PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4755
7.3.09 09:23

dobré ránko holky,

dneska nám možná poteče voda :lol: , tak držte palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
7.3.09 09:38

evi
Nebudu, našla jsem starý foťák, tak jsem je vyfotila tím, ovšem kabel je uklizený kdesi a to ví jen manžel. :wink:

Kačko
Držíme, držíme.

Matík vstával v šest, ale nijak se ke spánku nemá a mě by to zrovna tolik bodlo, asi ho uhoupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.3.09 09:55

Dobré ráno všem
Martin mě nechal pospat,ale jsem jak praštěná palicí.Večer si jdem zatančit,tak musím nazbírat síly. :)

E.v.i.
Já sice autem jezdím i s dětma,ale né do Ostravy.Tam se bojím. :oops: Takže já jedu busem. :wink: Leda,že by ses pro mě stavila a vzala by nás. :wink: :lol: Kde vlastně bydlíš?

Jani
Tak koláčky vyfoť mobilem.Teda pokud už nejsou snězené.

Kačko
Tak jak? Už teče,už teče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
7.3.09 10:40

Jiřinko , jsem ze Studénky. A sama dojedu do Fakultky, do Shoppingu, a přes Svinov do centra. Ale naposledy jsem sama do OV jela ještě jako studující :roll: :) a to parkování…většinou jsem auto nechávala u divadla, jéžiš, jak ono se jmenuje…že by Antonína Dvořáka? No tam u výstaviště.
A kam si jdete zatancovat?

Adámek spí, Honza jel do OV :D pro telefon, náš synáček mu totiž znefunkčnil (to je slovo :) ) mobil, tak zavolal na inzerát. Jsem zvědavá, jak pochodí. Včera přijel s nepořízenou.

a já půjdu vařit. Adámkovi pangase a nám žraločí steaky :) Honza je koupil v Makru a já to nikdy nedělala. Jsem zvědavá, co z toho ukuchtím? Nemáte nějaký tip, co na ně? A jak je udělat? Jestli jen na pánvičce s jakýmsi kořením?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
7.3.09 11:12

Já bych je udělala jenom na olivovém oleji na smažení, se solí, bazalkou, petrželkou, trochu pepře nejlépe přes mlýnek.. to´t vše. Ať vyzní ta chuť.. když tak nějakou omáčku … třeba z rajčátek, nebo nějaký smetanový přeliv s něčím…????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
7.3.09 11:21

Panejo, Kači, jsi mi úplně rozburcovala chuťové buňky :-) Díky za tip, zkusím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11329
7.3.09 11:45

Ahoj, hlásím, že žijeme. Ondrovi je snad už dobře, dneska dopo byl moc hodný. Honzík je dnes u dědy a babí.

Allo, Enio, Jituš - krásné fotky, to je balzám podívat se někdy taky na holčičky 8).

Hádejte, co jsem dělala dnes v půl šesté ráno. :D Ve 4.40 přišel za mnou Honzík: „Maminko, pojď si zahrát nějakou hru, Ondrášek ještě spinká a nebude nám to bořit.“ Takže ano, hrála jsem Carcassone.

Jdu vařit, možná nakouknu později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.3.09 12:03
Inge píše:
Hádejte, co jsem dělala dnes v půl šesté ráno. :D Ve 4.40 přišel za mnou Honzík: „Maminko, pojď si zahrát nějakou hru, Ondrášek ještě spinká a nebude nám to bořit.“ Takže ano, hrála jsem Carcassone.
Ježišku,to je hezke,akurat ten čas… :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
7.3.09 12:11
e.v.a. píše:
Enio , Lucinka je fotomodelka od malička :D Máte krásnou památku. Ty děti jsou fakt roztomilé, i když se právě vzbudí.

Jani , držím palce, aby to s kočárkem dopadlo dobře :wink: A těším se ne fotku koláčků :D

Jiři , fakt si myslíš, že mi je Adam podobný? :D No, na té fotce, kde jsme spolu, se tak podobně tváříme, jsem si všimla, jestli to nebude třeba tím. Já bych byla jen ráda, kdybys tam tu podobu viděla :D

Luci , taky máš to bodýčko z Tchiba? :)

Vy jste mi s tím počůráváním připomněly, že mi se stávaly nehody i jako malé školačce. Nebylo to často, pamatuju si asi tak na 3 příhody, vždycky se mi zdálo, že sedím na záchodě a čůrám. Vzbudila jsem se, až když jsem splachovala :lol:
jojo :)

enio allo mate krasne princezny… :D

inač ahojte.Tady snežíííí :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
už 2 týždne si hovorim,že musim kúpiť soľ,lebo mi dojde.No a dnes rano som preňu utekala.Hlavne,že chodim do kramu obden :roll:
Samik vstaval o 6:30,nejak sa to lepši :D Pred chvíľou sa napapal a u prsa mi pak usinal.No a čo teraz robí.Breči v postielke :roll: Ale nevyberiem ho,lebo sa chcem v kľude najesť :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.3.09 12:19

E.v.i.
Tak to jsi zdatná řidička.Já si autem troufám jen do Radvanic.Tak raději jezdím do Ovy busem.
Tancovat jdeme do jedné diskótéty u nás.Hrajou tam hudbu našeho dětství. :D

Inge
Honzík je zlaťoučký. Ale asi bych nevstala.No né asi,ale určitě. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
7.3.09 12:44

AHojda, dobré popoledne a dobrou chuť :lol:
tak u nás noc ušla, tolik nechrápal, ale spal u nás… to zas bude odnaučování, achjo..
Inge , to je nádhera, asi bych neodolala, kor když si teď psala, jak se mu málo věnuješ, ale čas vražedný, to teda, ale dalo by se říct, že si zvyklá, viď? Jseš báječná!

Jančo , tak ať je ti dobře, hlavně ať se ti to nerozjede, to víš, taky nemůžeš vydržet všechno :wink:

Allo , fotečky k pokochání, děkujem :D
Evičko , nám taky teď vyrostla čtyřka a druhá bude předpokládám zítra :-)… a má jedničky a dvojky… takže myslím, že normálka, co tak člověk čte :D
Katko , tak co voda, teče? Držím palce…
Lucí , zas sněží? Fuj, to už by mě… i když má se zase ochladit, kdo ví, jestli ještě nebude i tady v praze… chjo, MY CHCEME SLUNÍČKO A JARO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no uzobávám bábovku, měla bych přemýšlet, co k obědu.. Lukáš pomáhá mýmu bráchovi stěhovat, nevim kdy přijde, dítko teď usnulo a já bych nejradši nedělala nic… no asi to znáte, co? :D
tak hezké odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
7.3.09 12:47

Ahojky,

Inge,Hozík je dost dobrej,já bych asi nevylezla a byla bych asi nepříjemná :oops:

Luci,u nás nesněží,ale od rána prší.

Kačko,tak co voda teče?

Allo,at je Ti brzo dobře.Malá je kočka.

Enio,já měla taky problém Computer pressem,poslali o jednu knížku mín.Přes počáteční nedorozumění,jsme to na konec vyřešili .Já si dopisovala s pí Litavskou :wink: .

Jiři,hezky si to večer při tanci užíte.

Přeju hezkou sobotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
7.3.09 12:53

Enio , to je moc hezká fotka Lucinky.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
7.3.09 12:55

Vojta má rýmu jako hrom a já nemůžu najít tu trubičku k odsávačce.. :roll:
Já už mám taky rýmu a od včera jsem na paralenu. A to jsem se dneska měla jít bavit.. Ale asi stejně půjdu :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
7.3.09 13:01

Zdravím při sobotě, jsem zvědavá, co dočtu. Vojta zase něco snědl a chrčí :evil: :evil:

kitty25 píše:
žížala píše:
Katko
Já jsem s Weledou moc spokojená-máme do vody koupel, šampon, na zadeček, měsíčkový krém na tělo, zubní pastu a na špatné počasí. A já mám pro sebe i kosmetiku od nich.
Užij si Erkyla, taky se podívám.Jsem žádána.

bohužel si nemůžu pomoct, ale weleda mi smrdí, ta žlutá, ostatní jsem nezkoušela
to i před těhu,

momentální stav - smrdí mi všechno, zejména lednice a veškeré vařené jídlo

Ach, to ti teda nezávidím, kdo u vás vaří? To by tak chtělo si jen někam zajít, ale praktikovat to tak až do října :roll: Mě právě ta koupel mooooc voní, jinak jsem nic nezkoušela.

Inge, teda to je léků 8O

Leni, taky nasaď vincentku :wink: Vincentka je na všecko :lol:

Vladi, dneska je sobota, co ty tu? 8O :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest