Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuju za reakce na vyrážku. Nesvědí, pomalu mizí, takže to asi řešit nebudu (naše dr. má stejně dovolenou).
DOTAZ - Myslíte, že můžu jít s Ondrou do obchodu (cca 20 minut). Od pondělí je bez teploty? Děkuju.
Musím, Ondra zase ječí.
Myslím že ano,prostě ho obleč,hlavně teplo na ouška a můžete tam skočit.
Dobré ráno,
noc rýmovitá, takže naprd..
holky, děkuju za „pochvalu tématu“…jsem moc ráda, že to tu taky tak pěkně rozvádíte, Vladi , taky pěkný příspěvek, ale docela to chápu.. ![]()
no u mě bída skoro vždycky a když, tak to vydrží minimálně krátkou chvíli a pořád a vždy myslím na všechno okolo, ať jsou trable nebo ne.. ![]()
Díky díky, že si i o tomhle můžem psát! ![]()
Jani , nech toho, jakápak mizerná matka. To k tomu prostě patří, už to tu bylo tolikrát! Vojta už měl taky rozraženo… poradím ti, zavři Matíka do skleněného boxu bez ničeho, zevnitř samozřejmě vypolstruj a pak si gratuluj, že se mu nic nestane, že seš parádní matka, co ho uchrání… směješ se? Tak to je dobře
![]()
a pěkný den, ať je fajn, dnes už to půjde a Jiřince především!
Ještě jsem se chtěla zeptat, Radko , co ta vaše podlaha, zůstala moc zvednutá?
jdu si umýt hlavu, nasnídat a pak na návštěvu… tak zatím pa (ještě nakouknu)
Vlaďko - je ještě zvednutá, ale už jen pár čísel, ale je celá roztrhaná. Dneska přijde paní z pojišťovny kvůli posouzení škody. Musí se to celé vybourat, nové podlahové vytápění, nový beton a mnohem silnější a dlažba. a to myslím na všechno okolo dobře znám
Kačko - byla jsem v Praze u Apolináře
Tak si bebuško užij návštěvu já zítra nebo v pátek pojedu s kamarádkou vybírat svatební šaty,už vidim že budu celá dojmutá
jsem na svatební šaty a kočárky ujetá(táta řiká úchylná) ![]()
Holky prosím nevíte kde bych sehanala molitan nebo co to je na držadlo(řídící madlo) u kočárku X-Lander? Jsem si splnila sen ![]()
Ahoj všem
Koukám,že jste byly večer šikovné.A já zase nic.Ale jednou vyžehlím.Opravdu.
![]()
Tak jsou děti ve školce a Radeček snad utahaný.Chodil venku hodinu…možná dýl.
Jani
Nešil.Jasně,že nejsi špatná máma jen proto,že se ti dítko potlouklo.Toho ještě bude. A jak Pajulenka psala,to by jsme musely být špatné všechny.A já obzvlášť…Kuba se mi málem utopil,oběsil,měl rozbitou hlavu,placatou hlavu a kdoví co ještě...........Gabka má celé léto pořád,ale pořád rozbitá kolena a hodně.................Radeček měl otřes mozku a myslím,že i rozbitou pusinu měl taky...........A nemyslím si,že bych byla špatná máma.Prostě někdy ti cvrčci nejdou uhlídat a kdyby se neotloukli za mala,tak by byli z toho pěkně vyvředění,kdyby se potloukli až ve škole nebo v pubertě.
Pavli
Tak co?Usla jsi jim tam?
Hani
3× týdně? To u nás nehrozí.
U nás je to maximálně 1-2× týdně.
Doufám,že až dokojím bude líp.
To sis koupila další kočárek?
chlubici okenko:tak u nas je skoro kazdy den.....
![]()
dnes prisla MS,tak par dni mam oddych.....
![]()
jirabobes píše:Hani
3× týdně? To u nás nehrozí.U nás je to maximálně 1-2× týdně.
Doufám,že až dokojím bude líp.
jste vtipné, skrz hádky, Vojtovo nemoci a vůbec nechuť jsme to LETOS zvládli čtyřikrát! Stačí?
![]()
boty......mozu byt vacsie a to tolko aby si do zadu mohla este vlozit prst........ ![]()
my uz pomaly prechadzame na 22…teda gumaciky mu idem kupit 22… ![]()
ma nozicku 13cm
Hani, gratuluju ke kočárku… molitan tedy nevím, ale však to nějak vymyslíte, jestli se to vyloženě neprodává, tak to obalíte něčím jiným a nebo molitanem,ale růčo ![]()
Radko, tak držím palce, ať je pani z pojišťovny rozumná!
Marti, hmm, mám pocit, že bych nikdy nenapsala „chlubící okénko“ v tomto směru
![]()
Hmmmm koupila
,já vím jsem šílená,ale doufám že ty ostatní předám dál(něco se rýsuje) a budu si užívat X-L.neboť golfky jsem nevybrala a asi ani nevyberu
![]()
Jiřinko v kolik jdeš k šéfinkovi?
Jedinná vada toho kočárku je právě ten molitánek ![]()
martinaSK píše:
dnes prisla MS,tak par dni mam oddych.....![]()
![]()
![]()
Tak ešte k aktualnej téme:Ja som začala so sexom po 19ke.Tak možno preto som si to tak poriadne uživala.
Neboli žiadne starosti,problemy.....Teraz je to uplne niečo ine.Taky nedokažem vypnuť kedy si Adam zmysli ![]()
Bebuško ty maš furt dobre napady na témy
![]()
Haničko gratulujem ku kočarku.ten molitan asi v kramku s latkami. s tou milenkou si ma pobavila.Taky som to raz povedala Adamovi.Našťastie to nezobral vážne ![]()
Botičky kdesi som čitala,že sa maju kupovať o 10-15mm večšie.Ale pripada mi to moc.Samik tam ma teraz tak 10mm volno.Nepotkyna sa,tak asi zostaneme u toho cm ![]()
Jani neblazni.Si skvela mama.Samik je furt sama modrina.To sa proste uhlidať neda.
Mati jeee gumačiky.Ma napadlo,že budem musieť taky kupiť,aby mal u babičky na zahrade.Už sa tešim jak si tam bude behať po vonku
nie jak tu,len pred panelakom po chodniku ![]()
Sabika píše:
Hmmmm koupila,já vím jsem šílená,ale doufám že ty ostatní předám dál(něco se rýsuje) a budu si užívat X-L.neboť golfky jsem nevybrala a asi ani nevyberu
![]()
![]()
Jiřinko v kolik jdeš k šéfinkovi?
Jedinná vada toho kočárku je právě ten molitánek
Hani, co takhle taková ta páska, jak se jím omotávala řidítka na kole?? Ten molitan je naomak stejně nic moc. Je tlustší, takže by to mohlo být ok. Známý měli taky x landera a hned jim to prdlo, tak to opravili tímto a je to v pohodě.