Luci
K zubaři v sobotu???
Mati super fotky.Pozeram že nas tu má pár rovnaký tobogán
Dnes som vysolila 100 za baterky ![]()
Žabulienka tiež som si všimla,že tu si malo
No ale keď su povinnosti…Samik zas začina byť strašne mojkavy
![]()
Utekam,lebo si varim na zajtra
LUCIKU píše:jirabobes píše:jojo robi od 8-10h
Luci
K zubaři v sobotu???Cez týždeň robi len do 14h,niektorym ľuďom to nevihovuje koli praci,tak začar robiť aj soboty.
Dnes som vysolila 100 za baterky
Utekam,lebo si varim na zajtraNo ale keď su povinnosti…Samik zas začina byť strašne mojkavy
![]()
no my uz mame nabijatelne…davno…
![]()
zabulienka píše:Samik spi taky len 1× denne 1h niekedy mi ešte odpoledne zaspi na 15min,aler to malokedy
už dávno, dávno nie, myslím tým, že spáva len raz a tento týžden len 1 hodinuja som myslela, že ma si je......
martinaSK píše:to som nevedela,že je nabijačka aj na ti tluste.jeden čas som kupovala každe 4 dniLUCIKU píše:no my uz mame nabijatelne…davno…jirabobes píše:jojo robi od 8-10h
Luci
K zubaři v sobotu???Cez týždeň robi len do 14h,niektorym ľuďom to nevihovuje koli praci,tak začar robiť aj soboty.
Dnes som vysolila 100 za baterky
Utekam,lebo si varim na zajtraNo ale keď su povinnosti…Samik zas začina byť strašne mojkavy
![]()
![]()
Keby som odišla o 2min neskor mam po obede uff
Co je to nabijačka?
Já ještě peču a suším kombinézu, neb dnes jí dal co proto, tak šla do pračky a chci ji brát jako náhradní.
Koukám,že jste si tu hodily slovenskou stránku.
Luci
Tak to je s tím zubařem parádní. ![]()
Jani
Nabíjačka je přece nabíječka.
![]()
Leni tak ja som uvarila toto:Nakrajala som vepřove na malinkate kostičky(aby som mu to pak nemusela na taniery).Orestovala cibulku na masle.hodila na to maso,okorenila červenou paprikou,troškou soli,kminom,a majorankou.Pak som tam dala rajče,nastruhanu mrkvu a par hraškov.Podusila a zahustila smotanou a mukou.K tomu ryža.Ja varim taketo gebuzinky ale už som chutnala a je to suprove.
Jo a pekna fotečka pod nickom
jirabobes píše:![]()
![]()
![]()
Koukám,že jste si tu hodily slovenskou stránku.
Luci
Jani
Tak to je s tím zubařem parádní.
Nabíjačka je přece nabíječka.![]()
Ahojky!!
Tak u nás už se spí taky jenom jednou denně.
Trochu sem pozměnila režim, všechno posunula o půl hodinu dřív a parádně to vyhovuje a navíc už chodí spát pupíček brzo. Žádná desátá jako dřív. ![]()
Jo a my budeme mít zítra k obědu asi rizoto. ![]()
U nás se spí taky jednou denně anebo dvakrát tak po hodince. Ale večer už je taky krásně unavenej a hezky spinká od osmi.. ![]()