PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
5.3.09 14:38
e.v.a. píše: Žížalko , tak teˇˇd by mě zajímalo, co to vlastně jsou ty bramborové placky :nevim: u nás je bramborák i bramborová placka to samé…si teda myslím, já tomu říkám tak i tak.

nene, bramborák je mastný ze syrových brambor.
oproti tomu placka je sušší a maže se třeba povidlama nebo marmeládou, dřív děda dělal na kamnech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 14:40
LUCIKU píše:
kitty25 píše:
žížala píše:
Kitty
Bramboráky jsou ze syrových a bramborové placky jsou z vařených.

evi
Tak s doplněním teček jsi mě fakt dostala. :lol:

Já dělám bramoráky bez oleje a jsou samotné, maso už k nim nedávám.
a je to tady, konečně pro blbé..... tak to je přesně ten rozdíl. a já myslela právě z těch vařených, bramboráky dělám
To som netušila,že sa to robi aj z varenych.Petruš ja som sa ti smiala,že neumiš bramboraky.Ako keby som ja bola neviem aka super kucharka. :oops: :oops: :oops: :oops: Promiň :wink:

Luci nejsem vztahovačná a tyto poznámky se mě nedotýkají, jsem dost splachovací, bo bych musela být pořád nasraná a navíc seru zase jiné nebo snad ne?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
5.3.09 14:53
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
kitty25 píše:
žížala píše:
Kitty

evi

a je to tady, konečně pro blbé..... tak to je přesně ten rozdíl. a já myslela právě z těch vařených, bramboráky dělám
To som netušila,že sa to robi aj z varenych.Petruš ja som sa ti smiala,že neumiš bramboraky.Ako keby som ja bola neviem aka super kucharka. :oops: :oops: :oops: :oops: Promiň :wink:
Luci nejsem vztahovačná a tyto poznámky se mě nedotýkají, jsem dost splachovací, bo bych musela být pořád nasraná a navíc seru zase jiné nebo snad ne?????
mňa nie :lol:

Jo a už viem čo su tie placky z varenych bramor.Robievala nam to dedova segra.piekla to na starej peci.mazala maslom a solila.mňam.od detstva som to nejedla :( Na vychode sa tomu hovori hadzimky.spisovne netušim :oops:

Samik je hore,tak skočime vyniesť koš.tak zas večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 14:56

jojo Luci to je ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
5.3.09 15:00
kitty25 píše:
LUCIKU píše:
kitty25 píše:
žížala píše:
Kitty

evi

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
to je hláška já jsem taky splachovací se hlásím do klubu :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
5.3.09 15:03

Tak já jdu vyvenčit děcka a snad se Filda zklidní! :roll: Večer asi nemrknu manža chystá návštěvu u známých tak to asi nezkloubím.
Tak hezký večer pa zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 15:54

já překládám, píšu na icq a miminu a Robik ještě spinká od 12,45, asi mu není dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
5.3.09 15:56

Tak recept na luxusni bramoraky teda neznam :lol: Jen mozna, ze davam pul napul strouhane brambory a cuketu. Jsou potom krehci a nejsou tak tezke. A hrozne rada si je sypu tvrdym syrem. Jo a jeste je dobre si na ne kydnout kysane zeli… Ja si jedno odbdobi v tehotenstvi delala bramboraky kazdy den a ted uz je pomalu nemuzu ani citit. Stejne jako se svickovou. Tu jsem musela mit kazdy druhy den se sesti knedlikama. Taky to vysvetluje tech 25 kilo, co jsem nabrala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
5.3.09 16:06

Si to musím kouskovat, bo jste od včera nakecaly deset stran!

Radko ,moc držím palce, aby to s pojišťovnou klaplo. Už jsem pochopila, že na těch stranách, co mi přes víkend ušly, je popsaná víc než jedna pohroma, co se u vás udála. No vám tu stavbu někdo moc nepřál :evil:

Pajuleno , dobrá erotická scéna :lol:

Kitty, není možné, Robik musí být totálně kaput, když ještě spí 8O Já byla pro Vendu ve školce a Vojta usnul v obýváku pod stolem (Jenda má dovo a zas mi tu dělá bordel - vytrhal parkety v jednom pokoji a teď pokračuje dřevotřískou v druhém).

Bramboráky dělám, placky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
5.3.09 16:09

Jani, jsem se dočetla o té odpovědi, že si máš srovnat hodnoty :evil: :evil: :evil: Hezký, co to zas bylo za krávu? :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
5.3.09 16:13

jojo, včera spinkal čtyři hodiny :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
5.3.09 16:19
KalinkaIvča píše:
jirabobes píše:
KalinkaIvča píše:
Hanka mi to stopuje :lol: … jsem se začetla jinde :oops:Je mi :-( … nevím jestli mám rozdýchávat nebo jít blejt, až se mi ruce klepou :roll: fuj fuj, třeba to rozepíšu :D
Běž :poblion: a budeš to mít z krku. :wink:
Bych šla, jenže mamka je u počítače přes chodbu, by jí to došlo a chci jim to oznámit líp, než se se pobleju :roll:

Tak to je dobrá hláška :lol: :lol: :lol: :lol: Mmch, naimpregnovat Kushiesky nepomohlo, Vojta byl durch impregnace neimpregnace, tak je přeperu a dostanou je holky pro panenky :evil: Ale na bummiesky mi impregnace zabrala, to zas jo, holt je to jiný matroš. No max spokojená jsem s popolinama a bambinomio, i když byly z druhé ruky.

Kitty, tak se asi nudíš, když ten tvůj aktivista teď tak dlouho vyspává. Si běž lehnout s ním a je. Jak jsi na tom teď se školou, pohov? Na jak dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
5.3.09 16:38

Jana vybrala golfky! Podle obrázku vypadají dost dobře!

MartinaSk zas má nové fotky u metříku, koukám, no maniak se nezapře 8)

Bebuško , no a co, že sedíte večer každý jinde, když vám to tak vyhovuje. Každý to máme jinak :wink: Hele a něco si do toho nosu stříkej, nechci mentorovat, ale zpátky je to hned! Stačí i jen Vincentka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
5.3.09 16:45
KalinkaIvča píše:
Luciku , při mrazu ho taky poctivě mažu, ale jak je nad nulou, tak to až moc neřeším, ale přece jen je sychravo :oops:Ještě jsem chtěla Katce … děkuji za Tvojí zmínku o Kinder čokoládě, Honzík ji miluje a tak jednu krabičku velkou do měsíce dá, já se vždycky stydím před kámoškama, jejichž děti čokoládu neochutnaly :oops: :oops: :oops: … vždycky od něj loudíme kousnout, ale on jí nacpe do pusy a nedá :D
:huban:

Jiři, vidíš, šéf taky není lidojed a asi dobře ví, že by tam nepochodil ani nikdo jiný :wink:

Leni, to máš super s tou prací. Tak jak to tak vidím, tak to u nás není až tak hlé, když minimálně dvě z nás tady mají vstřícné zaměstnavatele.

e.v.i. jsem ráda, že se připojuješ, takhle se mi to líbí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
5.3.09 16:47
žížala píše:
Ivčo
Aha, tak u nás nic nedávali, vydřiduši jedni.
Bramborové placky já dělám takhle-uvařím brambory ve slupce, oloupu, rozmačkám, přidám trochu mléka nebo smetany, zahustím hrubou moukou a peču na sucho. Občas přidám cibulku.

Matík má naštěstí atopák fuč, jen na zádech má suchý flíček a toho se nejde zbavit ničím. :roll: Ale aspoň nesvědí.

Na tváře používám weledí a spokojenost.

Weleda je bombaaaa! Mám koupel a lepší jsem nic neměla! Tak asi toho vyzkouším víc - v dm mají ceny dobré. No ale teda s těma kuponkama - dík za upozornění, kartičku už nasbírat nestihnu, ale co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí