Poradna duly
Jana Čurdová
EvickaS píše:
No jo ale já chodím jen se svojí ségrou, jednou za rok v průměru
a ségra každému na potkání říká - hele - ona má 4 děti!!! a je po konverzaci
Jiřko poriadne si to užijte
Ja sa tak skoro nikam nedostanem.Myslla som,že v lete pride na prazdniny segra a pohlida kim si my vyrazime.Ale vypada to,že asi nepride ![]()
Kačko
to je strašne s tou vodou ![]()
Tady je cely deň hnusne
.Snežilo,pršalo,snežilo pršalo a nakoniec fukal silny vietor,že som ani okno nemohla otvoriť
Zajtra ma prisť byvala kolegiňa na navštevu.Som zvedava v akom stave pridu.Naposledy(Samkovi boli asi 3m) prišli trošku ožraty.Jak ja nepijem,tak to nejak neznesiem.Ale sralo ma na tom to,že furt chcela brať Samika na ruky.Adam jej ho vytrhol a už ho nepustil
Adam chce zas špenat keď pride
.Zas budem musieť variť osobitne pre neho a pre mňa
![]()
EvickaS píše:Jiřko vy se ale mátehned bych šla někam zablbnout
No jo ale já chodím jen se svojí ségrou, jednou za rok v průměru
a ségra každému na potkání říká - hele - ona má 4 děti!!! a je po konverzaci
Ted jsi mi pripomela. Ja mam hodne mladou maminku a kdyz jsem zacala obrazet discoteky, tak chodila se mnou a vzdy jsem mela zakazane ji oslovovat mami
Ja vlastne kdyz byla poprve v patnacti na disco, tak mamci bylo 32 let, takze v nejlepsich letech a ja tam na ni pres pul parketu zavolala mamiiiiiii!!!!!! ![]()
Lucko, ty nemas rada spenat?!!! Mnam!!!!!
Ted jsme dorazili s Matyskem s obchodaku. Nechtela jsem ho nikam tahat, kdyz kasle, ale kamaradka (vlastne jedina dobra, co tu mam) leti domu (maji kryzi s pritelem)
, tak mi to prislo tak lito. No a pri te prilezitosti jsem Martinovi pekne provetrala kartu a koupila jsem si boticky a sperky ke svatebnim satum, tak uz mam vse z krku. Jeste zbyva nejake eroticke pradlo na svatebni noc…
A zitra v noci doleti Martin, tak uz se strasne tesim. Ty dva posledni dny se nedaji vydrzet, jinak to utika rychle…
Jo a vsem musim pochvalit fotecky. Holcicky jsou krasne. Mame jich tu jen par, ale ty co tu jsou, stoji za to
A Evi, jak je tam maly v predklonu, tak to nema chybu. On je sladky, ze bych ho umackala. A ty jsi teda fakt kocka. Tak sem hod fotku maleho s tatinkem, at muzem urcit tu podobu ![]()
A piste!!! Ty vikendy, to je bida!!!
Bebuska píše:a večer si užijte, já jdu zítra na muzikál Touha, kámošce se mě zželelo a vytáhla mě
Tak to závidím… chci takyyyyy
![]()
Užij si to a pak písni..
Jiřko , já jdu taky dnes na discotéku.. Je československá ![]()
Jo a dnes jsem se dozvěděla, že je těhotná sestřenka
Já už se tak těším na mimčo..
Vojta už spí..a snad bude do rána..Odpoledne nespal. Jen přes poledne hodinku ![]()
Ahojky tak vás dočítám.
Omlouvám se, že jsem nedala vědět, že odjíždíma a kam. Já jsem od dob Markýska trochu paranoidní a mám pocit, že nás tu čte a pak mě nějak vyhmátne nebo nám někdo vykrade byt co tu nebudem.
![]()
Oběd byl moc dobrý. Steaky jsem posolila, dala na to bylinkové koření, bazalku a na olivovém oleji opekla, a dala na to kousíček másla. K tomu brambory a salát z čínského zelí (s jogurtem a koprem).
Inge , Honzík je zlatíčko a Ty jsi super máma, když jsi vstala a šla sis v ten vražedný čas hrát. Tohle váš vztah s Honzíkem hodně posílilo. Úplně mě to dojalo…
Baruš , to máš hodného manžela ![]()
Evi ,
ta hláška je dobrá ![]()
Luci , to nechápu, jak mohli přijít přiopití na návštěvu za miminkem
To je síla. A Adam udělal dobře!! Já bych jí Samka taky nepůjčila!
Žížalko , už je Ti líp?
Leni , to vypadá na podařenou akcičku!
Užij si to!
Byli jsme tady: http://www.sumavanet.cz/apartmanyberka/
Teda ani jedna z těch fotek neodpovídá pokoji v kterym jsme byli, ale bylo to tam celkem dobrý. Dokonce Akrimek měl svuj pokoj.
Super bylo, že sme měli k dispozici ledničku, rychlovarku i mikrovlnku.
Prostě tam byl malej kuchyň. kout.
Akrimek byl nadšenej, měl zaplacenou lyžařskou školičku na 2 dny a docela mu to jde. Jenom se furt zaklání, takže dole ukončuje dost často na zadku, ale oni to ty děti naučej fakt rychle. ![]()
Já byla taky nadšená, měla jsem pocit, že se po těch letech na ty lyže ani nepostavim a kupodivu.....?! ![]()
Zítra se pokusim hodit fotky.
jééé, ahoj Terezko! To čučíš, co? ![]()
To je fajn, že jste si to užili a byli jste spokojení! Těším se na fotky ![]()
Ahoj Evičko!
To je prýma, že si se přidala, už jsem na tebe v dočítání narazila, tak VÍTEJ! ![]()
Pavli , pěkně na to jdeš. Pomalu, ale postupně budeš mít za chvíli připraveno vše na svatbu
a teď nevím, dávala jsi tu už fotku těch Tvých svatebních šatů? Se mi zdálo, že jsi kdysi psala, že Ti došly a že je vyfotíš a šoupneš do galerky.
A díky za kompliment ![]()
Pajulena píše:nemam.Odpudzuje ma ta farba
Lucko, ty nemas rada spenat?!!! Mnam!!!!!
Terko vitaj speť.Tešim sa na fotečky
Super,že ste si to tak užili
Evi Ja by som ho taky nedala,lenže som bola v obyvaku a oni ho očumovali v ložnici jak krasne spinkal.Dali sme im to pekne najavo,tak snaď sa polepšili
Luci , já jsem to nemyslela tak, že jsi jí ho dala a že Adam měl zdravý rozum a raději jí ho vzal. Aby sis nemyslela, že si to myslím ![]()
To nemá hlavu ani patu, co? To jsem to zas jednou vysvětlila
Škoda, že si nemůžeme říct ústně, někdy je to těžké vysvětlit ![]()
Jéééé, tak jsem právě u dočítání narazila na to, že už jsem dala Petra ten odkaz na ty apartmány Berka.
Jo a potvrzuju, že v té oblasti je penzionů, hotelů a apartmánů opravdu spousta. My byli přímo u Špičáku. Ale v okolí jwe sposta sjezdovek.
Dneska sme jeli sedačkovou lanovkou na Pancíř, pak mě to docela mrzelo neb dneska padal sníh a docela foukalo, i když tam byla dneska menší mlha než včera. Tak co sem viděla, tak tam byla taky hezká sjezdovka, taková mírná a tu sme měli přímo naproti baráku, škoda, že sem o ní nevěděla, víc a levnějc bych si zajezdila. ![]()
e.v.a. píše:Evi v pohode.Ja som to tak vobec nepochopila.Ale prešiel po mne mraz,keď mi to Adam vravel
Luci , já jsem to nemyslela tak, že jsi jí ho dala a že Adam měl zdravý rozum a raději jí ho vzal. Aby sis nemyslela, že si to myslím
To nemá hlavu ani patu, co? To jsem to zas jednou vysvětlilaŠkoda, že si nemůžeme říct ústně, někdy je to těžké vysvětlit
Terko vyzera to tam super.A vobec to nie je nejake drahe.Musim ukazať Adamovi,keď pride domov ![]()
Idem spať,lebo zajtra keď už pride ta navšteva,tak musim uklidiť
![]()
Dobrou holky
Terezko,vítej doma!Jak se Ti u nás na západě líbilo
?
Katko,když tak mrkni sem,jsou tu i video postupy http://domacipekarny.dama.cz/
Jsem holka šikovná,že stíham i v sobotu.To tu máme ségru,neteř má prázdniny,tak chtěj jezdit na lyže na Špičák jako Terezka.
Jiřko,Leni hezky si to užíte.
Pavli,at máš Martina brzo doma.Jaké šperky jsi koupila,pochlub se,jsme baby zvědavé
.
Enio,to naštve s těma knížkama.Mě tu chybějící poslali PPL,hned druhý den,kdy uznala,že jsem ji měla objednanou.Musela jsem ji poslat znovu objednávku,aby viděla,že ji mam placenou.Trvalo to cirka 14dní,napřed jsem se tam nemohla vůbec dovolat,až na té bezplatné lince mi řekli,že to mam poslat emailem.Zhruba po týdnu mi odpověděla a další 3 dny jsme si dopisovali ![]()
Tady už se spí nebo tancuje,tak jdu na kutě.
Dobrou noc.