Poradna duly
Jana Čurdová
Radka75 píše:
janko a ostatní - já tam jedu příští týden ve čtvrtek, kdybyste něco chtěly …báro - vlaky na naší trase jezdí nízkopodlažní
tak marodům a marůdkum ať je brzy hej
já bych na jaro brala, cca 21, takže se mnou klidně počítej, pokud by měli sandálky tak taky 21, zájem trvá. jinak máš u mě sunary, tak doufám, že se nějak uvidíme.
Pajulena píše:
Holky, tak ja krava jsem si az ted precetla, ze mezi lidi ne. PozdeVzala jsem maleho do zabavniho centra na kolotoce. Mimochoden byl posrany strachy (byl na kolotoci pro opravdu male deti, takze jen takove jemne houpani). Ale zda se byt uz v pohode a od rana vlastne zakaslal vsehovsudy jen parkrat. Proc se vubec nemuze mezi lidi? Kvuli oslabene imunite? To me nejak nenapadlo. Ja kdyz tu vidim, jak se tu s tim nikdo nesere. Americke deti chodi za:,–(ne zasoplene, bez cepice a puncochaci (opravdu i v takove zime). Kasel jsme chytli na cviceni od jedne dost zachrblane holcicky. Proste i tak nemocne deti vezmou do detskeho kolektivu. To je potom jak lavina…
No doufam, ze to dnes prezije bez ujmy. Bych si nafackovala. Zitra uz ma byt hezky, tak pujdem na chvilku ven…
jo aby na něj neflusali další bacily
Pajulena píše:
Holky, tak ja krava jsem si az ted precetla, ze mezi lidi ne. PozdeVzala jsem maleho do zabavniho centra na kolotoce. Mimochoden byl posrany strachy (byl na kolotoci pro opravdu male deti, takze jen takove jemne houpani). Ale zda se byt uz v pohode a od rana vlastne zakaslal vsehovsudy jen parkrat. Proc se vubec nemuze mezi lidi? Kvuli oslabene imunite? To me nejak nenapadlo. Ja kdyz tu vidim, jak se tu s tim nikdo nesere. Americke deti chodi za:,–(ne zasoplene, bez cepice a puncochaci (opravdu i v takove zime). Kasel jsme chytli na cviceni od jedne dost zachrblane holcicky. Proste i tak nemocne deti vezmou do detskeho kolektivu. To je potom jak lavina…
No doufam, ze to dnes prezije bez ujmy. Bych si nafackovala. Zitra uz ma byt hezky, tak pujdem na chvilku ven…
Paju promiň, ale ty to vždycky bereš ze SVEHO pohledu. Tak mezi lidi snad hlavně proto, aby nenakazil další lidi ne? Na jednu stranu víš, že to malý chytil na cvičení od nějaké nemocné holčičky a kdyby ji tam její matka netahala a nechala doma, tak by to neměl od koho chytit, že jo a na druhou stranu ti není jasné, že kolem sebe šířil bacil dál on? Jinak tam teda máte pěknou kosku.
MartinaSk - oscilo každý den? Nee … A kolik mu dáváš? Půl?
Radko, jak se ti v tom Ecoveru pere? Já teď byla líná dělat amarouny, tak jsem prala jen v Ulrichu a houby to pere, to sliz pere líp a ještě levněji ![]()
Raduš mě to je fuk, buď něco bude nebo ne. sama tam nepojedu. klidně boty bez krabic, ty tam vyhoď ať se s tím netaháš.
Luciku - už od té doby, co jsi napsala, že ti praskají koutky u pusy, ti chci napsat, že mi taky a že je to z nedostatku vitamínů. To bude tím kojením.
Jiřko , já nějak nerozumím, že nechce účetní Martinovi zúčtování udělat. To přece musí, ne? Nebo jste po ní chtěli něco navíc?
KalinkaIvča píše:¨
Už jsem zpět … vypadá, že to zabralo a už se brouček vyspinká …Jiři, tady je daňová kalkulačka http://www.mesec.cz/…-kalkulacka/ a tady jsou odkazy na to interaktviní daňové přiznání … vřele doporučuji … http://www.mesec.cz/…va-priznani/
Ahoj holky
tak vás jdu pozdravit a zároveň se na víkend rozloučit ![]()
Petro
no ta dr. musí být magor ne? Po potratu a chce jí vidět až tak dlouho
nechápu
![]()
Paju
no stane se taky jsem přemýšlela jinak
máte zimu to by mi lezlo krkem ![]()
Radu
taky bysme brali botky a přivezeš nám je domů
to byla legrace ![]()
Mi se loučíme snad vás dočtu aspoň na mobilu,ale jedem ke tchánovcům na „zabíjačku“
tak nevím jak to bude s časem a v neděli jsme slíbili Sabince CIRKUS (dostali ve školce vstupenky
) tak se dostanu asi dlouho.
Hezký víkend, marůdkům brzké uzdraveníčko!
Jdu balit a vařit ![]()
Knoflice píše:hehe,tak to som nevedela.No ja a vitaminy to moc nejde k sebe.Ja v zime jem malo ovocia len sem tam a zeleninu skoro vobec.Nejak mi pripada bez chuti[quote:fe19a77557] Jiřko , já nějak nerozumím, že nechce účetní Martinovi zúčtování udělat. To přece musí, ne? Nebo jste po ní chtěli něco navíc?to taky čumim.Adamovi urobila aj to zvyhodnenie bez kecov
Luciku - už od té doby, co jsi napsala, že ti praskají koutky u pusy, ti chci napsat, že mi taky a že je to z nedostatku vitamínů. To bude tím kojením.
Inač dobre ranko.Samik spi a ja sa idem osprchovať a zhodiť srsť
.Pak ideme ku kamoške a nakupiť.
Ahojte!
na koutky - vitamín B (b komplex)
daňové přiznání - musíš si požádat zaměstnavatele někdy do půlky února, pak ti to nemusí udělat. Já ho teda ještě nemám, se nemůžu dokopat…:roll:
Příspěvek upraven 06.11.09 v 20:39
Ondra spí vsedě v chodbě v kočárku (aby mu ty nudle aspoň vytékaly) a já jdu zkusit ještě stihnout něco vyžehlit.
Daně musí účetní zúčtovat, pokud o to zaměstnanec „požádá“ do 15. února.
Kdybych náhodou na ty Lužiny někdy jela (mám to z vás nejblíž), tak to tady napíšu, jo?
Ahojky,
Vojta je už lepší..nakašle tolik, ale je slyšet ještě hluboký kašel. Škoda, že neumí vyplivnout co vykašle ![]()
V pondělí jdeme na KO. V úterý máme mít poslední hodinu plavání. Tak snad asi půjdeme.. No pak nám chyběj ještě dvě náhradky..
Radko , botky bych brala, ale je to asi blbost, pak to posílat… Se to prodraží. Kouknu po nějákých někde tu u nás..
Bramburko , to už snad kamoška doklepe do zdárného konce. I kdyby teď porodila, tak už snad v poho,ne? Já závidím ty nervíky a to očekávání kolem toho
![]()
Daně , vůbec netuším, kolik by mi mohli vrátit.. No vy jste z toho nějáký veselí.. Tak se začínám těšit…
Šla bych do práce na nějáký ten den zase..ale nějak to teď nevychází..
Potřebovala bych ještě něco.. nějakou práci..třeba z domu..
No není divu, že je Radka (a spol.) z daní celkem veselá, vždyť jí celou dovolenou „proplatili“ v jednom měsíci, ne? Mě teda moje vratka taky potěšila, i když je to „jen“ 7 měsíčních slev na dani a něco málo z úroků z hytotéky
.
Ondra už spí přes 2 hodiny, asi ho zuby teď nebolí. Ať se dospí, bobek, v noci tomu moc nedal a ráno vstávali s Honzíkem spolu opět v nechutnou hodinu, kdy čas na mobilu zdaleka ještě nezačíná 5.
Leno, taky bych si přála, aby Ondra ty hleny uměl ze sebe nějak dostat. Odkašlat si pořádně ale neumí ještě ani Honzík.
Jdu vařit polévku, tak zatím.
jo a teď to čtu, k tomu gynekologovi, co psala Kitty, ať fakt ta holčina maže pryč a nejlíp, někam to nahlásit , taková kráva!
EHM..... jsem usnula s Vojtou! Takže nestíhám vyžehlit, zabalit, odejít, jít na poštu, pomooooc
mějte se tu o víkendu krásně, hlavně ve zdraví a děti ať nezlobí a když, tak jen malinko..:-)
RADUŠKO, přeju všechno NEJ k dnešním dvacetinám a hlavně obrovský kopec ŠTĚSTÍ a zdraví i pro budoucího mimíska!
Ahoj všem
Jsem ráno ani nestihla popřát dobré ráno.Najednou přišel brácha. Tak teda pěkný den.
Tady sněžilo.Zase.Už mi to leze krkem,ale o včerejšku vám musím napsat.....To jsem vystoupila z auta,za mnou hnusná zřícenina fiňoku,ale.....předemnou pohled na pustinu (kdysi tam byly finké domky,teď je tam jen pár malých křaků a jinak nic-možná tráva) a jeden celkem zachovalý fiňok.Za ním stromy.A všude kolem padaly obrovské sněhové vločky.Velké asi jako desetikačka.No fakt,nekecám.A v tom jsem stála já a připadala jsem si,jako bych stála ve sněžném těžítku.
No nádhera. ![]()
Sakra a já bych zapomněla a to jsem v pondělí studovala tabulku
, takže
Radko, všechno nejlepší k narozeninám a ať ti manžel s Filípkem dělají jen samou radost a ať se ta sestřička brzo podaří.