PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8179
18.3.09 10:49

Jiřko nevím.

Luci, nový metřík?

medanek a ty jsi kdo? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.3.09 10:54
Knoflice píše:
Luci, nový metřík?
jojo.Tamten stal furt na jednom mieste,ten sa pohybuje :D :lol: :lol: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.3.09 10:56

medanek tvoj synček ma krásne meno :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.3.09 11:01

jako že se ti tam točí to sluníčko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3348
18.3.09 11:06

Ja jsem ofiko z ledna 08 :lol: Ale protoze jsme prosincovi,tak si obcas neodpustim se mrknout.

Luci jojo,to ma :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.3.09 11:19
Inge píše:
Katko, houby růstové bolesti (taky jsem doufala). Honzík má vodu v kyčelním kloubu. Po dvou hodinách v Motole s ubrečeným nastydlým Ondrou s teplotou, nechodícím Honzíkem, po ambulanci, rentgenu, sonu, dalším rentgenu a ambulanci, s autem zaparkovaným na patře bez výtahu a obecně nejezdícími výtahy v nemocnici jsem zralá na panáka.

8O Ty vado,bobek malý. :( A dělali mu s tím něco? Těch panáků dej víc.Zasloužíš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.3.09 11:22

Tak paráda. :wink: :dance: Sice to bude jen o kapku víc,ale bude. :wink:

Medánku
ahoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11326
18.3.09 11:25

Díky za projevenou „soustrast“. Vodu zatím neodsávali, mám dávat 3× denně brufen, kdyby měl teplotu, okamžitě do Motola, jinak na kontrolu v úterý.

DOTAZ - Nechcete založit novou diskuzi, např. PROSINEC 2007 - II., protože těch 2000 nebo kolik máme stránek se fakt ukrutně dlouho načítá. Prázdná diskuze by měla jet rychleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
18.3.09 11:27

Inge
Mě je to fuk.Pro mě za mě.Jen mi o tom nezapomeňte dát vědět. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
18.3.09 11:36

Novou diskuzi? Klidně. A bude s tím souhlasit zakladatelka téhle? Pokus o vtip …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
18.3.09 11:46

Taky by som s tim suhlasila.Leze mi to načitavanie pooriadne na nervy :lol: Asi by to mala založiť ta ista zakladateľka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20647
18.3.09 12:12

Ahoj holky!

S tou novou diskusí taky souhlasím, načítá se to hrozně pomalu…

Inge - Honzíka je mi líto, tak se držte!

Dneska Matýsek vstával po dlouhé době až po půl osmé, tak jsme se vyspali. Až na to, že manžel už nenastavuje budíka, místo toho má Matesa a ten dneska selhal.

komunikace - už je to s Matýskem taky fajn, jak rozumí :) . S mluvením se taky zlepšuje, i když si myslím, že je líný. Tak jsem přišla na to, že mu musím pořád všechno dokola opakovat a pořád se ho na něco ptát, jinak některá slovíčka zapomíná. Pořád umí to svoje kdo je, kde je, co to je, to je, tady je, není, mama, tata, baba, děda teď neříká, papa, ham, halo, někdy ahoj, haf (všechna zvířátka jsou haf :roll: ), huhu (opička a doplňuje mi do písničky „plave si vodníček pod vodou“), možná ještě něco.

Ov sraz - bude teda příští úterý nebo kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
18.3.09 12:32

baby s tym ze mame vela stran v nasej dizkusii nema nic spolocne ze sa nam to pomaly nacitava...... :!

problem je u admini…proste im server nestiha ale ze vraj uz na tom pracuju ale nejaky ten cas na to treba aby to vsetko spravili..... :!

takze neostava nam nic ine len cakat:)

inac …v mojej domovskej diskuzii…zivot po potrate…mame oooovela viac stranok nez tu a tiez sa nam to pomaly nacitava…ale fakt problem je u admini.....takze nema zmysel zakladat druhu dizkusiu… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
18.3.09 12:34

Jiřko, máme 8 zoubek

Jestli je to tím, že je hodně stránek, tak proč ne založit novou. MNě přijde , jestli spíš není hodně metříkama?? :? Nevím.. :idea: Mě napadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
18.3.09 12:36

No vida :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie