Poradna duly
Jana Čurdová
enia píše:vladi1 píše:
Ondra se mi tu vzteká,nějak nemá pochopení pro e-mimino.
to zname… vyresili jsme to tak, ze na pulce monitoru mam emimino a a na spodni pulce telletubbies na youtube…
Jituš maš krasne kytky.Vypada to že prežili.Pri Samkovi by boli KO.Na všetkych mam otrhane spodne listy
![]()
Jiřko taky gratulujem k povišeni.Mne sa taky libila viac ta Kelišova
![]()
Pajulena píše:Ivco, Martin dal vcera nahravku, tak nevim, co to tam vcera rikali. Gol dal Zidlicky. Ale i tak mame bodicek. To se taky pocitaDoufam, ze to nezakriknu, ale ted se Martin trochu rozjel. Bohuzel se dari az na konci sezony
No ted to bude krusne, protoze mu konci smlouva, takze bude podepisovat novou, tak cekame, kam nas ten hokej zavane. Tak holky drzte palce, at prijde nejaka nabydka. Cas je do cervna…
sice hokej nesleduju, ale budu drzet palecky, aby to bylo treba nekam do tepla ![]()
LUCIKU píše:enia píše:vladi1 píše:
to zname… vyresili jsme to tak, ze na pulce monitoru mam emimino a a na spodni pulce telletubbies na youtube…
Zajtra skusim.Nie je to blbosť takto učiť deti na PC.Samik keď vidi zapnute PC,tak dostane hysak,že chce telletubbies
no trosku je ![]()
ale beru Lucinku tak 2× denne, projedeme telletubies, zpivajiciho Elma a nakonec ji pustim zaverecnou znelku z telletubies v cestine…same pa pa a ona uz vi, ze pujde dolu, zamava a jde si hrat…
ale ze zacatku delala desny scenky…kricela, sesunula se na zem, píďalkovala po zemi a tak
Jíťo…
pěkně
… já s Lucinkou přesazovat kytky, tak máme hlínu všude
… holky jsou šikulky…
Jituš , to máš ale pomocnice
a dívala jsem se s dovolením na tvé rajče
Máš krásné princezny a tvoje rodinka působí tak klidně, úplně na nich vidím pohodu domova.
a připomněla jsi mi, že musím koupit hlínu a taky všechny kytky doma přesázet.
Luci , já se taky hrozím toho, že bude Adam závislák na PC jako maminka
Vždycky ke mně přijde a řekne BOBO (Mňam mňam Bobík), pak Chňapíka a Elmo song.
Enio , taky jsem si říkala, že jsem si to měla vyfotit, jsem měla jakéhosi tucha, ale pak jsem si řekla, že když přece víme, kdo se v tom sklepě pohybuje, že si to nikdo nedovolí ![]()
kitty25 píše:
Jiři jdu si lehnout, viděla jsem, žes volala, my ráno vystřelili, že jsem nevypla ani pc.
jestli něco potřebuješ, dej vědět. ohledně silniční daně, na tebe myslím, ale s kamarádkou jsem se ještě neviděla.
Ne,já jsem se uklikla.Ale dík,že na mě myslíš.
enia píše:tak to ako keby si popisovala SamkaLUCIKU píše:no trosku jeenia píše:vladi1 píše:
Zajtra skusim.Nie je to blbosť takto učiť deti na PC.Samik keď vidi zapnute PC,tak dostane hysak,že chce telletubbies
ale beru Lucinku tak 2× denne, projedeme telletubies, zpivajiciho Elma a nakonec ji pustim zaverecnou znelku z telletubies v cestine…same pa pa a ona uz vi, ze pujde dolu, zamava a jde si hrat…
ale ze zacatku delala desny scenky…kricela, sesunula se na zem, píďalkovala po zemi a tak
Jo holky koukala som na nova.cz na tie plastyky bez cenzury.Pekny humus ale jaksi mi to nič nerobi.Aj som sa smiala jak jej tam rvali tie silikony ![]()
jinak my jsme dneska byli na veletrhu For family…
nejdriv nam den zacal blbe…
blbka z computer pressu my od 2.unora posilala objednane knihy tak dlouho, az mi dneska napsala, ze uz bohuzel nejsou… lhala, ze se balik vratil a tak podobne, cislo baliku nechtela poslat… nejhorsi je, ze to byly super knihy o grafice a webdesignu, tak me to desne stve.. poslala jsem kopii emailu i jeji nadrizene… nemela tolikrat lhat
pak jsem zapomnela free listky na veletrh doma…
Lucinka se nam na ceste pri popojizdeni za kamiony, chudinka, pozvracela…
no a pak jsme ji jednou dali z kocarku na veletrhu, nechtela zpatky a udelala tam desnou hysterickou scenku… byla jsem cervena snad i na zadku…
nastesti se to po poledni zlomilo a Lucinka usnula… taky jsme tam objevili super zahradni architekty a bonus na konec byl, ze tam probihala soutez o detskou tvar veletrhu a fotila profi fotografka (udelala kolem 20 fotek a jednu z nich jsme si mohli vybrat, ta sla do souteze, ale hlavne nam ji za 70,– vytiskla na A5 a dalsi za 50,–)… tak mame darecky pro babicky ![]()
sice jsme museli Lucinku vzbudit, takze byla rozcuchana, ale nastesti se porad smeje, nebyla rozmrzela a nechala se krasne nafotit:
http://emimino.cz/…or09mala.jpg
e.v.a. píše:Enio , taky jsem si říkala, že jsem si to měla vyfotit, jsem měla jakéhosi tucha, ale pak jsem si řekla, že když přece víme, kdo se v tom sklepě pohybuje, že si to nikdo nedovolí
u nas to bylo trosku stesti… my jsme nefotili kvuli kradezim, vubec by nas to nenapadlo, ale spis proto, abysme pak vedeli napr. kudy vedou kabely a tak, jen pro orientaci, jak to vypadalo pred… no a tem blbcum vubec nedoslo, ze to tam v prubehu fotime a jakmile byli sami, tak to ukradli… proste hlupci ![]()
Čauves ženské,
z posledních sil jsem dočetla a mám to dost pomíchané.
Evi
Chtěla jsem nové, našla jsem, objednala a čekám, kdy se ozvou, že je nemají. ![]()
Jo a Honza koláče sežral a zabalil, nechal mi tu tři, tak je zítra vyfotím. ![]()
Báro
Zkoušela jsem to a MAtíkovi se tam moc líbilo. Ta opěrka nohou mě taky štvala, ale ony jsou dost dlouhé a Matík už není prtě, tak jsem musela ustoupit. Fakt je málo golfek, co Honzovi sedly. Slovy dvoje. ![]()
Jituš
Holky jsou šikulky, ještě, že máš takové pomocnice, viď? ![]()
Pajulenko
Tady budu držet pěsti, ať jdete někam do tepla. ![]()
enio
Máš to hezky vymyšlené. ![]()
Jiři
Tak jak jsi dopadla s kartou?
Vladi
Dík za náplň, mám uloženo, určitě vyzkouším.
Víc nevím, třeba si ještě vzpomenu, vím, že jsem ještě něco chtěla. ![]()
enio
Krásná fotka, Lucinka je nádherná i rozcuchaná po vyspání. ![]()
Dneska jsem nějak utahaná.Jako bych to všechno obešla pěšky a né autem.
Dočetla jsem a už si nic nepamatuju.Teda něco jo,ale málo.
Odnaučení starších dětí od plínky ......U nás s tím nebyly problémy.Spíš naopak.Kuba měl ve 2 letech suchou plínku,ale bez ní nechtěl jít spát.Prostě rituál:okoupat,dát plínku,oblíct do pyžamka.....
Tak měl plínku do asi 2 a čtvrt roku,jen aby neprotestoval.
Pak měl jen občas nějakou nehodu.
Gabka měla nehod víc,ale taky byla zhruba ve stejném věku bez plínky.
Takže neporadím.Ze začátku,jsem jim dávala od cca 17 hodin míň pít.Ale nebudila jsem je na vyčůraní.Párkrát jsem to zkusila,ale nikdy se nevyčůrali a jen řvali.Tak jsem to vzdala.
Fotečky moc pěkné.A dětičky na nich taky. ![]()
E.v.i.
Mě se zdá,že je ti Adámek hodně podobný.
žížala píše:enio
Máš to hezky vymyšlené.
no ale trvalo mi to par mesicu… nastesti mame velky monitor, takze muzu i pracovat a Lucinka se spokoji s mensi velikosti pohadek ![]()