PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16118
4.3.09 15:35

Jani a dálkové asi nemáte co? že bys přešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.3.09 15:37

tak Robik spinkal přerušovaně, ale skoro čtyři hodiny, asi mu opravdu není nejlíp, i když to tak teď zas nevypadá. jdu do terénu, jinak tu budeme mít z bytu kůlničku na dříví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
4.3.09 15:39

Radko držím palce, aby to dobře dopadlo. Jak to, že to prorazilo izolaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.3.09 15:51

Kitty
Dákové sice je, ale v reálu pouze pro ty, co už učí, takže mou situaci to bohužel neřeší. Holt budu muset bojovat se systémem dál. :roll:

Jiři
Myslíme na tě, ať to dopadne co nejlíp.

Tak já dokojím a taky valíme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
4.3.09 16:23

Sex? : no krásné téma :P
Abstinovala jsi v těhotenství (asi byl důvod, že). To já jsem v těhotenství manžela znásilňovala, prostě jsem to musela mít a hned :lol: Jo to byly časy… No a dnes, jak kdy. Hodně závisí jak je Bobi vyšťavený z práce - má ohleduplnou ženu no :wink: Ale tak alespoň jednou týdně ze zdravotních důvodů to být musí - já jinak špatně spím :D …tak nevím jestli to mám vůbec odeslat…

žížala píše:
Tak jsem něco málo dočetla a Matík se probudil a už si toho moc nepamatuju.

Holky, máte pravdu, že blbnu, jen mě to nějak včera dostalo, asi že tam byla krev a spousta křiku, tak mě to sebralo. Už je to lepší.
sex
Já to mám dost náladově, v těhotenství jsme až na dva pokusy abstinovali, mám ohleduplného muže. A teď je to občas denně a pak týden nic, taky se neumím naprogramovat a vypnout problémy.
4× za den jsem nezažila ani jako bezdětná. :lol:

Kitty
Věcné, vtipné. :lol:

do žemlovky dávám jako Luciku tvaroh a vlašské oříšky a rozinky.

evi
Vítej, kde jsi dělala školu? Já právě bojuju v Praze. :lol:
Báro
Soucítím s tebou, Matík si dnes dal přesně 45 minut.

Radko
To snad není možný, doufám, že vám dají vše do posledního desetníku.

Vladi
Náladu mám fakt spravenou, načala to Kitty a korunu tomu dala Pajulenka se svojí erotickou tlamou. :lol:
Katko
Nekomentuju, kdybys viděla, co já občas radši nevidím, abych mohla na chvíli za váma… :lol:

Jdu pověsit prádlo, pak pěškobusem na nákup a jestli přijdeme ještě dneska, tak i uvařím večeři a nakouknu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 16:50

Holky, téma sex a já nestíhám dočítat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 16:52

JInak teda ahoj!

Jo a tady sedím a tlemím se jak blbá, co jsem se dočetla o erotické tlamě - krásný název :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 16:56

Musím takhle krátce, taťka dostal vycházku :twisted: …tak mi tu malý rošťák neustále leze …

Jo a k tématu :wink: , my podle chuti, je období, kdy denně i několikrát, z toho nic moc :roll: … ale u nás většinou škemrám já :oops: … někdy bych chtěla chlapa, který by se snažil denně 8)
A ATK na ně vliv nemá, aspoň jsem si toho nevšimla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
4.3.09 16:58

grr, musím vzít Honzíka ven, se nudí a já si tu vysedávám :oops:

Jo, ještě jsem chtěla, Evi, tak tu choď kecat s náma, ne? A taky mě těší :wink: :lol:

Přijdu večer, po Comebacku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
4.3.09 17:03

panečku… dobré téma :)
já mám bohužel zakázáno sexíkovat, ale chuť by byla… při Lucince jsem byla při chuti neuvěřitelně, teď si dávám čokoládu… a doufám, že se ta placenta posune výš a zase budeme moct :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3105
4.3.09 17:18

Ahojky,

máte pěkný téma.. tak nevím co k tomu mám napsat :wink: :lol:

Jiřko , taky na tebe myslím. Snad na tebe bude hodnej

Radko , to je divný, že to protrhlo izolaci.. Jak je to možný? No v každým případě je to síla a je mi vás líto. Mě by už vezli :roll:

Jinak Vojta dostal rýmu a kašel. Tak nevím, jestli jít zítra do práce.. :? Uvidím, jaký bude v noci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.3.09 17:26

Holky, jste mě dojaly…díky moc, to jsem ani nečekala :oops:

Jani , studovala jsem v Ostravě a jsem fakt ráda, že už to mám za sebou. Když tak čtu, co všechno musíš dělat…já bych se z toho asi brzy sesypala :roll: S malým prˇˇtousem je to fakt záhul! Jsi prostě jedním slovem borec!Kdyby jsi něco potřebovala, tak klidně napiš. Sice nevím, jestli bych Ti mohla být něčím nápomocna…přeci jen to máte asi jinak a já ani nevím, jestli bych z toho něco ještě uměla :lol:

Pajulenko , jak jsem měla možnost se dočíst, tak jsi nejen krásná ženská, ale umíš i skvěle vyvařovat. Kde ses to naučila?A erotická tlama nemá chybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
4.3.09 17:34

Evi, moc diky za poklonu :wink: Az se cervenam :D :oops: No ja byla schopna sama uvarit obed uz ve trinacti. Proste me to desne bavi. Jak jsem poznala Martina, tak jsem se jeste musela naucit varit maso, protoze jsem byla vegetarianka. Ja jsem uplny blazen do receptu a pisu si vlastni kucharku. Par receptu jsem si vymyslela a temer kazdy si upravim k obrazu svemu. Martina jsem na to vylozene ulovila, protoze jako druha otazka, co mi pri prvnim setkani podal, bylo, jestli umim varit. Prvni byla, jak se jmenuji :lol: Ne to prehanim, ale pri prvnim rande to zaznelo… On totiz desne zere. To je k neuvereni. Kdyz jsem ho poprve pozvala k nam predstavit rodicum, tak jsem upekla kynute plnene rohlicky. Prisel, pozdravil, sedl si a vsechny do jednoho je sezral. My sedeli a jen cumeli. No zastydela jsem se, co jsem si to pozvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.3.09 17:45

Ha, ha, Pavli, jsem si to živě představila, jak to tam Martin všechno vyžral :lol: :lol: a došlo mu pak, že to všechno snědl sám? Řekla jsi mu pak o tom? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14083
4.3.09 17:59

E.V.I - opravdu se klidně zapoj, nemusíš jen číst

jo jo Pajulena je šikovná mladá maminka a bezva kuchařka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí