Poradna duly
Jana Čurdová
Inge , to je pech… ale asi to bude z prášků, vždyť si toho do něj teď rvala tolik… tak to zítra obvolej a nebo rovnou zajděte zas k mudře.. teda, vy toho máte ![]()
ať je dobře!
bebuško
Ona je Luciku hodně mladá.To já v jejím věku.....
No teda v jejím věku už ne,ale to už jsme měli Kubíka.Dříve…
![]()
Pavli
pěkné fotečky.A ta z blízka je fakt bezkonkurenčně nej. ![]()
Hani
Filípek je zlatý,jak utěšuje Sabinku.To je parádní.
Koukám,že tu nikdo pořádně není.
Jdu se umýt a spát.
Dobrou a klidnou noc všem.
![]()
to nás tu je tolik (postižených nechutenstvím)???
![]()
Jsem se úplně styděla se tu s tím svěřit a konečně dostal odvahu někdo jiný
dík Bebuško ![]()
Né teď už je to lepší,ale po císaři jsme s manžou neprovozovali sex
půl roku ![]()
fakt to nešlo
jsem měla přímo odpor
(jsem mu nabízela milenku
)
Teď už je i manža spokojenej(aspoň to říká) ![]()
Tak jsem to tu splácala
![]()
Radko - vítej doma a drž se! Doufám, že se vám holčička brzo zadaří. A díky za info ohledně přiznání, asi se ti ještě ozvu ohledně rady.
Pavli, Hani - pěkné fotečky!!
Jiři - zítra budu držet palce a nedej se! (i když já jsem taky srab, taky bych se asi rozbrečela
)
Bebuško - já teda obecně po porodu sex (i chuť) rozhodně lepší než před porodem. Když jsem brala Cerazete, tak se chuť zvýšila (hodně), teď když beru Yaz, tak se trochu snížila. Ale kdybych mohla, tak jdu zase do Cerazete nebo do nějaké atk bez estrogenů, protože ty tam dělají neplechu. I teď mám nežádoucí účinky, a to je Yaz úplně nízkohormonální.
Dneska jsem byla úspěšná, uklidila, teď dožehlila zbytek… Odpoledne jsme byli s Matýskem venku pěšky, asi hodinu, a ten byl táák unavený… ![]()
Jiřinko
DOBROU a všem kdo jde na kutě DOBROU já mám ještě 112.
A zítra se Jiři nedej,šéf je taky jenom člověk.Jo a mám pocit že manažeři mají možnost neplatiče navštívit s tebou tak mu to nabídni a uvidíš že couvne
a nechá tomu pár týdnů,přeci jenom jsi tam chvilku,nemůžou po tobě chtít hned zázraky ![]()
Ahojda ženské,
tak už to tu spí a mě je stále ouvej, neb jsem dneska nedokázala zabránit tomu, aby si Matík neublížil. Takže má rozražený ret, šmudla můj.
Co jsem to za matku, když ho neumím ani pořádně pohlídat. Fakt mě to štve a pak vždycky děsně mrzí, ale je to vteřina, je jak tryskomyš. ![]()
Radko
Vítej doma a doktoři, to je zcela nepochopitelné. Mě sestra u příjmu při potratu řekla: „Však co, jste mladá a studujete, tak to vyjde později.“
Hlavně si k sobě pořádně přitul ty svý dva chlapi a bojujte se vším dál, ono se ta smůla zlomí. Musí.
Sabiko
Ta utěšující fotka je krásná, musí to být krása, mít dva empatický miničlovíčky.
Inge
Svědí ho to? Já měla po antibiotikách ukrutnou kopřivku a mohla jsem se udrbat.
Jo a se sexem je to u mě jak na houpačce, jak kdy, v těhotenství jsem vůbec nechtěla, ale to asi bylo i tím, jaké bylo.
A víc nevím, počkám na Honzu, až se vrátí z venčení They a půjdem na kutě.
Žížalko
hlavu vzhůru,brečí Matík,už NE tak se netrap.....víš co bude ještě bouráků!!!
A všichni ví co děti dokážou,můžeš hlídat jak chceš a stejně si najdou skulinku aby mohli udělat BÁC!!!
Tak holky už žádný chmury a jdem spát ![]()
Baru
tak to jsi měla mega úspěšnoúčelný den
fajn že se Matýsek unavil a byl spokojeně vyvenčený ![]()
Právě jsem dožehlila,stála jsem u toho od půl devátý
,nějak se mi to tu nakupilo.
Radko,to je mi líto,že si narazila na takové doktory.Hlavně,že už jsi doma u svých kluků,co tě maj rádi.
Hani,Pavli,Jituš pěkné fotky.
Jani,neobvinuj se,ty malá torpéda se prostě uhlídat nedaj.
Bebuška tu na kousla pěkné téma.U nás to taky neni tak často,jako než byli dětičky.Na Lucika tedy nemáme ani před dětičkama
.Je to,ale tim,že večer toho mam někdy dost a ta nálada je spíš si sednout k počítači,nebo lehnout na gauč.
Hani s tou milenkou si mě pobavila,maža byl tedy trpělivej
.
Jdu taky do hajan.Dobrou.
Čauky!
Tak já jsem se taky činila. Žehlila jsem asi do půl jedný. Teď jsme ještě okukovali kolik nás bude všechno stát. ![]()
Nakonec sme vybrali Špičák.
Dobrou noc!
Zizalko, to je ale otazka. Co jsi to za matku? Kdyby jsi kvuli rozrazenemu rtu mela byt spatna matka, tak jsme spatne asi vsechny, protoze, jak jsi tu urcite cetla, podobne karamboly jsou na denim poradku, tak nas nechtej urazit
My uz meli taky rozrazeny ret. Z toho si nic nedelej. Ono to opravdu zamrzi, ale prckove za chvilku o nicem nevi a takovych bebinek jeste bude…
Tak ja dnes uklidila cele prvni patro, ted jsem jeste upekla zemlovku, jak jsem holkam slibila a jsem uplne grogy. Ted me jeste ceka drbarna u hokeje, tak pujdu spat az o pulnoci. No jsem zvedava, jestli jim tu neusnu ![]()
K tem doktorum. Ja kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna, tak jsme se zrovna vraceli do Cech a ja musela jit k ceske doktorce a ta mi na tehotenstvi ironicky rekla: To budou mit doma radost, co? Co ti na to rodice reknou? (tykala mi) A kdyz jsem ji rekla, ze uz s rodici neziji a ze miminko je dlouho planovane, tak odvetila: Aha, dospela holka… No des. Jako bych se mela stydet, ze jsem v 22 letech tehotna. Kdyz jsem potom byla u me doktorky v Americe, tak mi velice uprimne a s radosti pogratulovala, ze cekam krasne zdrave miminko… Jo a ta fotka, co mam u metriku, tak je ze dne, kdy jsem zjistila, ze jsem tehotna ![]()
Tak uz to vypada, ze kdosi dorazil, tak zatim!!!
ahoj holky,
díky za vaše slova útěchy a taky bezva fotku ![]()
janko - neblázni, víš že se to stává každé. I kdybys mu stála za zadkem celou dobu, tak stejně nezachytíš všechny pády
jiři - držíme moc palečky na jednání se šéfem
inge- já jsem jednou měla alergickou reakci na atb, velký rudý fleky, děsně svědivý, odešlo to po zyrtecu
pajuleno - prosím prosím, jak děláš žemlovku, manža jí moc chce a já to nikdy nedělala. díky
terko - tak ať se vám ty lyže líbí
sex - no u nás taky žádná sláva, ale to už dlouhou dobu. Ale u mě to nejni antikoncepcí, ale psychikou. Já prostě neumím rychle vypnout to, co se mi momentálně honí mozkem a naladit se na sex. Prostě jak jsou nějaké problémy, tak na to vůbec nemám náladu. Nejlepší to bylo v těhu tak od 3 do 7 měsíce. Teď mám zase min. měsíc útrum, takže pak to bude snad lepší. No a Luciku, kloubouk dolů, na tuhle frekvenci jsem se v životě nedostala.
kačko - dneska určitě na hudební školku nedorazím, nesmím Fildu ještě zvedat
dotaz - mám pro Fildu sandálky 21, ale jsou mu ještě větší. O kolik větší můžou být botky, aby mu to neničilo nožičku?? Máme capáčky 21 a ty už jsou mu malé, takže se myslím, že ta 20 mu bude jen tak tak. tak nevím, jestli to má vůbec cenu a taky se mi tento týden moc po obchodech courat nechce.
Radko, jasně.opatruj se!!
Botičky mám pocit, že mají mít cca 8mm navíc. Ale já dávám matesovi boty na nožičku a když jde pěkně, tak dobrý, když jsou větší, tak zakopává o špičky..
Radko, kde jsi byla v nemocnici??
Ahoj holky,
BOTIČKY
tak mi sandálky měli vždy o kousek větší (v obuvi když jsem chodila kupovat se Sabí tak mi řikala paní,že by měli mít tak cca na délku přirostlého nehtu před palečkem) nejlépe nožičku dát pěkně do paty a vpředu uvidíš kolik tam zbývá.Ale myslím že 21 ve vašem případě by mělo být akorát!
Pajulenko žemlovku hoď sem potřebuji inspiraci na vaření ![]()
sex
ještě se k tomu vrátím,tak nějak souhlasím s Radkou u nás je to spíš taky tím že jsou starosti a vyčerpání,ale zároveň když nám skončili ty nejhorší trable tak jsem vy:,–(ila veškerou ant.(měla jsem nejprve cerazette,potom Evru,nakonec kroužky"ty byly nejlepší"ale na gyndě se mu to stejně nezdálo tak prostě moje tělo atk.nesnese)a (to před porodama jsem léta brala Mercilon a problém jsem neměla)a od té doby je to fajn,na Lucika jsem měla někdy kolem 19 teď už bych to nedala ![]()
Ale v posledních týdnech je to min.3×týdně a jsem spokojená já i manža ![]()
A Petr je zlatej on měl před tou rozpadlou jizvou taky respekt a asi ho to v tom půlroce po porodu kdy jsem měla břicho spíš jak vetřelec taky moc nelákalo! ![]()