PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3105
17.3.09 09:11

My jsme byli včera na kontrole. Včera jsme dobrali antibiotika..Ale stejně je trošku kašel slyšet hlubokej.. Tak nám nedoporučila dnes plavání :( Byla poslední hodina..

A já jsem začala cvičit

:-)

Půjčila jsem si posilovací stroj na břicho.. Tak musím :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
17.3.09 09:16

Radko, ponožky na Fildu na 2-3 roky??? to budeš mít dobré ty!! teď má mates dobré ponožky 9-12m z nextu… a má 21.

jo a voda teče, lépe řečeno, Viktor čerpá vodu ven i domů… je tam děsně moc vody, takže vypouštím neustále vrt…

uvidím s tou herničkou po, nevím, jestli nebude ospalý..

já vypínám počítač a jdu se věnovat potomkovi…

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.3.09 09:22
kackamates píše:
Radko, ponožky na Fildu na 2-3 roky??? to budeš mít dobré ty!! teď má mates dobré ponožky 9-12m z nextu… a má 21.

jo a voda teče, lépe řečeno, Viktor čerpá vodu ven i domů… je tam děsně moc vody, takže vypouštím neustále vrt…

uvidím s tou herničkou po, nevím, jestli nebude ospalý..

já vypínám počítač a jdu se věnovat potomkovi…

pa

aha, no Filda dostal ponožky od Tommy Hilfigera 1-2 roky a jsou mu akorát, tak jsem chtěla větší. My taky musíme pořád odpouštět vodu z drenážní ¨trubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
17.3.09 09:24

JItuš vše nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, zdraví a hodné holčičky a manžela!!! 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
17.3.09 09:44

Ahojky,
tak jsem dnes dočetla včerejšek :lol: ,bylo to včera hektické a tak když jsem to večer všechno vykoupala,nakrmila,uložila,uvařila manžovi a mě kafíko a vyndala si počítač tak než mi to naběhlo tak jsem vytuhla na gauči a probrala se až o půlnoci a přesunula se jen do postele (ale zase jsem se báječně vyspala 8) ideální)

Už máme konečně vyměněné sklo u auta :D huráááá!!!

Jo a lítala jsem včera a sháněla botky na jaro pro Filipa a vůbec jsem neuspěla. Měli z mnoha na výběr ale když jsem se konečně dopracovala k těm co by nám vyhovovali (kotníčkové,prošívané,lehké!!!,a trochu pěkné) tak jsem se prodavačky zeptala kolik stojí........820,– 8O tak jsem poděkovala a jdu sem se vás zeptat dali byste tolik za botky???

JITUŠ VŠE NEJLEPŠÍ K NAROZENINÁM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
17.3.09 10:12

Petro
moc pěkné to Robik má!!!
Už dobu jsem se tě chtěla zeptat jak jste byli úspěšný s dudlíkem,jestli jste se k němu nevrátili a tak jsem se to dočetla v článku.

Nemáte scény doma když nemá dudlík? Já se toho obávám ale budem muset už to taky řešit,jenže on je úplně šílenej když mu na spaní nedám dudun,jinak ho nepotřebuje jen na to spaní :roll: :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
17.3.09 10:21

** Jituško všetko naj,naj naj k narozkám!!! ** :srdce:

Hani za botky by som tolik nedalaMam hranicu do 600,ale keby som ine nezohnala,tak asi jo :lol: :wink:

Ja mam obed navareny :D ,dame sa nejak dokopy a vyražame ven.Konešne neprši.Sicve je zamračene,ale Samik mi ďalši deň zavrety doma nevydrží :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
17.3.09 10:46

Dobré ráno,

Ondrův zdravotní stav stále proměnlivý. Ráno 37.1, v noci kašel, rýma stále. Počasí nic moc, ale stejně ho ven nechci brát, takže to až tak nevadí.

Zítra máme zápis do školky, naštěstí mi po práci máma přijede kluky pohlídat, tak tam nebudu muset nemocného Ondru tahat.

Jituš všechno nejlepší k narozeninám.

Honzík musel brutálně přes zimu vyrůst, všechny kalhoty jsou mu krátké, takže mu budu muset obměnit šatník. Navíc začali ve školce chodit na písek a to jsou pak kalhoty do jednom dni fakt jak čuně.

Kačko, co mi to vlastně přišlo z Nextu, jenom kraťasy?

Za boty pro Ondru jsem dala nechutnou částku mírně převyšující limit Luciku, ale největší for je, že je nemůžu od včerejška najít :evil:.

Kitty, super článek.

Chlubící okénko - Ondra začal komunikovat a já jsem z toho v šoku, protože tahkle začal komunikovat Honzík někdy ve třech letech (nebo možná doteď ne).
Včera odpoledne:
Já: „Půjdeme pro Honzíka do školky.“
Ondra: Odešel ke dveřím.
Já: „Nejdřív si ale vezmeš kalhoty.“
Ondra: Odešel ke krabici s oblečením na ven a donesl tepláky.
Já: „A ještě botičky.“
Ondra: Donesl mi bačkůrku.

Včera o hodinu později:
Já: „Honzíku, sundej si kalhoty na ven a vezmi si tepláky.“
Já: „Ty červené, hned vedle dveří na chodbu.“
Honzík: Hledá tepláky. (podlaha je prázdná, ležely tam jen ty tepláky, které tam Ondra před chvílí dal).
Honzík: „Já je nevidím“ :twisted: .
Ondra: Vyráží směr tepláky.
Honzík: „Už je vidím“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
17.3.09 11:01

Inge

to je supr komunikace,trochu jsem se u toho usmívala a dojemně zamyslela jak jsem si představovala jak tam Ondra chodí za teplákama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.3.09 11:29
Radka75 píše:

petro - chtěla jsem si objednat ponožky pro Filipa, velikost 2-3 roky, ale jak to vypadá, tak všechny ponožky jsou ve velikostech jen do 1 roku. Myslíš, že je to možné??

tak jsem to vyzkoumala, značení je 0-2,5, 3-5,5 atd.
a poslení je 9-12 měsíců, takže mají, jen to rokování je obráceně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.3.09 11:31
Sabika píše:
Petro
moc pěkné to Robik má!!!
Už dobu jsem se tě chtěla zeptat jak jste byli úspěšný s dudlíkem,jestli jste se k němu nevrátili a tak jsem se to dočetla v článku.Nemáte scény doma když nemá dudlík? Já se toho obávám ale budem muset už to taky řešit,jenže on je úplně šílenej když mu na spaní nedám dudun,jinak ho nepotřebuje jen na to spaní :roll: :x

absolutně vůbec, vše proběhlo opravdu během tří dnů, ale bylo to opravdu radikální, dudlíky schovat a už nevyndat. a v pohodě. jeden večer kňoural, ale pak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
17.3.09 11:33

Inge to je dobrý…
Robik už taky rozumí, když řeknu že přijde někdo nebo jdeme někam.

jinak umíme
máma, táta, děda, bába, tam a baf /pejsek/, ka /kytka/

tak to opakujeme každý den :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.3.09 11:47

Zdravíme…:-)

Petro , pěkný článek, je vidět, jak je pořád někdo nemocný, tentokrát žádná fotečka ještě s jiným kámošem nebo kámoškou :) :roll:

Luci , to byla pěkně divoká noc… snad se z toho nic nevyvrbí.. :?

tak jsem ráno byla na gyndě… ještě musim do špitálu na vyšetření, nějaká tekutina v břiše, MS vlastně nakonec nebyla žádná, k tomu ty bolesti… možná mimoděložní těhu, ale nemám zatím hlídání, tak snad se tam odpo nějak dostanu, až bude tchýně doma a snad to bude dobro a nenechaj si mě tam… áchjooo

Jíťo, vše NEJ NEJ k narozeninám, ty jo, samé dvacetiny :lol: hoodně zdraví, štěstí, a hlavně ti kolem tebe, ať nezlobí, ať už je to malé nebo velké! :lol:

už zas nevím..
next zkusim stihnout kouknout a hlavně objednat..

jo, 800 za boty? Ne!
Chtěla jsem dnes na Lužiny, asi mi to nevyjde, že.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
17.3.09 11:58

áá, tak tchýně už je doma, tak jí jdu dát kluka a jedu do nem…
tak na mě prosím, myslete :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
17.3.09 12:02

Bebuško, drž se. Ať to není nic vážného. Uklidila jsem teď konečně kuchyňskou linku a dolní záchod. Ještě zkusím předsíň, než se Ondra vzbudí. Na práci do práce dneska kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí