PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11332
4.3.09 09:02

Děkuju za reakce na vyrážku. Nesvědí, pomalu mizí, takže to asi řešit nebudu (naše dr. má stejně dovolenou).

DOTAZ - Myslíte, že můžu jít s Ondrou do obchodu (cca 20 minut). Od pondělí je bez teploty? Děkuju.

Musím, Ondra zase ječí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 09:11

Myslím že ano,prostě ho obleč,hlavně teplo na ouška a můžete tam skočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.3.09 09:17

Dobré ráno,
noc rýmovitá, takže naprd..

holky, děkuju za „pochvalu tématu“…jsem moc ráda, že to tu taky tak pěkně rozvádíte, Vladi , taky pěkný příspěvek, ale docela to chápu.. :lol:
no u mě bída skoro vždycky a když, tak to vydrží minimálně krátkou chvíli a pořád a vždy myslím na všechno okolo, ať jsou trable nebo ne.. :x

Díky díky, že si i o tomhle můžem psát! :lol:

Jani , nech toho, jakápak mizerná matka. To k tomu prostě patří, už to tu bylo tolikrát! Vojta už měl taky rozraženo… poradím ti, zavři Matíka do skleněného boxu bez ničeho, zevnitř samozřejmě vypolstruj a pak si gratuluj, že se mu nic nestane, že seš parádní matka, co ho uchrání… směješ se? Tak to je dobře :lol: :lol: :lol:

a pěkný den, ať je fajn, dnes už to půjde a Jiřince především!

Ještě jsem se chtěla zeptat, Radko , co ta vaše podlaha, zůstala moc zvednutá?

jdu si umýt hlavu, nasnídat a pak na návštěvu… tak zatím pa (ještě nakouknu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.3.09 09:27

Vlaďko - je ještě zvednutá, ale už jen pár čísel, ale je celá roztrhaná. Dneska přijde paní z pojišťovny kvůli posouzení škody. Musí se to celé vybourat, nové podlahové vytápění, nový beton a mnohem silnější a dlažba. a to myslím na všechno okolo dobře znám

Kačko - byla jsem v Praze u Apolináře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 09:28

Tak si bebuško užij návštěvu já zítra nebo v pátek pojedu s kamarádkou vybírat svatební šaty,už vidim že budu celá dojmutá :oops: jsem na svatební šaty a kočárky ujetá(táta řiká úchylná) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 09:41

Holky prosím nevíte kde bych sehanala molitan nebo co to je na držadlo(řídící madlo) u kočárku X-Lander? Jsem si splnila sen :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 09:53

Ahoj všem
Koukám,že jste byly večer šikovné.A já zase nic.Ale jednou vyžehlím.Opravdu. :wink: :lol:

Tak jsou děti ve školce a Radeček snad utahaný.Chodil venku hodinu…možná dýl.

Jani
Nešil.Jasně,že nejsi špatná máma jen proto,že se ti dítko potlouklo.Toho ještě bude. A jak Pajulenka psala,to by jsme musely být špatné všechny.A já obzvlášť…Kuba se mi málem utopil,oběsil,měl rozbitou hlavu,placatou hlavu a kdoví co ještě...........Gabka má celé léto pořád,ale pořád rozbitá kolena a hodně.................Radeček měl otřes mozku a myslím,že i rozbitou pusinu měl taky...........A nemyslím si,že bych byla špatná máma.Prostě někdy ti cvrčci nejdou uhlídat a kdyby se neotloukli za mala,tak by byli z toho pěkně vyvředění,kdyby se potloukli až ve škole nebo v pubertě.

Pavli
Tak co?Usla jsi jim tam?

Hani
3× týdně? To u nás nehrozí. :oops: U nás je to maximálně 1-2× týdně. :oops: Doufám,že až dokojím bude líp.
To sis koupila další kočárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
4.3.09 09:57

chlubici okenko:tak u nas je skoro kazdy den..... :oops: :lol:
dnes prisla MS,tak par dni mam oddych..... :oops: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.3.09 09:59
jirabobes píše:Hani
3× týdně? To u nás nehrozí. :oops: U nás je to maximálně 1-2× týdně. :oops: Doufám,že až dokojím bude líp.

jste vtipné, skrz hádky, Vojtovo nemoci a vůbec nechuť jsme to LETOS zvládli čtyřikrát! Stačí? :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15317
4.3.09 10:02

boty......mozu byt vacsie a to tolko aby si do zadu mohla este vlozit prst........ :wink:

my uz pomaly prechadzame na 22…teda gumaciky mu idem kupit 22… :)
ma nozicku 13cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.3.09 10:03

Hani, gratuluju ke kočárku… molitan tedy nevím, ale však to nějak vymyslíte, jestli se to vyloženě neprodává, tak to obalíte něčím jiným a nebo molitanem,ale růčo :-)

Radko, tak držím palce, ať je pani z pojišťovny rozumná!

Marti, hmm, mám pocit, že bych nikdy nenapsala „chlubící okénko“ v tomto směru :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 10:12

Hmmmm koupila :oops: ,já vím jsem šílená,ale doufám že ty ostatní předám dál(něco se rýsuje) a budu si užívat X-L.neboť golfky jsem nevybrala a asi ani nevyberu :roll: :?

Jiřinko v kolik jdeš k šéfinkovi?

Jedinná vada toho kočárku je právě ten molitánek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 10:14

Marti :oops: tak to jsi king :lol: :twisted: a to tě to baví? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.3.09 10:24
martinaSK píše:
dnes prisla MS,tak par dni mam oddych..... :oops: :lol: :lol: :lol:
:lol:

Tak ešte k aktualnej téme:Ja som začala so sexom po 19ke.Tak možno preto som si to tak poriadne uživala. :lol: Neboli žiadne starosti,problemy.....Teraz je to uplne niečo ine.Taky nedokažem vypnuť kedy si Adam zmysli :lol:

Bebuško ty maš furt dobre napady na témy :lol: :wink:

Haničko gratulujem ku kočarku.ten molitan asi v kramku s latkami. s tou milenkou si ma pobavila.Taky som to raz povedala Adamovi.Našťastie to nezobral vážne :D

Botičky kdesi som čitala,že sa maju kupovať o 10-15mm večšie.Ale pripada mi to moc.Samik tam ma teraz tak 10mm volno.Nepotkyna sa,tak asi zostaneme u toho cm :D

Jani neblazni.Si skvela mama.Samik je furt sama modrina.To sa proste uhlidať neda.

Mati jeee gumačiky.Ma napadlo,že budem musieť taky kupiť,aby mal u babičky na zahrade.Už sa tešim jak si tam bude behať po vonku :D nie jak tu,len pred panelakom po chodniku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.3.09 10:24
Sabika píše:
Hmmmm koupila :oops: ,já vím jsem šílená,ale doufám že ty ostatní předám dál(něco se rýsuje) a budu si užívat X-L.neboť golfky jsem nevybrala a asi ani nevyberu :roll: :?

Jiřinko v kolik jdeš k šéfinkovi?

Jedinná vada toho kočárku je právě ten molitánek :roll:

Hani, co takhle taková ta páska, jak se jím omotávala řidítka na kole?? Ten molitan je naomak stejně nic moc. Je tlustší, takže by to mohlo být ok. Známý měli taky x landera a hned jim to prdlo, tak to opravili tímto a je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí