PROSINEC 2007

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
8.3.09 11:50
kitty25 píše:
Knoflice píše:
Luci, evi, allo a enio, krásné fotečky!Jiři, holt jsi chytřejší! 8)
se s tím nemoř, a dojeď k Jiřce nafásnout ne? :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Normálně přemýšlím,že je spáchám.Dneska mám volno.Ještě uvidíme.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
8.3.09 13:32

Ahojky,

disco byla super.. strašně to uteklo.. :) Přišla jsem 3:15 a Vojta se vzbudil v 5:00 . Šel ke mně do postele a spal do 8:00

Terko , to je dobře, že sis užika lyžovačku :wink:

Bebuško , už se chystáš na muzikál??

Žížalko , musím to zvládat.. Neříkám, že toho někdy nemám dost.. Ale ještě pořád to jde. A hodně pomáhaj rodiče, ale snažím se zvládat co nejvíc sama :! Mám nějakej pocit, že když už to takhle dopadlo, že prostě musím bojovat… :wink: A za druhý, Vojta je strašně hodnej.. fakt.. musím zaťukat, abych to nezkřikla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
8.3.09 13:38

Všem ženským krásný sváteční den

Dneska ráno jsme se vrátili z repre plesu- byly jsme tam do půl páté a odcházeli jsme poslední - to se mi ještě nestalo 8O :P Úžasně jsme se bavili a parádně to roztočili. Mám všude možně modřiny, jak jsem dělala taneční kreace :lol: Zapíjela jsem tam odstavení té naší lumpíny… byl nejvyšší čas.
Ples byl ala 30 léta, takže jsem si nechala udělat účes, koupila rudou rtěnku, rudé šaty a hurá. No některé dámy měly i péra - na hlavě.
Můj mužíček teď dospává, ten se má…

omlouvám se ale musela jsem se pochlubit, jsem plná dojmů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.3.09 13:51
fazole ** píše: **Všem ženským krásný sváteční den 

Dneska ráno jsme se vrátili z repre plesu- byly jsme tam do půl páté a odcházeli jsme poslední - to se mi ještě nestalo 8O :P Úžasně jsme se bavili a parádně to roztočili. Mám všude možně modřiny, jak jsem dělala taneční kreace :lol: Zapíjela jsem tam odstavení té naší lumpíny… byl nejvyšší čas.
Ples byl ala 30 léta, takže jsem si nechala udělat účes, koupila rudou rtěnku, rudé šaty a hurá. No některé dámy měly i péra - na hlavě.
Můj mužíček teď dospává, ten se má…

omlouvám se ale musela jsem se pochlubit, jsem plná dojmů

ty brďo, no tak to doufáme, že jste fotili a že nám to sem hodíš, to muselo být perfektní!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
8.3.09 14:04

Jinak ahoj!

a pěkně si ten NÁŠ den užijte, ženské! :lol: :srdce:

koukám, že jste se včera holky, pěkně bavily, to je super. :wink:
Na muzikál se ještě nechystám, máme sraz ve čtyři, dáme něco k baště a k bumbání a v sedm zasednem :lol:

Radko , to teda, 14 lidí, by mi šla hlava kolem. Ale určitě sis to i přes ty otázečky užila, ne? Zítra ať pořídíte a Filda nezlobí :-)

Jani , vydrž holka, už se to krátí, pak Máťu odevzdej a jdi se léčit!

Katko , pakárna, snad už se vám to dnes zadaří..

Terko , vítej, taky zníš nadšeně, to je dobře a šup sem s fotkama… my se nakonec asi až za 14 dní vydáme do Bedřichova, už mám možná i vybráno.. chtěla bych něco s vinárnou nebo restauračkou, abychom se večer s chůvičkou v kapse mohli jít sednout na vínko, pivko..:-)

holky, Vojta se mi už čtvrtý den (noo od středy) osypává na tváři a na ručičkách, teda tam má jen jeden dva pupínky… ale tváře se mu opupínkujou, kolem toho červené fleky, většinou venku, ale i doma… jsem si myslela z přehřátí, nebo tak… nic nového nemá, nejí, už jsem přemýšlela nad vším… za půl hodiny mu to zmizí ale objevuje se mu to několikrát za den.. tak nevím, jestli s tím jít k dr., nebo vydržet. Snažim se něco vypozorovat, jakože kdy, proč… ale nic nevím.. :roll: ještě mě napadlo z housky, rohlíku, jakože lepek, ale to je asi hloupost..

dnes jsme si koupili koberec, oranžovožlutý (jsme trochu na tyhle barvy ujetí..), jen malý, 140×200, doprostřed obýváku, aby si na něm Vojta hrál a netřískal s věcma všude do podlahy… (jasně, že na něm nebude a bude třískat vedle :lol: )
a zas mi prcek, nechce dneska nic jíst..

a moc už zase nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.3.09 14:40

Vlaďko, já bych si přesně zapisovala co sní a pak teprve bych se vydala k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.3.09 14:43

jo Robik skoro nejedl, když měl hodně kašel, za poslední dva dny, zlepšení o 100% zdlábnul skoro všechno. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
8.3.09 15:07

Katko
Gábinka ti děkuje za přání. :huban: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
8.3.09 15:12

VŠECHNO NEJ K MDŽ

http://www.beruska8.cz/…cky1/293.gif **Kytičku pro Tebe
a k tomu přání,
ať se i Venuše
před Tebou sklání.

Ať se ti vše daří
nejen v Den žen,
ať v lásce žiješ
každičký den.**

http://www.beruska8.cz/…icky1/60.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
8.3.09 15:16
kackamates píše:
Terko, vy jste samá dovolená… :-) doufám,že i přes to, že se ti nechtělo, sis to užila..

Jakápak samá dovolená?!

Tohle byla moje první dovolená po 11ti letech.
Alžír neni dovolená to je očistec. :roll: :lol: :lol:

Navíc to je jako kdybyste kdokoliv jeli na chatu s tchýní, jenom by vás to stálo mnohem víc peněz a starostí. :roll: :? :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
8.3.09 15:23
Inge píše:
Terko, a jak se líbilo na horách Eliáškovi :D?

No Eliášek z toho moc šťastnej nebyl, ale tatínek se moc hezky staral. Na sáňkách se svezl 2× a ječel u toho.
Ve finále to bylo celý nejvíc zaměřený na to, aby si to užil Akrimek.

Já jsem si taky vyloženě moc nezalyžovala, ale nestěžuju si i to málo mi stačilo, lepší než drátem do oka.
Manže mě nechal 2 podvečery 2 hoďky spát a to bylo bájo. 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
8.3.09 16:04

Tak navšteva bola super.Pak sme boli na prochazku.Samik dostal dareček a kinder čokoladky :lol:

Gabke všetko naj k svátku!!!

Holky všetko naj k MDŽ :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
8.3.09 17:17

jojo vše nej k mdž a Gabce k svátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
8.3.09 18:19

Ahoj baby, vše nej k mdž!

Ty vado, že se nestydíte, takhle pařit o postu! 8)

Berte mě s rezervou, to je závist, to je závist :wink:

Terez, s tou paranoiou bychom si mohly podat ruce :lol: Já si říkala, že asi nemáš náladu, no a ty sis užívala. Hezkyyy!

Kačko, ať už ta voda teče, kruci!

Radko, dobře zítra poúřadujte.

Bebuško, užij si muzikál, mě se líbila filmová verze.

Janko, ty jsi nějak často nemocná. Měla bys s tím něco dělat. Podle mě ti tělo naznačuje, že máš trochu moc aktivit :wink:

Lucko, doufám, žes mu hned jednu odbalila :lol:

Tak moc nedatlujte, zítra se tu těžko ukážu, bo budeme mít ty dvéééře. No a pak už se fakt dokopu a udělám nějaké foto, i když :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8179
8.3.09 18:23

kitty, mě se líbí, jak vždycky napíšeš poslat vzorek … a ty baby … nic. Dělají chutě a u toho zůstane. Já bych taky kliďánko poslala přes SZ adresu… Ále, doufám, že se Jířa pochlapí a na ov srazík něco přiveze. :wink:

Vladi, díky za odkaz, já tu slintala u obrazovky, tak budu muset něco spáchat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí