Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
Ondra spal taky celou noc bez probuzení až do půl páté, najedl se a spal až do 6
, taky je vidět, že mu ještě není dobře
.
Kačko, vy si teda taky užíváte, bez vody a bez popelářů
.
Potřebovala bych odpo na chvíli do práce, ale jaksi nemám hlídání, jdu zkusit nějaké sehnat…
Ahoj ve spolek,
tak jsme měli dobrou noc Fífa spal bez hlesnutí do 7 prostě supr,Sabí vstávala až po 8 (jsem zvědavá jak bude v pondělí zas vstávat brzo do školky
) ![]()
Jste toho napísali ![]()
Jani
to fajn že se koláčky povedly.Hodně štěstí ve škole!
Vladi?
Myslím že jsi psala o loupáčcích,neposlala bys mi receptík? Jsem je ještě neviděla doma dělat.
Kačko
to je pech voda není,popelnice plný…to by mě nasr.....
Jiřinko
hezké nakupování ať máš dost korunek ![]()
Dobre ránko
Dnes sme vstavali o 6:30
![]()
Druha šance taky som koukala,ale nezavidim.Chce to odvahu rozpravať o takychto veciach.Ja som sice zatim nič tak zleho nezažila,ale neviem či by som to dokazala takto na verejnosti riešiť.Ale prajem jej to.Hlavne nech sa už neda oblbnuť
Evi toho snehu je už iba 1/5 čo bolo pred týždňom.Ale taje to
Taky chvalim ako pekne oddeľuješ.Mne sa taky zle čita ak to je všetko v kope.
![]()
Ivčo mne sa pačia tie zeleno čierne,ale konštrukcia sa mi viac pači na modrom
Dobra rada,čo? ![]()
Katko ty jo.Keď sa se…,tak všetko
.
TY VO… koukla som sa z okna a delnik čura u stromu.Na čo tu maju tu kadibudku??? ![]()
Kolem 10h sa Samik nasvači a ideme ven.Skočime na navštevu pootravovať ľudi ![]()
Dobré ránko,
Verunka ve školce a my s Ondrou po snídani.Noc byla dobrá,spali do 7 oba.
Dva dny dávam spát Ondru jednou denně,celkem do zvládá.Dopoledne jdem pěšo na prochajdu.Včera spal skoro 3 hodiny a den před tim 2,5hodiny.To by celkem šlo.
Hani,receptík pošlu.
Jiři,Jani a všichni ostatní,co někam vyrážíte,at dobře pochodíte.
ahojte… ![]()
najprv vitam E.v.u......my sa pozname z inej dizkusie,ze??
ale len tak letmo.....takze tesi ma… ![]()
a inac my mame jane slalom marine… ![]()
luci......Samko je fesak… ![]()
LUCI,MARTISK
máte moc krásný kluky.Samík je tam jak velkej frajer.No a Kubko ani nemluvím je to fešák ![]()
Kitty
už několik dní zapomínám.......DÍKY!
Čau holky, tak tenhle příspěvek jsem psala včera večer, jenže pak Vojta začal brečet a už jsem tam musela zůstat.. ![]()
tak jsem dočítala asi na dvakrát (včera), což je samozřejmě blbost, protože to moje hlava neudrží ani náhodou…(a ještě na mobilu..)…a teď o to víc… ![]()
Ale k čerstvějšímu příspěvku… puberťáci, Sabi , to jsem se skoro klepala údivem, cože to z nich padalo, resp. z mlaďocha… ty vo.., tak ten by ji chytnul a myslim že ne jednu! I Lukáš říkal, že to je fakt síla. A jak už kdosi napsal, můžem jen doufat, že se nám ty naše dítka podaří vychovat trochu líp, aby si nás třeba jakože i vážili… uf, to mě děsí…
![]()
Petro , díky za odkaz… já musím začít něco hledat, nějak nevim kdy..
fotky krásně frajerské, bych taky měla pořídit na jaro něco parádního, musím vyrazit a provětrat pěněženku ![]()
Včera jsem po NĚKOLIKA měsících slavně objevila konečně další zub, Jiřko prosím, 9 zoubků do tabulky, děkuju ![]()
a teď jdu dočíst zbytek
a všem dobré ráno!
vladi1 píše:
Dobré ránko,Verunka ve školce a my s Ondrou po snídani.Noc byla dobrá,spali do 7 oba.
Dva dny dávam spát Ondru jednou denně,celkem do zvládá.Dopoledne jdem pěšo na prochajdu.Včera spal skoro 3 hodiny a den před tim 2,5hodiny.To by celkem šlo.Hani,receptík pošlu.
Jiři,Jani a všichni ostatní,co někam vyrážíte,at dobře pochodíte.
já prosím taky, jsou to ty sladké makovky nebo slané rohlíky?? Já bych chtěla ty sladké. díky
Tak jsme doma,snídáme a čekáme na nálož v plínce.Pak pojedeme.
A asi se stavím přece jenom v tom bankomatu.Martin by měl mít na kartě víc.Nj,kdyby se furt nevráželo do auta,tak mám i já víc. A kde je do výplaty. ![]()
Jinak holky…v Tescu je sunar za 179,–
Ahoj ![]()
Jani , a nepošleš taky alespoň obrázek koláčků?
Jenom tak pro radost oka, posílat poštou nemusíš, stejně si musím nechat zajít chuť, pořád mám ještě 7 kg navrch
i když z 10 jsem teď za 2 měsíce shodila 3 kg
a asi vím, jakou barvu má ten „červený“ S jedním moonem hlubokým tady jezdí jedna maminka a má příšernou růžovou barvu.
Marti , tiež ma těší
Já zatím do scrapování nemám odvahu. Ale Ty jsi fakt hooodně nadaná na todlencto
a jane slalom marine byl můj sen
ale pak jsem šla do levnějšího kočáru. Tak alespoň ty golfky si snad splním
Luci , o dělnících mi ani nemluv
taky jsme procházeli revitalizací baráku. V prosinci mi ze sklepa, kde měnili okna, šmejdi jedni ukradli přední světlo z kola. Jsem byla nepříčetná. Vlítla jsem tam druhý den na ně s Adamem v ruce. Byl tam zrovna i jejich šéf, machýrek se zlatým náramkem, jsem mu pěkně od plic řekla, co to jako má znamenat, co to zaměstnává za zloděje a on mi říká, že kdyby někdo něco vzal, že by si toho všimnul, ty kluky vozil autem.
Naštěstí mi to proplatí, koupila jsem si nové světlo (šlo sice o pár korun, ale jen z principu co si to ti hajzli dovolí) jsem to musela řešit. Světlo se neztratilo jen mi. Ale tím, že jsem tam vlítla, tak nám to všem proplatí.
Kitty , cena je adekvátní k tomu, kolik stála předtím, ale nevím, jestli to někdo koupí. Já vysavač i servis dostala kdysi k 18. a pak ke 20. nerozeninám od našich. Mamka to pěkně dlouho splácela. Já vím, že chtěla pro mě to nejlešpí, ale abych pravdu řekla, sama bych si to nikdy nekoupila.
Vladi
Písni ten recept sem.Taky se kouknu a možná udělám. ![]()
A loupákem nazýváš takový ten sladký rohlík,co se drolí (loupe) a nebo ten hladký s mákem =makovka?
jirabobes píše:
Jé,právě jsem si všimla,že už nejsem Kelišová.
No já si toho všimla už včera odpo, jak jsem na mobilu pořád posouvala řádek po řádku, nějak mě to zmátlo, že mi to k tobě nesedí, žes tam určitě měla něco jiného a nestihla jsem se zeptat, páč večer jsem se sem nedostala…
tak gratuluju, bývalá Kelišová!
![]()