PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
4.3.09 18:06

Raduš, no jo, ty naše stejné metříky :D a ještě jsem chtěla…holka, tolik smůly, kolik Tebe potkalo, jsem ještě neviděla :( Od teˇˇdka už bude jenom líp, uvidíš :wink: Moc Ti to přeju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.3.09 18:12

protržení izolace - no ta spodní voda nám prostě nadzvedla podlahu v jedné místnosti. začalo se to zvedat od krajů směrem doprostřed jako by do kopce, takže ta izolace vespod se natahovala a natahovala až praskla. Uprostřed byla vlna o výšce 1 metr od kraje do kraje. Když jsem chtěla vyndat od tamtad golfky a sedačku, tak jsem musela šplhat do kopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.3.09 18:21
e.v.a. píše:
Raduš, no jo, ty naše stejné metříky :D a ještě jsem chtěla…holka, tolik smůly, kolik Tebe potkalo, jsem ještě neviděla :( Od teˇˇdka už bude jenom líp, uvidíš :wink: Moc Ti to přeju!

e.vi. - smůly bylo dost, ale jsme zdraví a Filda je spokojené batolátko a to je to nejdůležitější a drží nás to při zdravém rozumu. Prostě neřeším, co bude dál, ono to nějak dopadne. Třeba pojišťovna kvůli nám zavede novou kategorii pro pojistná plnění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
4.3.09 18:29
Radka75 píše:
protržení izolace - no ta spodní voda nám prostě nadzvedla podlahu v jedné místnosti. začalo se to zvedat od krajů směrem doprostřed jako by do kopce, takže ta izolace vespod se natahovala a natahovala až praskla. Uprostřed byla vlna o výšce 1 metr od kraje do kraje. Když jsem chtěla vyndat od tamtad golfky a sedačku, tak jsem musela šplhat do kopce.

to je fakt divny… ze by spatna zakladova deska… nechala bych to proverit, treba to spatne udelala firma a bude to na reklamaci a uhradu skody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.3.09 18:32
enia píše:
Radka75 píše:
to je fakt divny… ze by spatna zakladova deska… nechala bych to proverit, treba to spatne udelala firma a bude to na reklamaci a uhradu skody…

Taky mi přijde, že musela být někde chyba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
4.3.09 18:33

:) ahoj e.v.i, taky te vitam… Adamek je cely tatinek :) podle fotky na metriku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.3.09 18:44

Tak jsme doma, Matík toho naťapal spoustu, už zívá, tak snad bude aspoŇ v noci spát dobře.

evi
Dík za pochvalu, mám spíš pocit, že nezvládám. Jak jsem psala ty věcné maily, jestli je možné absolvovat kurs bez docházky s prací navíc, tak jsem dnes dostala psychologický elaborát, že si to můžu zapsat příští rok, ale rok života dítěti nevrátím a že si mám urovnat hodnoty. Ani na jednoduchou otázku mi nedokáží odpovědět-jsem chtěla jen vědět, jestli jo nebo ne, i jsem napsala, že v případě, že ne, tak se okamžitě odhlásím. No nic, muselo to ven. :lol:

Ivčo
Prosím ten fígl, jak na koláčky, ráda bych je udělala Honzovi na teaming na víkend.dík.

Jdeme večeřet, cosi se tu po mně sápe. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
4.3.09 19:02
enia píše: :) ahoj e.v.i, taky te vitam… Adamek je cely tatinek :) podle fotky na metriku

Zrovna jsem to chtela napsat :wink:

Evi, on si to uvedomil, jak dozvikal ten posledni, placl se do cela a rekl:Je, ja je vsechny sezral… No alespon byla sranda…

Radko, me taky hned napadlo, ze by se na to nejak mohla vztahovat reklamace. Je to opravdu divne… Jinak je fajn, ze to berete takhle. Jini by se uz hroutili. Asi jste oba optimisti, co? To je dobre…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.3.09 19:05
enia píše:
Radka75 píše:

manžel říká, že se voda dostala mezi izolaci a základovou desku, prý to není stavební chyba, ta voda byla tak silná, že to prostě utrhla. Tu izolaci nám dělali známí, a dělali to fakt fakt dobře, oni jsou opravdu hodně precizní. Když to nepokreje naše pojistka, tak to možná půjde z pojistky firmy, co nám dělala vytápění, defacto nám to nabídli. Ovšem jakou výši by uhradili, to ještě nevíme. zatím počkáme na tu naší pojišťovnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.3.09 19:19

Pajulenko
Tak nám sem dávej své recepty, ty co jsem dělala, byly super.

Radko
Kdy by se měli vyjádřit?

Jsem si myslela, že půjdu brzy spát a už toho tu mám zase hafo.- Ale asi budu šít a při tom koukat na Snídani u Tiffanyho-mám rára Audrey.

Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.3.09 19:52

Jejda,zas ste tu toho hooodne naťukali :roll: :lol:

Prišla som na to,že autičko je kravina 1. triedy.STRAŠNE ĽUTUJEM,ŽE SOM HO KUPILA.MOHLA SOM VYBRAŤ TO JAK TU MATE VEČŠINA,ALE JA NIE :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: .Ak chcem isť do prava,tak musim natočiť volantom......

Baruš ja som bola,len pred panelakom.Chodniky tu mame už suche a sneh je už skoro fuč.Dufam,že už nenapadne

Evi taky ťa tu vitam a kľudne možeš prispievať častejšie :D :wink: Kutik už je skoro preč.Hoji sa sice pomaly ale už mi nepraska za každym ako otvorim pusu :D .Taky som si všimla podobu synka a manžela.Asynček ma kráááásne meno. :lol: :wink:

Radko budem držať palce,nech vam to pojišťovna zacvaka.Ja ťa obdivujem ako to zvladaš.Ale je pravda,ža keď sa budeš nervovať tak tomu nepomožeš :)

Pajuleno to musela byť poriadna sranda jak zjedol tie buchty :lol: :lol: :lol:

Leni Vojtikovi posielame pusinku,nech mu je rychlo lepšie.Prďolko malinky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
4.3.09 19:59

Pekný večer

tak konečne mám Marečka doma, ale mi bolo smutno, hneď to tu s nim všetko ožilo :D

Krpec už spinká, dnes zas vstával po 5h :x

Radko, ja viem čo spodná voda dokáže, nám vyplavila 12 tonovú žumpu, ktorá už bola zasypaná zeminou

Maťka pekné čižmičky, nám dnes prišla jarná bundička, len až ešte príde ta jar :wink:

a všimla som si , že ste mali zaujínmavú temu, tak som si dala tu robotu a prečítala to spätne
a že každý deň :D :D :D :D
to by musel byť najskôr doma
keď ideme večer spať, tak by musel už aj Mareček spinkať
pretože nesmieme zatvoriť dvere a kým on zaspi, tak to už spím aj ja

ale to odlučenie ma niečo do seba, len keby to bolo na kratšiu dobu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.3.09 20:00

Ešte som chcela k botičkam.Mame 21.Jak som psala ma tam ešte 1cm volno,tak som sa rozhodla,že na jar ešte kupovať nebudem.Znosi tieto.Oni nie su vovnutri s kožušinkou.Su skor jesenne ako zimne.Tak tie zelene kupime až na jeseň :( :D Za 1-2 mesiace sa chystam na SK,tak asi pojdem nakupiť.Len neviem ake čislo bede potrebovať na letro a jeseň :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
4.3.09 20:01

Luciku keď chodievate na Slovensko kade chodíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.3.09 20:02
zabulienka píše:
ale to odlučenie ma niečo do seba, len keby to bolo na kratšiu dobu :cry:
to je pravda.Možem potvrdiť :wink: .Ešte šťastie,že Samik chodi spať o 19:30.Nech mu to vydrži do dospelosti :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí