PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
8.3.09 23:51

Enio , pěkně jsi to napsala :D :wink: můj muž to v tom ženském kolektivu taky moc nedává :roll: Říká, že zřejmě celý život učit nebude, ikdyž ho práce s děckama baví. A abych pravdu řekla, taky mi občas některé kolegyně lezou na nervy, jak všechno řeší, špitají si, jsou prostě moc učitelovské, nikdy by si ze sebe neudělaly srandu atd. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
9.3.09 00:38
e.v.a. píše:
Já mám jednoho tělocvikáře + občankáře doma 8) :lol:

Nezanechalo to na nem zadne nasledky? Nemusis doma delat kliky, kdyz pripalis veceri? :D

Jinak foto satu jsem sem opravdu jeste nedavala, protoze sama sebe je tezke vyfotit a Martinovi rikat nechci, aby me nevidel. Ale uz je to za chvilku. Nechcete si pockat az na svatebni fotky? :wink: Akorat si budu muset vycpat prsa peti pary ponozek, protoze jak jsem prestala kojit… No je to bida. Kde nic, tu nic :? Jenom povysla kozka s vytahanou bradavkou :x

Tak me dnes konecne dojede Martin. Pujdu do sprchy shodit tu desetideni srst. Z jetyho udelam zase cloveka :lol: Akorat asi ucpu odpad. No to se mam cim chvalit, ale me se tak nechteji holit nohy (a i ten zbytek) a Matyskovi je to fakt jedno :oops: To je hrozne, ja jak jsem tmava. No normalni goryla :roll:

Terko, pekne fotecky. Jde videt, ze jste si to uzili…

Marti, me se to libi. Jsi sikovna. Akorat ty elementy na me pusobi trosicku Vanocne. Treba je to ale zamer :wink:

Tak ja letim neco delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.3.09 08:00
Knoflice píše:
kitty, mě se líbí, jak vždycky napíšeš poslat vzorek … a ty baby … nic. Dělají chutě a u toho zůstane. Já bych taky kliďánko poslala přes SZ adresu… Ále, doufám, že se Jířa pochlapí a na ov srazík něco přiveze. :wink:Vladi, díky za odkaz, já tu slintala u obrazovky, tak budu muset něco spáchat 8)

to je na prd co? pořád nikdo mi nic neposílá, to jsou kámošky teda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.3.09 08:01
Knoflice píše:
Terez, na těch fotkách vypadáš tak na 15 8O

hele zas jí tolik nelichoť jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.3.09 08:02
martinaSK píše:
baby co hovorite na moje dlasie sutazne Locko????
 http://www.modrykonik.sk/…_2489035.jpg

hezký, já bych trošku změnila barvu toho podkladu, tahle se mi moc nelíbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
9.3.09 08:22

Dobré ráno všem
Mám krásné fotečky dětiček.Ale teď nemám moc čas,tak až bude volněji,naskenuju a pochlubím se. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
9.3.09 08:28

Dobré ráno,
tak energie mi ještě vydržela :lol:

Petro , jak jste na tom, já jdu dnes s Vojťasem na náhradní cvíčo…ale psala si, že pořád Robík kašle, viď..
Terko , fotky dobrý, správně zimní a jasně že vypadáš dobře :D :wink: … a jak to, že má prďola zas teplotu, ty jo, vy to máte nějak moc často? A myslíš zuby nebo nee?

Martí, mně se to líbí, ten vánoční motiv je sice už trochu po termínu, ale jinak dobro! :D

a už zas nevím, joo, Evčo , mandarinky Vojta určitě neměl, protože není jediné ovoce, které by jedl.. bohužel, ale děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.3.09 10:35
Bebuska píše:
Dobré ráno,
tak energie mi ještě vydržela :lol:

Petro , jak jste na tom, já jdu dnes s Vojťasem na náhradní cvíčo…ale psala si, že pořád Robík kašle, viď..
Terko , fotky dobrý, správně zimní a jasně že vypadáš dobře :D :wink: … a jak to, že má prďola zas teplotu, ty jo, vy to máte nějak moc často? A myslíš zuby nebo nee?

my ještě ne, spíš to vidím na příští týden. Ne, že by to Robik nezvládnul, ale aby neflusal na ostatní, ve čt už ale půjdeme. Zítra na plavání taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
9.3.09 10:39

Ahoj holky,

tak filip má alergickou reakci na nějakou potravinu a velmi silnou. Má rudé velké fleky snad všude a taky nateklé ručičky a trochu i obličej. Dostali jsme kapky a máme sledovat, jak se to zhorší, hned do Krče. Ve středu jdeme na kontrolu, tak se necháme poslat na alergologii.

tak já musím běžet, mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
9.3.09 10:45

Tak jsem dočetla :lol:
Jste taky flámovali :lol:

Předně:Gábince opožděně,ale přece,všechno nejlepší a posíláme pozdrav :dance: :srdce: 

Holky krásný fotky!!! Evi taky mi přijde z těch fotek že je prcek spíš k tobě,ale manžu jsem neviděla :wink: tak nevím :lol:
Terko paráda jak jste si to užívali a hlavně Akrimek.

Žížalko už je líp?

Paju
už se Martin vrátil? Já myslím že by mu gorilka v první chvíli ani nevadila :lol: :lol: :lol:

Kitty
nemám adresu poslala bych ti dnes staročeské buchty :lol: :lol: :lol: od včera :lol: (já je moc nemusim) :P

joj a už zas nic nevím asi obnovím zápisníček s poznámkama na co chci reagovat :roll: :wink: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
9.3.09 10:56

Božínku Radu,
to už snad není možný,smůla a takhle se lepí. Ať je Fildovi líp!!! Alergie je svinstvo,vím sama jsem taky alergik a šmudla je ještě mrňous.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
9.3.09 11:36

ahojky,

takže jsme stále bez vody, už mě to fakt sere!!!!!
pardon
jinak to už nejde nazvat. manžel chtěl toho chlapa co nám to tady p…l pomalu zabít. sám obvolával firmy, je údajně špatná jedná součástka na čerpadle,účtoval nám za čerpadlo 2× více než stojí.. on nám vyhrožuje a to nám to zkazil.. kupujeme nové čerpadlo, vyhazujeme další prachy komínem. ale bude voda. ten debil by to nikdy neopravil.

do toho je mates nachlazený, nemocný.. hlavně děsněěěěěěě protivný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.3.09 11:39

Raduš - držím palce, ať se to zlepší, dali vám doufám nějaký dobrý lék, aspoň zyrtek?
jo s tou alergologií uvidíš, oni moc nechtějí tyhle malé děti prý testovat, že se to zatím nedá moc poznat… většinou se prý chodí až ve dvou letech. a navíc děsně těžký sehnat alergologa

jo Katko držte se s tou vodou je to teda záhul

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
9.3.09 11:40

Radko, ty jsi taky alergik?

ježiš, já toho moc nenapíšu, mates je mi v patách a děsně řve, rozčiluje se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
9.3.09 11:42

Hani díky za nabídku, jsem se vybičovala a peču si pro mlsnou hubinku štrůdl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí