PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4338
4.3.09 10:26
Sabika píše:
Marti :oops: tak to jsi king :lol: :twisted: a to tě to baví? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hani ono to človeka bavi ak to nie je každy deň to same.Taky ten stereotyp. :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
4.3.09 10:28

luci…aj ja ich chcem kvoli tomu..... :D
beriem tieto spod ruky,su ako nove…
 http://www.babybazar.sk/…64_big_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
4.3.09 10:29

hani…a aky typ x-l si kupila???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.3.09 10:40

Mati su nááádherne.Na kolko ťa vyšli?

Holky tak ti tescove pleny su úžasne.Asi už ine kupovať nebudem.Skusila som mu ju dať na noc a vobec sa neprečural.V inych ako pampers bol rano cely mokry.Len sa budem musieť zasobiť,keď bude Adam doma,lebo Tesco je až v Chebe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 10:40

http://img.mimibazar.cz/…12419092.jpg

v limet barvě najdu přesné foto nabo dojdu vyfotit do sklepa a dodám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.3.09 10:42
Sabika píše: :oops:
to nás tu je tolik (postižených nechutenstvím)??? :roll: 8O
Jsem se úplně styděla se tu s tím svěřit a konečně dostal odvahu někdo jiný :wink: dík Bebuško :lol:

Né teď už je to lepší,ale po císaři jsme s manžou neprovozovali sex
půl roku :oops:
fakt to nešlo :oops: jsem měla přímo odpor :evil: (jsem mu nabízela milenku :oops: :roll: )
Teď už je i manža spokojenej(aspoň to říká) :lol:

Tak jsem to tu splácala :oops: :lol: :lol: :lol: :oops:

já neprovozovala sex i bez císaře skoro půl roku po porodu, neměla jsem náladu a taky jsem se bála co bude… no pak to bylo ok, jednou za čas dobrý, pak jsme dělali Robika to bylo zas jak na povel v době ovulace. to se teda musím přiznat, že mě to nebavilo.
teď situace - splněno, sex netřeba… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 10:44

kde je? :roll:

je to x-l XT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.3.09 10:47
LUCIKU píše:
Mati su nááádherne.Na kolko ťa vyšli?Holky tak ti tescove pleny su úžasne.Asi už ine kupovať nebudem.Skusila som mu ju dať na noc a vobec sa neprečural.V inych ako pampers bol rano cely mokry.Len sa budem musieť zasobiť,keď bude Adam doma,lebo Tesco je až v Chebe :(

já je mám nejradši, občas střídám s pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 10:48
martinaSK píše:
luci…aj ja ich chcem kvoli tomu..... :D
beriem tieto spod ruky,su ako nove…
 http://www.babybazar.sk/…64_big_1.jpg

Jéééé,ty jsou kouzelné. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 10:49
kitty25 píše:
Sabika píše: :oops:
to nás tu je tolik (postižených nechutenstvím)??? :roll: 8O
Jsem se úplně styděla se tu s tím svěřit a konečně dostal odvahu někdo jiný :wink: dík Bebuško :lol:

Né teď už je to lepší,ale po císaři jsme s manžou neprovozovali sex
půl roku :oops:
fakt to nešlo :oops: jsem měla přímo odpor :evil: (jsem mu nabízela milenku :oops: :roll: )
Teď už je i manža spokojenej(aspoň to říká) :lol:

Tak jsem to tu splácala :oops: :lol: :lol: :lol: :oops:
já neprovozovala sex i bez císaře skoro půl roku po porodu, neměla jsem náladu a taky jsem se bála co bude… no pak to bylo ok, jednou za čas dobrý, pak jsme dělali Robika to bylo zas jak na povel v době ovulace. to se teda musím přiznat, že mě to nebavilo.
teď situace - splněno, sex netřeba… :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ježiš mě bolí břicho smíchy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bezkonkurenčně nejlepší!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.3.09 10:50
Radka75 píše:

pajuleno - prosím prosím, jak děláš žemlovku, manža jí moc chce a já to nikdy nedělala. díky

.

máma dělá - nakrájí housky nebo rohlíky, co je, namočí v mlíku, naskládá do pekáčku vrstvu, na to jablka, posype trošku skořicí a cukrem, pak další vrstva a poslední jsou jen rohlíky a dá se péct a pak se to na talíři nahoře ocukruje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.3.09 10:51
Radka75 píše:dotaz - mám pro Fildu sandálky 21, ale jsou mu ještě větší. O kolik větší můžou být botky, aby mu to neničilo nožičku?? Máme capáčky 21 a ty už jsou mu malé, takže se myslím, že ta 20 mu bude jen tak tak. tak nevím, jestli to má vůbec cenu a taky se mi tento týden moc po obchodech courat nechce.

já koupila Robikovi botičky 21, jsou mu větší, tak mu je utáhnu a naučil se v nich chodit, tak to neřeším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 10:53
Sabika píše:
Hmmmm koupila :oops: ,já vím jsem šílená,ale doufám že ty ostatní předám dál(něco se rýsuje) a budu si užívat X-L.neboť golfky jsem nevybrala a asi ani nevyberu :roll: :?

Jiřinko v kolik jdeš k šéfinkovi?

Jedinná vada toho kočárku je právě ten molitánek :roll:

V 15:50 a když bude lidi přede mnou protahovat,tak později.Ale už se nebojím.Vím,že jsem udělala maximum a lidi prostě nedonutím.Můžu mu slíbit,lepší výsledky,ale to bude zase záležet na lidech.

Já bych koupila takový ten na řídítka od kola.Jsou i takové pásky (ne molitan) a ty jsou příjemnější na dotyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.3.09 10:53
Sabika píše:
Holky prosím nevíte kde bych sehanala molitan nebo co to je na držadlo(řídící madlo) u kočárku X-Lander? Jsem si splnila sen :oops:

nevím, ale měli by ti to vyměnit v servisu, jané to dělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.3.09 10:55

tak koukám, že až na slabé výjimky jsme na tom s tím sexem podobně :-). No nás čeká snažení, takže bychom frekvenci mohli zvýšit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí