PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4755
5.3.09 16:58

to není možné baby ukecané… kdo to má dočítat…

Voda není protože jí je hodně 8O 8O
zní to divně, co? povrchová voda nám vyplavila vrt, zaplavila všechnu elektroniku a vše co tam je aby to fungovalo… Ale snad v sobotu už budeme fungovat… dneska nic neudělali, kromě toho, že do té díry čuměli.. ale díky tomu, že prší, tak to nevidím ani na tu sobotu.. uvidíme.

Jsme to divný kraj, protože kolem poledne nám tady v ulici zapadli popeláři, nemáme zpevněnou cestu a díky té vodě prostě uvízli… furt tam sedí a čekají až je někdo vytáhne…

holky normálně nechápu, ale mates sedí už cca 20 min na křesle a čučí na kouzelnou školku… on ten můj závodník..

no a my teď budeme jezdit po louce.. :lol: 8O abychom se dostali domu, máme to tady dost terenní, tak tobude sranda :-) už to zkoušel manžel, jestli to vůbec půjde a jde to, chvilema to vypadalo docela dobrodružně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
5.3.09 16:59

s těma bramborákama jste mi dali, od té doby,co jste to tu napsali, tak slintám :roll: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
5.3.09 17:00

holky co ta hernička zítra???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4755
5.3.09 17:58

kde jste baby??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.3.09 18:39

Kačko
Já už jsem tu. Zítra to nevidím, musím opět do školy, jedině, že bych poslala tatínka. Ale spíš to nepůjde kvůli tomu, jak Matík vypadá-nastydlý, uřvaný.
A tu telku ti trochu závidím, já mám torpédo a telka je mu ukradená, zvládá jen znělku večerníčku.

Katko
Jj, vybrala, ale ta modrá už se nedělá, tak zase mám dilema, co teď. To je tak vždyky, já když se konečně rozhodnu, tak to nemůže být jednoduché.
A o té PaedDr. se ani nebudu vyjadřovat, byla jsem z toho včera dost špatná.

Kitty A spí ti Robik v noci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
5.3.09 19:02

Nebydlí tady nikdo u vody, že ne? Kačko, vy to tam máte bojové i bez řeky, snad se to vychytá, bylo by pěkně pitomé mít takové problémy každý rok, když je tání. :evil:

Pro dnešek to tu balím, večer tam mám zase erkyla puarota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.3.09 19:42

Katko
Já jsem s Weledou moc spokojená-máme do vody koupel, šampon, na zadeček, měsíčkový krém na tělo, zubní pastu a na špatné počasí. A já mám pro sebe i kosmetiku od nich.
Užij si Erkyla, taky se podívám.

Jsem žádána.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
5.3.09 19:59

Tak jsem už hoďku doma.Jsem se věnovala rodince. :)

Dneska zase bída,jako každý čtvrtek. :roll: Zítra bude líp.Teda doufám.Vždycky šestého líp je. Uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.3.09 20:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
5.3.09 20:05

Dneska mám fakt hnusné výčitky svědomí, že nemám vůbec čas na Honzíka. Co je Ondra nemocný, je to fakt naprd. Honzík byl od rána do půl čtvrté ve školce. Doma si chtěl se mnou hrát domino, já mu řekla, že to teď nejde, že by nám to Ondra bořil (Ondra byl navíc tradičně ukňouraný a chtěl chovat) a že si zahrajeme, až Ondra usne. Honzík protestoval, tak jsem mu pustila DVD. No a večer usnul Honzík při Večerníčku tj. dřív než Ondra :roll:. Takže dnešní společný čas strávený hraním jedna velká nula :twisted:.

Ondra je fest protivný, v pravidelných intervalech chodí k vchodovým dveřím, že chce jít ven. To si ale ještě počká, dnes jsme byli u ORL doktorky na kontrole a vůbec se jí nelíbilo, že je pořád zahleněný a taky jedno ucho. Doktorka je ze staré školy (pravý opak Motola), naordinovala mu tolik léků, že abych mu stihla vše dát, nemohla bych celý den dělat nic jiného (2× denně ATB, 2× kapky na kašel, 3× do ucha, 3× nurofen, 3× fenistil, nevímkolikkrát vincentku do nosu 8O 8O 8O). Jenom večer mi to trvalo přes hodinu, než jsem mu dala všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
5.3.09 20:11

Ahoj holky,

tak máme hypotéku schválenou, paní nám akorát do smlouvy napsala, že na 30 let místo 25 a může to předělat, ale zase týden zpoždění. Ale mně už je to jedno, ani mě to nepřekvapilo, že je zase něco podělaný.

kačko - díky za nabídku, kdybys naopak potřebovala se vykoupat nebo vyprat, tak dej vědět. Máme i sušku, takže bys to vezla zpátky suché. Tak jízdu po poli jsme taky jednu dobu zvládali, tak ať nezapadnete. A s tou studnou je to pech. Nám naštěstí včera namontovali ta čidla na tu spodní vodu, takže už automaticky odčerpáváme.

e.v.o. - filda má na tvářičkách suché až hrubé fleky a červené pupínky. Zhoršuje se to při pocení nebo po určitých jídlech jako jahody, rajčata, citrusy, čokoládu jsme radši ani nezkoušeli, ale určitě taky.

katko - jo jo, máme toho poslední dobou nějak moc :-)

bramborové placky - uvařit brambory ve slupce, oloupat, nastrouhat, osolit, přidat hrubou a polohrubou mouku, vejce a uválet silnější placky, vykrajuju skleničkou. Bacha na moc mouky, pak to jsou moc tvrdé a není to dobré. Máme rádi, ale poslední dobou mi vadí, že jsou mastné stejně jako bramboráky, chtělo by to pánev bez tuku

omlouvám se, že neraguju na vaše těhu slasti a strasti, ale zatím nějak nemůžu :-(

janko - to je pech, snad to nějak zvládneš. škoda, že nejsou kluci větší, pak by se dalo to hlídání vyřešit náma. Co takhle nějaká paní na hlídání??

tak víc nevím, musím ještě něco dělat, zítra musím do kutné hory kvůli pojistce.

tak se mějte hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
5.3.09 20:12

Ahóóój jsme doma z návštěvy,bože jak já nemám ráda pubertální děti :twisted: :lol: :lol: :twisted:

Jsou to spratci rozmazlení!!! :roll: Známí mají 13letou slečnu a 14leteho „jak ho nazvat“ no puberťáka.

Martina jejich máma řiká máte úkoly,jeho odpověď „bych tu nečuměl“.
Pojď se najíst „tohle žrát nebudu“
„Matko dej mi stovku jdu za Karlem“ otec na to „tak tohle hochu ne,neumíš slušně požádat a mámě takhle neřikej“ syn „vrať se ke starcům“ (tím myslel jako nás 8O ) dostal facana a nic jde k mámě a řiká „dej mi prosim to kilo“ a ona mu ho dala :evil: :evil: :evil: by mi mohl políbit :twisted: mi pil krev a Marťa se ho ani nezeptala na co a proč,jsem byla celá rozhozená a to oni tvrdí že Lucka je mnohem horší :roll:

omlouvám se ale musela jsem si ulevit! Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
5.3.09 20:25

Jdu na večerní program!!
Pa zítra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.3.09 20:35

Inge chudačik Ondra.Je to strašne jak človek musi trepať do deti toľko liekov :( .Honzika mi je taky lito,ale čo urobiš :( Snaď to bude rychlo OK

Hani ty vo…Ja by ho hnala.Dufam,že zo Samika take dačo nevyrastie
Ale na druhu stranu si zato možu sami.Tak si ich vychovali.Taky som bola v puberte neznesitelna,ale take dačo som si nikdy k našim nedovolila 8O

Radko gratulujem k hypoteke :D :-) :srdce:

Utekam už skončila reklama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
5.3.09 20:48

Sabiko
To je tedy mazec, to aby se člověk bál vlastních dětí.

Radko
Já mám super litinovou pánev, na které můžu dělat bez tuku, ale bojím se, že nepůjde na indukci.
A s tou školou, prostě to půjde pomaleji, já nikomu cizímu Matíka dávat nechci.

Luci
Samík je šikula a taky už veliký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí