Poradna duly
Jana Čurdová
dobré ránko holky,
dneska nám možná poteče voda
, tak držte palce
evi
Nebudu, našla jsem starý foťák, tak jsem je vyfotila tím, ovšem kabel je uklizený kdesi a to ví jen manžel. ![]()
Kačko
Držíme, držíme.
Matík vstával v šest, ale nijak se ke spánku nemá a mě by to zrovna tolik bodlo, asi ho uhoupu.
Dobré ráno všem
Martin mě nechal pospat,ale jsem jak praštěná palicí.Večer si jdem zatančit,tak musím nazbírat síly. ![]()
E.v.i.
Já sice autem jezdím i s dětma,ale né do Ostravy.Tam se bojím.
Takže já jedu busem.
Leda,že by ses pro mě stavila a vzala by nás.
Kde vlastně bydlíš?
Jani
Tak koláčky vyfoť mobilem.Teda pokud už nejsou snězené.
Kačko
Tak jak? Už teče,už teče?
Jiřinko , jsem ze Studénky. A sama dojedu do Fakultky, do Shoppingu, a přes Svinov do centra. Ale naposledy jsem sama do OV jela ještě jako studující
a to parkování…většinou jsem auto nechávala u divadla, jéžiš, jak ono se jmenuje…že by Antonína Dvořáka? No tam u výstaviště.
A kam si jdete zatancovat?
Adámek spí, Honza jel do OV
pro telefon, náš synáček mu totiž znefunkčnil (to je slovo
) mobil, tak zavolal na inzerát. Jsem zvědavá, jak pochodí. Včera přijel s nepořízenou.
a já půjdu vařit. Adámkovi pangase a nám žraločí steaky
Honza je koupil v Makru a já to nikdy nedělala. Jsem zvědavá, co z toho ukuchtím? Nemáte nějaký tip, co na ně? A jak je udělat? Jestli jen na pánvičce s jakýmsi kořením?
Já bych je udělala jenom na olivovém oleji na smažení, se solí, bazalkou, petrželkou, trochu pepře nejlépe přes mlýnek.. to´t vše. Ať vyzní ta chuť.. když tak nějakou omáčku … třeba z rajčátek, nebo nějaký smetanový přeliv s něčím…????
Panejo, Kači, jsi mi úplně rozburcovala chuťové buňky
Díky za tip, zkusím!
Ahoj, hlásím, že žijeme. Ondrovi je snad už dobře, dneska dopo byl moc hodný. Honzík je dnes u dědy a babí.
Allo, Enio, Jituš - krásné fotky, to je balzám podívat se někdy taky na holčičky
.
Hádejte, co jsem dělala dnes v půl šesté ráno.
Ve 4.40 přišel za mnou Honzík: „Maminko, pojď si zahrát nějakou hru, Ondrášek ještě spinká a nebude nám to bořit.“ Takže ano, hrála jsem Carcassone.
Jdu vařit, možná nakouknu později.
Inge píše:Ježišku,to je hezke,akurat ten čas…
Hádejte, co jsem dělala dnes v půl šesté ráno.Ve 4.40 přišel za mnou Honzík: „Maminko, pojď si zahrát nějakou hru, Ondrášek ještě spinká a nebude nám to bořit.“ Takže ano, hrála jsem Carcassone.
e.v.a. píše:jojo
Enio , Lucinka je fotomodelka od maličkaMáte krásnou památku. Ty děti jsou fakt roztomilé, i když se právě vzbudí.
Jani , držím palce, aby to s kočárkem dopadlo dobře
A těším se ne fotku koláčků
Jiři , fakt si myslíš, že mi je Adam podobný?
No, na té fotce, kde jsme spolu, se tak podobně tváříme, jsem si všimla, jestli to nebude třeba tím. Já bych byla jen ráda, kdybys tam tu podobu viděla
Luci , taky máš to bodýčko z Tchiba?
Vy jste mi s tím počůráváním připomněly, že mi se stávaly nehody i jako malé školačce. Nebylo to často, pamatuju si asi tak na 3 příhody, vždycky se mi zdálo, že sedím na záchodě a čůrám. Vzbudila jsem se, až když jsem splachovala
enio allo mate krasne princezny… ![]()
inač ahojte.Tady snežíííí
![]()
už 2 týždne si hovorim,že musim kúpiť soľ,lebo mi dojde.No a dnes rano som preňu utekala.Hlavne,že chodim do kramu obden ![]()
Samik vstaval o 6:30,nejak sa to lepši
Pred chvíľou sa napapal a u prsa mi pak usinal.No a čo teraz robí.Breči v postielke
Ale nevyberiem ho,lebo sa chcem v kľude najesť ![]()
E.v.i.
Tak to jsi zdatná řidička.Já si autem troufám jen do Radvanic.Tak raději jezdím do Ovy busem.
Tancovat jdeme do jedné diskótéty u nás.Hrajou tam hudbu našeho dětství. ![]()
Inge
Honzík je zlaťoučký. Ale asi bych nevstala.No né asi,ale určitě. ![]()
AHojda, dobré popoledne a dobrou chuť ![]()
tak u nás noc ušla, tolik nechrápal, ale spal u nás… to zas bude odnaučování, achjo..
Inge , to je nádhera, asi bych neodolala, kor když si teď psala, jak se mu málo věnuješ, ale čas vražedný, to teda, ale dalo by se říct, že si zvyklá, viď? Jseš báječná!
Jančo , tak ať je ti dobře, hlavně ať se ti to nerozjede, to víš, taky nemůžeš vydržet všechno ![]()
Allo , fotečky k pokochání, děkujem ![]()
Evičko , nám taky teď vyrostla čtyřka a druhá bude předpokládám zítra
… a má jedničky a dvojky… takže myslím, že normálka, co tak člověk čte ![]()
Katko , tak co voda, teče? Držím palce…
Lucí , zas sněží? Fuj, to už by mě… i když má se zase ochladit, kdo ví, jestli ještě nebude i tady v praze… chjo, MY CHCEME SLUNÍČKO A JARO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
no uzobávám bábovku, měla bych přemýšlet, co k obědu.. Lukáš pomáhá mýmu bráchovi stěhovat, nevim kdy přijde, dítko teď usnulo a já bych nejradši nedělala nic… no asi to znáte, co? ![]()
tak hezké odpoledne
Ahojky,
Inge,Hozík je dost dobrej,já bych asi nevylezla a byla bych asi nepříjemná ![]()
Luci,u nás nesněží,ale od rána prší.
Kačko,tak co voda teče?
Allo,at je Ti brzo dobře.Malá je kočka.
Enio,já měla taky problém Computer pressem,poslali o jednu knížku mín.Přes počáteční nedorozumění,jsme to na konec vyřešili .Já si dopisovala s pí Litavskou
.
Jiři,hezky si to večer při tanci užíte.
Přeju hezkou sobotu.
Vojta má rýmu jako hrom a já nemůžu najít tu trubičku k odsávačce.. ![]()
Já už mám taky rýmu a od včera jsem na paralenu. A to jsem se dneska měla jít bavit.. Ale asi stejně půjdu
![]()
Zdravím při sobotě, jsem zvědavá, co dočtu. Vojta zase něco snědl a chrčí
![]()
kitty25 píše:žížala píše:
Katko
Já jsem s Weledou moc spokojená-máme do vody koupel, šampon, na zadeček, měsíčkový krém na tělo, zubní pastu a na špatné počasí. A já mám pro sebe i kosmetiku od nich.
Užij si Erkyla, taky se podívám.Jsem žádána.bohužel si nemůžu pomoct, ale weleda mi smrdí, ta žlutá, ostatní jsem nezkoušela
momentální stav - smrdí mi všechno, zejména lednice a veškeré vařené jídlo
to i před těhu,
Ach, to ti teda nezávidím, kdo u vás vaří? To by tak chtělo si jen někam zajít, ale praktikovat to tak až do října
Mě právě ta koupel mooooc voní, jinak jsem nic nezkoušela.
Inge, teda to je léků ![]()
Leni, taky nasaď vincentku
Vincentka je na všecko ![]()
Vladi, dneska je sobota, co ty tu?
![]()