Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ránko holky,
než na to zapomenu: holky ze skušenosti nevíte, která sedačka na kolo je ok??
Pajuleno, já taky neviděla svatební šaty… já sevdávala tlustá, těhotná, tak jsem si ten pocit být krásná princezna moc neužila… dej foto ![]()
Terko, vy jste samá dovolená…
doufám,že i přes to, že se ti nechtělo, sis to užila..
Jo a voda stále neteče
, už mě to neba. včera jsme byli zase u sousedů..
tak pěknou neděli
Luciku co listový špenát, ne takový ten hotový v pytlíku… Dá se koupit čerstvý nebo v takových kouskách zmražený..
Já totiž takový ten sajrajt nemám ráda, ale po listovém bych se utloukla, třeba s lososem.. mňmaky
Dobré ráno,
Špenát taky kupuju jen listový, nejraději bonduelle
.
Terko, a jak se líbilo na horách Eliáškovi
?
Kačko, jak dlouho už jste proboha bez vody? To vaříte z balený?
Leno, Jiřko, jak se trsalo???? Jako za bezdětna, že
?
Jdu nakrmit děti, mějte se.
jojo z balený a nebo si dojdu k sousedům, jinak manžel chodí do studny pro vodu na splachování záchodů, mytí nádobí atd… ona není úplně čistá, je smícháná s tou povrchovou vodou…
ale díky za ni ![]()
no nic, třeba to dneska výjde a spraví to..
MDŽ
vsetko naj,vsetkym ženám,slečnam,babenkám,holkám,pipkám,cicám......
![]()
Jen píšu, že žiju, včera horečky přes 39, dneska po paralenu je 38, chřipka jak hrom, Matík naštěstí jen nachlazený, ale furt chce mlíko a fňuká.
Leni, smekám před tebou, jak to s Vojtíkem zvládáte (a PAjulenka taky občas), když jste na to samy, já tu přes víkend fakt nezvládám, blbě mi je, Honza pryč.
Dneska už se ale večer vrací, tak to nějak doklepem.
Inge, jsi skvělá máma.
Kačko, ať už to s tou vodou dopadne.
Jiři, Leni, doufám, že jste si to užily.
Terulko, je super, že si užíváš, moc si to zasloužíš.
A jdu se zase svalit k hračkám a Matíkovi. Ještě 11 hodin než Honza přijede.
ahooj holky,
janko - chudinko, to je pech, že jsi sama doma, tak aspoň trochu polehávej
kačko - ach jo, kéž vám to brzy spravěj. kdybys potřebovala, tak můžete opravdu jet k nám
disco, koncert, atd - to bych taky potřebovala nebo třeba divadlo, to by byla paráda
pajuleno - hoď nějaké fotky šatů a šperků, jsme moc zvědavé
fotky - všechny fotky super, hlavně ty holčičky jsou krásné
včera jsme měli rodinnou sešlost, náhradní za vánoce, když byli všichni nemocní. A bratránek se bude konečně ženit. Teta hnedka prohlásila, že ať si to neplánujou v červnu, že to jedou na dovolenou. No byla to sranda. Mně se zase všichni ptali, jeslti už nejsem znovu těhotná, no necejtila jsem se moc dobře. Sestřenka tam měla dvouměsíčního chlapečka a on celé 3 hodiny nespal a koukal. Filda to zvládal taky dobře, na to, že tam byl děsnej kravál a bylo nás 14.
a zítra nás čeká ježdění po úřadech, máme toho fakt strašně moc. Jsem zvědavá, jak to Filda rozdejchá, celej den v autě.
kackamates píše:Kačko ten listovi som asi ešte nechutnala.Ja za každym,keď to ohutnam mam pocit,že mam v puse travu s cesnakovou prichuťou
Luciku co listový špenát, ne takový ten hotový v pytlíku… Dá se koupit čerstvý nebo v takových kouskách zmražený..
Já totiž takový ten sajrajt nemám ráda, ale po listovém bych se utloukla, třeba s lososem.. mňmaky
Leni tebe som zabudla popriať prijemnu zábavu,tak dúfam,že si sa zabavila ![]()
Inač dobre ránko.Samik je teraz v postielke.Som zvedava či zaspi.U prsa zas usinal ![]()
Zas dners čumel na PC,tak som si v kľude vytrela
![]()
Jani prajeme skore uzdravenie
Už si ani nepametam,kedy som mala naposledy horučku
Bebuska píše:
jo a kdo jezdíte nakupovat do Globusu, doporučuju registrovat se na www.mimi-klub.cz
ceny dětských věciček, kosmetika, jídlo… jsou tam poté celkem přijatelné, např. přesnídávky (spíš skleničky..) vyjdou o osm korun levněji a tak…
máme. díky za info. už čekám na kartičku. mimi klub dobrý, ale v dm mají skoro stejné ceny i bez klubu a já mám navíc spoustu slevových kuponků, takže kvůli tomu se do globu nepohrabu. ani kaše se mi nevyplatí.
dobré ale mají ceny na hračky atd.
Knoflice píše:se s tím nemoř, a dojeď k Jiřce nafásnout ne?
Luci, evi, allo a enio, krásné fotečky!Jiři, holt jsi chytřejší!
Terulka píše:
Ahojky tak vás dočítám.Omlouvám se, že jsem nedala vědět, že odjíždíma a kam. Já jsem od dob Markýska trochu paranoidní a mám pocit, že nás tu čte a pak mě nějak vyhmátne nebo nám někdo vykrade byt co tu nebudem.![]()
![]()
to teda jsi paranoidní
LUCIKU píše:Pajulena píše:nemam.Odpudzuje ma ta farba
Lucko, ty nemas rada spenat?!!! Mnam!!!!!,ale ani mi nechutna.Adam by preň vraždil
.Pred mesiacom som mu ho robila po prvy krat moc mu chutnalo
Samik asi taky nebude špenatovy skušala som mu ho dať a nechcel
![]()
Terko vitaj speť.Tešim sa na fotečky
Evi Ja by som ho taky nedala,lenže som bola v obyvaku a oni ho očumovali v ložnici jak krasne spinkal.Dali sme im to pekne najavo,tak snaď sa polepšili![]()
![]()
Super,že ste si to tak užili
dej mi k tomu bramborovej knedlik a bude se olizovat až za ušima, já to normálně udělala i trošku osolené i s třoškou česneku a Robikovi chutnalo
LUCIKU píše:e.v.a. píše:Evi v pohode.Ja som to tak vobec nepochopila.Ale prešiel po mne mraz,keď mi to Adam vravel
Luci , já jsem to nemyslela tak, že jsi jí ho dala a že Adam měl zdravý rozum a raději jí ho vzal. Aby sis nemyslela, že si to myslím
To nemá hlavu ani patu, co? To jsem to zas jednou vysvětlilaŠkoda, že si nemůžeme říct ústně, někdy je to těžké vysvětlit
![]()
Terko vyzera to tam super.A vobec to nie je nejake drahe.Musim ukazať Adamovi,keď pride domov
Idem spať,lebo zajtra keď už pride ta navšteva,tak musim uklidiť![]()
Dobrou holky
super to tam je, ale ty kopce, to je to místo, jak jsme byli loni v létě, je tam fakt krásně, ale bohužel do kopce všude, takže moc ne na kočárek
Ahoj všem
Bylo parádně.
Dokonce i Martin a švagr tančili.
Domů jsme přišli ve 3:30.Mamka ještě nespala a zrovna dohrála jednu hru,co jsem jí ukázala.
Tak vzbudila přítele a šli domů. ![]()
Radeček mě vzbudil o půl osmé.Ale ještě jsem potom zaplula dospat.
bramburka81 píše:
Stejně máte super, že máte i se 3 dětma hlídání…
Ho ho hó…něco za něco (Martin jí pomohl s počítačem) a minimálně na 2 měsíce máme vybráno.
. A večer to má jednoduché.Velké děti se uloží sami,jen se jim dá pusa,tuli a řekne dobrou noc.
A Radečka si přitulí a kouká na telku(jako ten uspávající kouká).......Tak jsem si před tanečkem zašli na předvýroční večeři,když hlídání nebude.
![]()
Evi
Tvoje ségra je dobrá. ![]()
Bebuško ¨Dneskas si to na muzikálu užij.Jé,tam jsem nebyla ani nepamatuju.Skoro celé dětství jsem byla v divadle jako doma a pak už nee. ![]()
Leni
Tak si parádně zatanči.Martina bolí zadek. ![]()
A sestřence blahopřeju. ![]()
Terezko
Takže sis to užila.To je paráda.
Jsem si říkala,že už jste jeli,když ses tu vůbec neukazovala.
Těším se na fotečky.
Jani
Přeju brzké uzdravení.
A všem ženám tady přeju vše nej k MDŽ!
ahoj všem, napíšu až doma, jsme u našich a tady se nemůžu se psaním moc rozvášňovat, aby se něco neprokeclo. viz. metřík