Poradna duly
Jana Čurdová
Knoflice píše:
Ale je to super, že se dá ven. Joooo!Srazík: Jiřka může jen v úterý a mi úterý neva. Jen to příští ne, bo v pondělí přivezou ty dveře a spíš myslím, že je přivezou v úterý nebo to všechno v po nestihnou …
Příští taky nemůžu.Už mám domluvenou kámošku s její dcerkou po asi sto letech.
jirabobes píše:Srazík ...........Baruš a já ne?Já můžu v úterky.Katce to taky tak vyhovuje.
e.v.a. je taky vítaná.Že jo,holky?
Ty samozřejmě taky. Já jenom, že Katka předtím nemohla. Já úterky taky můžu, akorát za 14 dní mám dopoledne holiče.
Tak 17.?
botičky - Vojtěch má 22 tak akurát, na jarní jsem zvědavá
Velké nohy jsou problém, Klárka má nohu dlouhou a záhy byl problém sehnat třeba sandálky s pevnou patou
![]()
Jiři, já jsem nanapsala, že mám doma pořádek. Pch, jestli to tak vyznělo, tak to je dobrý. Já jsem napsala, že máme moc místa
Takže se ten bordel rozloží
![]()
Jo Raduš, ještě - taky bych nečekala a šla do toho hned znova ![]()
Se picnu, takže 17ne. Kdy my se domluvíme
Kdy máš toho holiče? Přesný čas. ![]()
Knoflice píše:
Se picnu, takže 17ne. Kdy my se domluvímeKdy máš toho holiče? Přesný čas.
V 9hod. Cca 1,5 hod, budou mi dělat melír. Ale mám to v centru, jen ještě nevím, kdo bude hlídat.
Knoflice píše:Jiři, já jsem nanapsala, že mám doma pořádek. Pch, jestli to tak vyznělo, tak to je dobrý. Já jsem napsala, že máme moc místaTakže se ten bordel rozloží
![]()
bramburka81 píše:Knoflice píše:V 9hod. Cca 1,5 hod, budou mi dělat melír. Ale mám to v centru, jen ještě nevím, kdo bude hlídat.
Se picnu, takže 17ne. Kdy my se domluvímeKdy máš toho holiče? Přesný čas.
Tak si dáme srazík na 10 v centru a ty by ses připojila???
Tak to zkusíme na to úterý nechat a zrušit to přeci umíme ze dne na den, ne? ![]()
Joj, Jiři, prach je hnus. V sobotu jsem ho utřela, v neděli jsem musela ještě jednou, protože jak se stěhovat nábytek, tak se to vířilo a dneska přijde návštěva, tak jsem to zase objela. Ne že bych byla takový úchyl, ale byl to zas nános
Takže i když všechno popřikrýváš, takový hnusný jemný se ti dostane všude a sedá dlouho.
Ale z nejhoršího už jsme venku, to zas jo. Na ty pokojíčky jsem se těšila víc než na celkový výsledek.
tak tu byla pojišťovačka. Tohle prý za 25 let ještě neviděla. Nesmí se k tomu vyjadřovat, ale vypadá to, že ta voda, co škodu způsobila nespadá do žádné kategorie, na kterou jsme pojištěni. Máme tu nejširší variantu, co existuje a stejně je to na hovno (pardon). Takže máme počkat na vyjádření. Navíc jsme zjistili, že začíná celý sklep vlhnout, asi to protrhlo už i izolaci, takže už se nejedná o jen jednu místnost. Zatím je odhanutá škoda cca 200 tis, ale může se dost razantne navýšit.
musela jsem se vypsat.
ahojda,
jsme doma z mrňousků, dneska byl masopust a docela se to vydařilo. Matík chrní, vstával po šesté, tak sned chvíli vydrží, utahaný byl ažaž.
Se školou se mi dost nedaří, nikdo mi nechce odpustit ani kousek docházky, i když bych si to napracovala jinde. A přitom nejde o nějakou moc interakci, samé přednesy skript a práce s texty. ![]()
No nic, je teď všechno nějak pitomé, hlavně, že jsme zdraví a spolu, ostatní nějak půjde.
Jdu si vás dočíst, třeba se dočtu něco hezkého a zvedne mi to náladu.
Ahoj holky,
vy tedy dneska jedete,konečně mam dočteno,uf.
Bebuško,velké díky,že jsi našla odvahu začít tu se sexem.Měla bych to dát přečíst manžovi,aby viděl,že může být i hůř
,na Slovensku zas líp
.Půl roku bez sexu,to bych asi nedala,týden to jo…
Kitty,dobrý příspěvek na téma sex,hezky jsem se zasmála.
Radko,vážně máte pech.Hlavně,že platíš pojistku a když maj něco dát,tak se kroutí
.
Jiři,držim palce,at to s šefíkem nějak zvládneš.
Katko,vždycky zapomenu
popřát dodatečně Vendulce k narozeninam,tak hodně zdravíčka.Kdy budou fotečky nového bydlení?
Jani,tak jak už jsi si zvedla náladu.Kitty to snad dokázala se svou hláškou,ne?
Evi,klidně zajdi častěji ![]()
Jdu na to malý smrádě.Kramaří se v cédečkach,kdyby to viděl manža
,no co potřebovala jsem to tu dočíst a dopsat.
Radus, to me teda fakt mrzi. Pevne doufam, ze tu pojistku dostanete. Urcite by jste meli, ale ja mam pocit, ze ty pojistovny jsou pekne svine… Doufam, ze uz je se smulou konec…
Ja delam zemlovku trochu slavnostnejsi. Do mleka zakvedlam dve zloutka (bilka si odlozim) a namocim do toho rohliky, vykladu s nema vymazany pekac a nakladu na ne na platky jablicka (davam hodne), posypu skorici a hrozinkami, na to rozetru dve kostky tvarohu se tremi sloutky (bilka opet odlozim) a s cukrem, na to opet nakladu namocene rohliky, poleju rozpustenym masle a dam pect tak 25 az 30 min, mezi tim si vysleham zloutka (dohromady 5), pridam do toho pet lzic cukru a dve lzice horke vody a jeste trochu posleham a rozetru po tech triceti min. na zemlovku a dam pect na dalsich 15 min., dokud to krasne nezezlatne…
Evko, tak pojd klidne mezi nas, kdyz to u vas v diskuzi moc nezije. Maly je vekove skoro stejne…
Sex..... Kdyz to tak ctu, tak budem muset jit s Martinem do sebe
Je pravda, ze posledni dobou musi Martin skemrat
Jenze my jsme oba takovi komedianti, ze vzdy vypustime nejakou hlasku, pul hodiny se valime smichy a je po erotice… Vam sem hodim jednu veselou prihodu. To jsme byli s martinem spolu chvili, tak jsem se jeste desne snazila zapusobit a jednou vecer lezel v posteli a ja vysla z koupelny v erotickem pradle a erotickym krokem jsem se plouzila k Martinovi a ......... hodila jsem takovou tlamu pres roh postele, ze pro vecer bylo po romantice ![]()
Bodicky. Nam je ted akorat 24 ![]()
Tak jsem něco málo dočetla a Matík se probudil a už si toho moc nepamatuju.
Holky, máte pravdu, že blbnu, jen mě to nějak včera dostalo, asi že tam byla krev a spousta křiku, tak mě to sebralo. Už je to lepší.
sex
Já to mám dost náladově, v těhotenství jsme až na dva pokusy abstinovali, mám ohleduplného muže. A teď je to občas denně a pak týden nic, taky se neumím naprogramovat a vypnout problémy.
4× za den jsem nezažila ani jako bezdětná. ![]()
Kitty
Věcné, vtipné. ![]()
do žemlovky dávám jako Luciku tvaroh a vlašské oříšky a rozinky.
evi
Vítej, kde jsi dělala školu? Já právě bojuju v Praze. ![]()
Báro
Soucítím s tebou, Matík si dnes dal přesně 45 minut.
Radko
To snad není možný, doufám, že vám dají vše do posledního desetníku.
Vladi
Náladu mám fakt spravenou, načala to Kitty a korunu tomu dala Pajulenka se svojí erotickou tlamou. ![]()
Katko
Nekomentuju, kdybys viděla, co já občas radši nevidím, abych mohla na chvíli za váma… ![]()
Jdu pověsit prádlo, pak pěškobusem na nákup a jestli přijdeme ještě dneska, tak i uvařím večeři a nakouknu.
Ahoj holky.
Po o jsem si zdřímla a za chvilku jedu.
Večer písnu jak jsem dopadla.