Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte ![]()
Taky bych řekla, že to tím není. Někdy mi to najede hned, ale většinou se fakt dlouho čeká
Tak snad to brzy vyřeší.
Adam teda moc nemluví. Umí některá zvířátka, řekne mama, tata, ale ne cíleně, že by na nás volal. Umí říct ham, jinak nic. Ale rozumí všemu. Donese i ukáže, co mu řeknu.
Momentálně, v čem je expert, furt rozvazuje botky
Už z toho šílím.
Evi…tak sme na tom rovnako.....i recou i s tymi botama......chodi bosi po dome lebo sa furt vyzuje…
![]()
dufam,ze ho to cim skor prejde… ![]()
ahoj, tak jsme byli venku, přes dvě hodiny a sluníčko je pěkný klamař, zmrzlá jsem jak hovínko na ulici, ten vichr tam teda řádí.. VOjta naštěstí pak usnul, vadil mu vítr, tak se schoulil a usnul
položila jsem ho a už na něj nefoukalo ![]()
Inge , ty bláho, chudák Honzík, tak malýmu klučinovi se taky něco takového může stát??? Teda to běhání po nemocnici, to muselo být strašné, panáka si opravdu zasloužíš. Tak ať se mu to vstřebá, teda jestli je tam ta šance…
vy už aspirujete množstvím trablí na Radku, i když u vás je to hlavně zdravotně, což je ještě horší! ![]()
s novou diskuzí bych taky souhlasila, ale když Marťa píše, že to nepomůže, hmm, tak to asi smysl nemá, ale logicky bych taky řekla, že je to tím..
jdu zkusit něco vařit, když jsem tu zas celé dopo nebyla, i když Vojta už moc dlouho spát nebude..
a inak sa ten nas expert vcera natiahol na betone,takze ma oskrety nos a kusok praveho lica.....peter ma znosil ako sirotu…ked ho zbadal…
![]()
a furt vymysla.....niekedy mi je na smiech a niekedy do placu…
ked ho vidim co stvara…a dnu ho musim tahat nasilim.....reve jak pavian ked ideme dnu.....uz vidim cez leto ako bude.....budeme aj jest vonka,aj spat aj vsetko...... ![]()
Čau holky,
tak jsme zpátky z hudební školičky a herničky, bylo to fajn
Inge - chudák malej, to jste si užili. Teda vlastně všichni.
Jiřko - spoření to nevím. Radši si zavolej na fin. úřad. Ale ty jsi měla také nějaké příjmy, ne?
tady taky děsně fouká vítr, škoda, ale stejně se těším až vyrazíme na prochajdu.
Marti, u mě na počítači je teda určitě rozdíl, jestli zkusím otevřít naši diskuzi (nebo jinou nejmenovanou dlouhou, kterou ráda šmíruju
nebo např. nějakou novou z dneška.
Musím běžet uklízet, po čtvrté přijede děda hlídat, abych mohla na zápis do školky, tak jdu využít chvíle, kdy Ondra neječí a Honzík nekňourá.
Inge píše:
Marti, u mě na počítači je teda určitě rozdíl, jestli zkusím otevřít naši diskuzi (nebo jinou nejmenovanou dlouhou, kterou ráda šmírujunebo např. nějakou novou z dneška.Musím běžet uklízet, po čtvrté přijede děda hlídat, abych mohla na zápis do školky, tak jdu využít chvíle, kdy Ondra neječí a Honzík nekňourá.
u mne taky, lenze......aj nasu dizkusiu my nacitava raz pomaly,inokedy zas rychlejsie.....nie po kazde je to pomaly…takze si myslim ze to je tym ako pracuje server,kolko ma navstevnikov a tak.....
Jiřko - pokud se jedná o zaplacené úroky z úvěru ze stavební spoření a manžel je účastník smlouvy, tak ano
Katko - fotky budou až bude fasáda a trochu doděláme ten vnitřek. Jestli se bude znovu rozkopávat sklep, tak tu bude děsnej bordel, tak až bude hotovo. Nemáme ještě obložení dveří, tak nám tu občas koukaj ještě cihly.
petro - jestli s tou velikostí ponožek je problém, tak se na to vykašli. Já chtěla velikost odpovídající 1,5 až 2 roky, ale to číslo fakt nevím. Nechci ti přidělávat práci.
herničku v pondělí bych brala - pak musím stejně k Apolináři pro výsledky
Lena1 píše:
Jiřko, máme 8 zoubekJestli je to tím, že je hodně stránek, tak proč ne založit novou. MNě přijde , jestli spíš není hodně metříkama??Nevím..
Mě napadlo..
No mám těch dětí trochu víc,no.
![]()
No nevím,čím to je,ale červen má 1500 stránek a tam mi to jde rychleji.Metříky mají taky.
Tak jsme dorazili z venku,vichr šílenej sluníčko svítilo,tak mi asi pěkně ofoukli
doufám že z toho nebudou marod ![]()
Přišli jsme a oni byli tak zmrzloučký že se šli zahřát k Sabince do peřin a ona ho uhladila do spánku
a teď to zalomila taky
jsou to šikulky tak půjdu něco ukuchtit a umýt tu horu nádobí ![]()
no jo vlastně, hernička… taky bych v pondělí brala, to jo..:-)
Radko
y letáky jsem dělala na dohodu a vydělala málo.Asi tak kolem 10-13 tisíc.celkem.
martinaSK píše:Inge píše:u mne taky, lenze......aj nasu dizkusiu my nacitava raz pomaly,inokedy zas rychlejsie.....nie po kazde je to pomaly…takze si myslim ze to je tym ako pracuje server,kolko ma navstevnikov a tak.....
Marti, u mě na počítači je teda určitě rozdíl, jestli zkusím otevřít naši diskuzi (nebo jinou nejmenovanou dlouhou, kterou ráda šmírujunebo např. nějakou novou z dneška.Musím běžet uklízet, po čtvrté přijede děda hlídat, abych mohla na zápis do školky, tak jdu využít chvíle, kdy Ondra neječí a Honzík nekňourá.
Na tom něco bude. ![]()