PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
17.3.09 07:16

„Dobré ránko“

NOC-des,des,des.......
Samik sa zobudil o polnoci.Řval ako keby ho rezali :roll: Po 15min,som ho vytiahla a on bol asi hladny abo čo.Pil z jedneho aj zdruheho prsa po 10min :oops: .Kaše mi zjedol včera plny tanier,tak neviem čo sa mu stalo.Pak som ho dala do postielky a zas 15min rev.Tak som to vzdala a vzala ho k sebe.Usnul hneď jak som ho položila na posteľ.Pak po chvíli si :,-(ol a spal tak asi 30min 8O .Pak mi začal v spanku liezť po posteli a bala som sa že usnu a on spadne,tak šupajdal do postielky.Zas rev.Kolem 2h ma to prestalo baviť a šla som si ľahnuť do obyvačky.Do minuty chrapal 8O :nevim: Uvidim ako sa bude Adamovi chcieť,žeby sme vymalovali ložnici a my sa presťahovali do obyvaku.Toto jeho spanie nema žiaden zmysel.Vstaval o 5:30 :x

Vlaďko sedačka je moooc pekna.Mne prišiel pak kolem 21:30 mailik,že po pripsani penizku hneď posielaju.Poslala som v nedeľu,takže im to pripsalo až v pondeli.Maju taky KB :D Joj už sa tešim :D :D :D ,lebo u kamošky sa minule 1× sam odrazil na ich motorečke

Radko myslim že ty si psala,ako si Filipek rano nabali polštařek.Zabudla som na to reagovať.Je to strašne milučke :D Ja mam našťastie pre Samika 2 a keď jeden operiem,tak s nim musim par krat spať,aby za mnou načuchol.Inač ho nechce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.3.09 07:17

hehe som tu prva :D :lol: Ale nedopbrovoľne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.3.09 07:37

Dobré ráno :lol:

Luciku - nezávidím :roll: - máme to velmi podobné…to spaní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
17.3.09 07:40

ahojte… :)

tak my spavame v pohode,tuk,tuk,tuk..... :)
budi sa v noci okolo 2h ale dam mu caj a odchadzam…potom zas okolo 4h dam mlieko a odchadzam…a spinka do vacsinou do 7.30h..... :)

a teraz zas odchadzam......k nemu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.3.09 07:41

Evičko to zas nezavidim ja tebe.V noci poriadne nespať a pak sa postarať o 4 detičky :lol: :wink: Ale je to furt lepšie ako keď bol celu noc na prsu
Jo a teraz samozrejme spi :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.3.09 07:44
Bebuska píše:
ahojda, tady je nějak mrtvo…a jde to zas pomalu :roll:
hm, taky se cítím mrtvě.. :?

Žaneto , už je ti líp? to jste to teda vyhmátli, ale jsi borec, že si zvládla sama řídit 8O .. a ten doktor ten opravdu vychytralec..

Jiřko , já si hodnosti všimla, zas včera a zas na mobilu, jak to člověk pročítá řádek po řádku, dobrý, jsi šikula, že sis to takhle „vyřídila“ :lol: :wink:

Evi, tak ať je štítná žláza v pořádku… Vojtova dr. mi to takhle říkala nedávno, že to vidí, ale mně… a moje dr. fakt nic neviděla, hmm, to si člověk taky může pak myslet leccos..

koupila jsem taky Avent hrnek, no, přijde mi, že když je hodně plný, tak to teče tou „větrací“ dírkou, bych vraždila… mám pocit, že co koupím, to teče!

ještě chci kouknout na next, že bych už konečně něco objednala..

Ráďo , co Filípek, co ty fleky?… je dobře, že sis narozky hezky užila? A byla i kytička? :wink: :D

no chtěla jsem reagovat, ale už si nic nepamatuju, co tu přes víkend proběhlo… hmm, tak nic, no..

hlavně, ať je vám všem už dobře!
asi půjdu spát, jsem mrtvá..
jestli něco z nextu chceš, připravuju velkou objednávku, tak si pospěš, do konce týdne bych to chtěla poslat.

čekám ještě na Katku a jednu kámošku, budu je popohánět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.3.09 07:46

Robik spí taky špatně, protože kašle, aby už to bylo pryč a šupajdil k sobě. U nás spí dobře ale my ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.3.09 07:51

aktualita dne: Robik má konečně nový článek, odkaz zde
 http://www.romanpetrus.cz/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.3.09 08:05

Petro super članek aj fotečky.Mašto tam pekne vtipné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
17.3.09 08:06

No Luciku, právě, že u toho prsu je a to je teda fakt psycho :roll:
kdybych je měla aspoň takové vyndávací, že to dáš miminu do pusy a spíš dál…ale to jaksi nemám. a brzo nebudu mít asi vůbec nic, jestli to tak půjde dál :roll:
A hlavně - děti doma nemám až do odpoledne, tak mám relativně klid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.3.09 08:12
EvickaS píše:
No Luciku, právě, že u toho prsu je a to je teda fakt psycho :roll:
kdybych je měla aspoň takové vyndávací, že to dáš miminu do pusy a spíš dál…ale to jaksi nemám. a brzo nebudu mít asi vůbec nic, jestli to tak půjde dál :roll:
:lol: :lol: :lol: To by som taky brala :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
17.3.09 08:20

Dobré ráno
Málem jsem zapoměla,jaká je to pohoda,když je Martin doma.Budíček v 7,kojení a ležení než se děti nasnídají.Pak vztanu,učešu Gabku,rozloučím se s dětmi,zamávám a jdu ležet.Radeček má volné pole působení.Většinou nic moc děsného nevyvede.Pak přijde Martin a zalehne taky :evil: a buď ho vyhodím k Raďulkovi a nebo musím vztanout já.Ale i těch pár minut v klidu je super.
Teď je s Kubou u doktorky.Kuba hnusně kašle.Uvidíme co to je.

Jdu zalehnout. :-) škoda,že neusnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.3.09 09:03

terko - určitě je to alergická reakce, klasické příznaky, potvrzeno Dr. Jen nevíme na co.

petro - chtěla jsem si objednat ponožky pro Filipa, velikost 2-3 roky, ale jak to vypadá, tak všechny ponožky jsou ve velikostech jen do 1 roku. Myslíš, že je to možné??

vlaďko - kytička byla, ale ne od manžela, tomu jsem řekla, ať nekupuje, když jsem dostala takovou pěknou od prima kamarádky a pak ještě i mamky a jeho rodičů

vladi - moc hezká sedačka

evi - jsem překvapená, že ještě funguješ, takhle často v noci vstávat k malému

luciku - prima, že motorka dorazí, to je hezky, že samik má rád polštářek, který voní tebou

co Ivča, už se dlouho neozvala, snad už je jí líp. Katko good luck na ty betony.

kačko - ztíra dorazíme až na tu půl desátou a půjdeme do herničky potom.
Co voda už vše funguje bez problémů. Včera tu byla ta naše firma na topení a zapomněla při odchodu zapnout čerpadlo, takže jsme zase měli večer podlahu ve sklepě zvýšenou o 20 cm.

někdo tu děsně smrdí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
17.3.09 09:04

Jituš, vše nej nej k narozeninám :srdce:

http://sirmi.ic.cz/kytka/112.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
17.3.09 09:06

manža říkal, že musel být ožralý. Dokonce měl rozbitou hlavu, jakoby do něčeho narazil. No zdravotnictví :?

jirabobes píše:
Ahoj holky.
Tak jsem zase doma. :D

Fazole
Ať je vám brzo dobře.Nepotřebuješ nějaká kilečka poslat? Aby ses p takovém chudnutí neztratila. :wink: A ten doktor byl nějaký vadný,ne?

Pomoooooc mám okno. :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital