PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19296
3.3.09 12:50

Radeček spinká,mám dočteno a jdu vařit.

No ale koukala jsem,kolik lidiček depkaří 8O .To je děsné.Tak snad vám bude líp.
Mě není :? a to už jsem umyla myčku,sporák,kachličky u sporáku.Martin volal a smál se,že to našemu bytu jen prospěje :roll: ......Ale to je fuk.Ještě zítra mi bude nanic a pak se to snad pomalu bude lepšit. :wink: Teda snad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
3.3.09 12:59

Báro
Jsem na tom stejně, bohužel neporadím, loni mi s tím pomáhala mamka.
A hoď fotečku ostříhaného Matýska.

A mastím péct a uklízet, ať to tu má aspoň máma uklizené, doma se mi do toho už chtít nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.3.09 13:06

Ahoj holky,
tady se to vážně celkem zabrblává do bahna bahnovitého, tak ven z toho, dejme si čokošku a tak a bude dobře :D

noc byla překvapivě dobrá, i když spal u nás, ale šlo to, rýma ho tolik nebudila…

Terko , bude dobře, já bordel taky zrovna neřeším, a chápu, že manža to asi zrovna „nechápe“, ale ty to zvládneš, už si to zvládla přeci tolikrát, jednoduché to nemáš, ale ono se to poddá!

Pajuleno , fotky jsem taky zkoukla, krásná je fakt ta, jak je Mates zblízka, ta je parádní :D

moc už toho nevím, safra..
MS pořád nikde :lol: (a to jsme to včera „prošťouchli“ :oops: :lol: )… a prášky přestávám brát, chci cosi zkusit :oops:

Sabi , to si mě pobavila s hrncema a že nevíš, jak manželovu snahu vařit odvrátit, to nemá chybu… tak až půjdete kupovat novou výbavu, ať si aspoň pěkně vybereš..:-)

JIři , tak už je líp? Určitě ano a šéfa neřeš, prostě je to pokaždé jinak, pokaždé se nedaří a nebude… nechci říkat, že jsem to říkala, ale tohle je náročné na psychiku, když ty lidi s tebou takhle metou, nemám pravdu? Ale obrníš se a zvládneš to. A ten slzák z té skříně koukej vyndat!

Jani , praxe vtipná teda, že o vás nevěděli…bože!
Báro , šup sem s ošmikancem :lol:

myslím na Radku, snad už bude brzy doma a bude jí dobře.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.3.09 13:09

a Vojta dnes snědl asi 1cm jeleního loje… tak jsem zvědavá, co z toho bude… třeba voňavá plínka? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
3.3.09 13:18

Bebuško, že by jste zapracovali na listopadčátku nebo prosinčátku??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.3.09 13:25
Sabika píše:
Bebuško, že by jste zapracovali na listopadčátku nebo prosinčátku??? :lol:

jen to ne!! 8O :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.3.09 13:32

Bebuško
Kuba mi kdysi taky snědl jelení lůj.Celý. :evil: A nic mu z toho nebylo.Ani se nepoto. :lol: :wink:
A co zkoušíte? Jestli přece jenom nebude přírůstek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.3.09 13:38
jirabobes píše:
Bebuško
Kuba mi kdysi taky snědl jelení lůj.Celý. :evil: A nic mu z toho nebylo.Ani se nepoto. :lol: :wink:
A co zkoušíte? Jestli přece jenom nebude přírůstek?

teď zrovna se probudil a tlačí, tak se za chvilku podívám :-)

..jak bych to… mám problémy (letité) s chutí?… tak zkouším, jestli to nebude lepší, když nebudu brát antiko, prý to občas způsobuje, nechuť… je to se mnou bída, přiznávám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 13:42

jojo, atk způsobuje pokles libida, tak třeba to bude lepší, nebo by potom pomohlo to tělísko, to působí jen lokálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
3.3.09 13:44

hmhm, a vzhledem k tomu, že to mám celou dobu, co atk beru, třeba to zabere… jiné to bylo v těhu, ale tam to způsobovali hormony :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
3.3.09 14:39

bebuško
Ještě by to mohlo být kojením.Ale ne,v tvém případě. :wink: To v mém. :oops: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
3.3.09 15:41

Tak už jsme skorem zbalení, to je neuvěřitelné, kde všude jsou naše věci :lol:, v pračce, na balkoně, … :lol:

Ještě to vše odvléct domů a razíme do čajovny, kde máme sraz s kamarádkou, co žije v Oslu.
Chtěla jsem dnesk odpočívat a nějak to nevychází, možná i proto, že Matík stále ještě nespal, to fakt nechápu.

Hezký zbytek úterka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11332
3.3.09 17:19

Před chvílí jsem dorazila z práce, manžel mi akorát předal kluky a odjel. Ondra vypadá v pohodě, je stále hodně spavý, ukňouraný, má průjem, ale teplotu už naštěstí ne. Ve čtvrtek jdeme na kontrolu, tak uvidíme. S Ondrou jezdíme pro Honzíka do školky :oops:, jaksi nevím, jak to jinak zařídit.

Ad bordel - Někdy je mi to fakt trapné, jak to u nás vypadá, někdy si říkám, že jsou důležitější věci, takže asi tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
3.3.09 17:44

si myslím taky Inge, ale moje máma asi ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
3.3.09 18:13

ahooj holky,

jsem zpět. Děkuji moc za vaše palečky a sms. omlouvám se, že jsem na některé neodpověděla, ale měla jsem toho nějak moc. Bohužel už od pátku jsem tušila, že to nedopadne dobře, takže když to opravdu přišlo, tak jsem s tím byla již víceméně smířená :-(. Zážitek z nemocnice nic moc, chování personálu bylo fakt šílené. Vedle mě ležela na pokoji lékařka a říkala, že kdybychom je nahráli na mobil, tak přijdou o licenci, že to je opravdu síla. Na sále mě sprdli, že jsem si dovolila být rok a 4 měsíce po porodu CŘ znovu těhotná, anesteziolog poznamenal něco ve smyslu, že to taková tragédie není a že bude „jiný“. Přišla jsem si jak v jiném světe. No nic, bude líp, že??
Tak mám počkat na další MS a pak to necháme osudu, každý říká něco jiného (1-6 měsíců), takže dodržíme to minimum tj 1 cyklus a pak se uvidí. Tím, že to bylo hodně brzo a revize jen nepatrná, tak by to mělo být takto v pořádku. Je mi z toho moc smutno, ale muselo to tak být, takže to snad časem odezní. Navíc Filda se dost stará o to, abych na „něj“ nestihla moc myslet.

koukám, že máme nějaké horší období všechny. Už aby vysvitlo sluníčko a zazelenala se tráva, hnedle bude veselejší nálada

Jiřko - jsi šikovná holka, šéf to moc dobře ví, že to vybírání nejni jednoduché, když lidi nemaj, tak prostě nedaj. Hlavně si to moc neber.

Terko - bordel je všude, já zá:,–(ně uklízím až večer a někdy ani to ne. Prostě na to kašlu. A manžel může uklízet taky, ne??? A hlavu vzhůru bude líp.

ten rýžový nákyp je moc dobrý. Manžel se olizovat. Musím mu udělat ještě škubánky za to, jak to tady sami pěkně zvládli.

Báro - co se týče zaměstnání, tak bys měla dostat od účetní papír, kde ti vypíše tvé příjmy a soc, zdrav a zálohu na dań, tu tam opíšeš. za loňský rok by to měla být jen tvá proplacená dovolená + to co jsi odpracovala. Dává se to jako příloha k příznání. Pak máš příjmy z podnikání a výdaje paušálem nebo skutečné. Pak ti to už vše spočítá samo. Kdyžtak napiš SZ, nebo i maila, pokud to budu vědět, tak ti poradím.

Jituš - fakt povedené fotky

víc nevím, jsem dost unavená, dneska si půjdu brzy lehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí