PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3124
4.3.09 20:14
Pajulena píše:

Zabulienko, plne s tebou soucitim. Mates je taky rani ptace. Dnes si teda zazracne prispal a vstaval az chvilku po seste. Jinek uz se tu taky konalo 4.30 a podobne. A to by me facht trefilo…

ani mi nehovor, ja keď ma zobudí a keď vidím, že je tma, tak zúrim!!!!!!!!!!!!!

celé tehotenstvo som v noci nespala, chodila som zvracajúci aj v noci
Lukáško už má 15 mesiacov a stále na hovno spí
teraz keď bol tatino doma, tak som poobede raz spala a to som len ľahla a za sekundu tvrdá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3124
4.3.09 20:16
LUCIKU píše:
Tak som sa teraz divala na mapu a cez Čadcu ideme asi len vlakom.Autom cez Bytču a Makov.Som to doplietla :oops:

Luciku aj z Makova to mám 15 km

ak pôjdete niekedy autkom, tak sa musíte zastaviť!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4338
4.3.09 20:20
zabulienka píše:
LUCIKU píše:
Tak som sa teraz divala na mapu a cez Čadcu ideme asi len vlakom.Autom cez Bytču a Makov.Som to doplietla :oops:

Luciku aj z Makova to mám 15 km

ak pôjdete niekedy autkom, tak sa musíte zastaviť!!!!!!!!!!!!
Dobre :D My si robime prestavku na Strečne,tak to vymenime :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
4.3.09 20:24

Ivčo
Díky, to mě jaksi nenapadlo. :oops: Půllitr mám, zítra večír zkusím, ale fotku radši nedám. Už to vidím, jak zase dopadnu, vždycky při prvních pokusech je to katastrofa. :lol:
Pajulenko
Jsem i dost masová, ale ráda se přiučím něco bez masa, zkoušela jsem ty bramboráky se špenátem a dobrota. Na pohled nic moc, viz.výše, ale chuť parádní.
Kitty
Ať je líp, jdu s tebou soucítit a dokud mi to trochu myslí, jdu dělat úkoly na anglinua pak to šití a telka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1584
4.3.09 20:40

Jo, jo… Ony ty bramboraky vypadaji, jak kdyby je clovek uplacal z raseliny, ale na chut je mam taky moc rada… My by jsme se doma posledni dobou umlatili po krenove omacce a je neuveritelne jednoducha a rychla. Jestli neznas, tak dam recept. K tomu udelam na platky veprovou nebo hovezi panenku a bramburek. Akorat pro prcky to moc neni…

Zabulinko, me nejvic vadi, jak jsou ty dny potom tak dlouhe a vymyslet cely den ten program. Nekdy mi uz z toho hrabe. A stejne jako ty, mame tatina casto pryc, tak je to o to horsi. Od peti do deviti na plno. Kdy nepocitam slofika. To vzdy sednu k pocitaci, jako treba ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7678
4.3.09 21:09

:oops: mám splněno :oops: :oops: :oops:

tak

Vítám tě Evi,rádi vás tu vidíme,těší mě!!!

Holky školačky
vás obdivuji a držím pěstinky ať vám to jde!

Radu
tak hlavně aby vám to aspoň někdo zaplatil :wink:

Pajulenko
taky bych brala tvoje recepty,mě taky šíleně baví vařit a mám ráda nové recepty a experimenty.

Kitty
ať ti je brzy líp a Robíkovi taky.

Marodi
brzičko se nám uzdravte!!

Ivčo
půl hoďky pryč a ty nikde :lol:

Jiřinko
snad ses nám vrátila v pořádku,kde jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 21:10
Pajulena píše:
Evi, moc diky za poklonu :wink: Az se cervenam :D :oops: No ja byla schopna sama uvarit obed uz ve trinacti. Proste me to desne bavi. Jak jsem poznala Martina, tak jsem se jeste musela naucit varit maso, protoze jsem byla vegetarianka. Ja jsem uplny blazen do receptu a pisu si vlastni kucharku. Par receptu jsem si vymyslela a temer kazdy si upravim k obrazu svemu. Martina jsem na to vylozene ulovila, protoze jako druha otazka, co mi pri prvnim setkani podal, bylo, jestli umim varit. Prvni byla, jak se jmenuji :lol: Ne to prehanim, ale pri prvnim rande to zaznelo… On totiz desne zere. To je k neuvereni. Kdyz jsem ho poprve pozvala k nam predstavit rodicum, tak jsem upekla kynute plnene rohlicky. Prisel, pozdravil, sedl si a vsechny do jednoho je sezral. My sedeli a jen cumeli. No zastydela jsem se, co jsem si to pozvala :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jinak pěkný večer všem.Dočítám.Jste toho napísmenkovaly 8O Ale aspoň je co číst. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 21:19
kitty25 píše:
KalinkaIvča píše:
žížala píše:

Ivčo
Prosím ten fígl, jak na koláčky, ráda bych je udělala Honzovi na teaming na víkend.dík.

Jani , nevím jestli je to fígl, rozválím těsto a vykrajuju je půllitrovu sklenicí, pak rukou vytvaruju vyšší okraj, protože to nabyde při pečení, tak aby náplň nevytekla.
Jo a do těsta dávám mouku polohrubou, ale na podsypání na vál už hladkou, ale prý se to tak dělá normálně, že se podsypává hladkou, já to nevěděla.
aha, a fígl je tu :lol: :lol: :lol:

Jaký fígl??? Já ho nevidím. :nevim: Tak nevím jestli jsem blbá,že ho nevidím a nebo chytrá,že mi ten postup přijde normální. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.3.09 21:25

Zdravím!
Teda, vy jste toho nakrafaly, celý den tu nejsem a je tu toho tolik, jindy dvě stránky a dnes hafo…
ale aspoň mám co číst. Koukám, že slavné téma s velkým T se tu ještě taky vydatně probralo, Kitty , tos mě dostala a já si dělám výčitky…:-) (a cvíčo škoda, no, tak se kurýrujte a ty se šetři, já se divím, že jdem už podruhé za sebou..)
Pajuleno , obě story, jak žravé, tak sexuální mě taky hoodně do hlasita pobavily :lol:

ty koláče mě lákaj, ale nepředstavím si, že bych to zvládla s Vojtou a kdybych se do toho pustila při jeho spánku, tak při mé rychlosti bych se dostala tak do půlky, ale překvapila bych nejen sebe, to teda… :P

botičky mu pořád dávám ještě zimní, stejně nechodí, ikdyž včera jsme ťapali na hřišti za ručičky a byl děsně spokojený… 21 mu je ještě větší, ale musím koupit něco na jaro a netuším co, ale určitě vemu zas 21… sandálky mám, ale na ty je ještě čas..

a už zas nevím..
Evčo , pojď k nám, však nějaký měsíc nehraje roli a stejně o nás víš skoro vše, ne? :wink:

Radko , s tou pojišťovnou, to je síla, že nikam nespadáte, snad se vám to podaří nějak někde někoho vycucat, mně už by opravdu kleplo, já pesimista, už bych jen brečela a šílela…

Leni , tak ať je na tom Vojťas brzy líp, já se modlím, aby tomu mojemu zůstala jen ta rýma, i když díky ní stojí noci za prd, ale furt je to „jen“ rýma..

Jiřko , jak to dopadlo, jsme zvědavé!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 21:34

Ha dočteno a tu nikdo.

Tak jsem zjistila,že hlavní šéf je vlatně fajn člověk. :wink: Prý se k výsledkům z minulého týdne nebude raději vyjadřovat :lol: a ptal se mě,jestli jsem byla s něčím minulý týden spokojená.Tak jsem řekla,že jo,že z jedněch lidí jsem vytáhla minimálně dvojnásobek toho co mi obvykle dávají. A on mi dokonce řekl,že za jednu věc zaslouím pochvalu.Tak jsem na něj vytřeštila oči,asi takhle 8O 8O 8O :lol: .No,a byla jsem u něj skoro 2 hodiny. :? Ale to bylo hlavně z organizačních věcí......A zbavil mě toho domu hrůzy. :dance: Prý je to feťácké doupě 8O - říkal ten druhý.Tak tam už nesmím chodit,ani tenhle týden.No jsem ráda.A zase se potvrdilo,že můj instinkt ještě funguje. :wink:
Pavli
Ten tvůj příběh s tlamou přes postel mě fakt pobavil. :lol: :lol: :lol: A připoměl mi jeden náš.......Hodně to zkrátím......Jednou při milování v těhu,Martina Radeček do něj kopl. :oops: :lol: :lol: :lol: Martin ztuhl,koukl na mě a já jsme se začala hned smát a smáli jsme se nejmíň další půlhodinu.A bylo po....... :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
4.3.09 21:39
jirabobes píše:Jednou při milování v těhu,Martina Radeček do něj kopl. :oops: :lol: :lol: :lol: Martin ztuhl,koukl na mě a já jsme se začala hned smát a smáli jsme se nejmíň další půlhodinu.A bylo po....... :oops: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bezchybné! :pankac: :pankac: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296

Raduš
Snad vám někdo něco zaplatí.Je to děs,že si platíte pojistku (a určitě nemalou) a ještě by jste měli utřít nos.Martin si myslí,že se bude pojišťovna kroutit a že to budou chtít uhrát na špatně odvedenou práci od stavební firmy.....No ať tak nebo tak,přeju,aby někdo něco nemálo zaplatil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308

Hanka mi to stopuje :lol: … jsem se začetla jinde :oops:

Je mi :-( … nevím jestli mám rozdýchávat nebo jít blejt, až se mi ruce klepou :roll: fuj fuj, třeba to rozepíšu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
4.3.09 21:42
KalinkaIvča píše:
Hanka mi to stopuje :lol: … jsem se začetla jinde :oops:Je mi :-( … nevím jestli mám rozdýchávat nebo jít blejt, až se mi ruce klepou :roll: fuj fuj, třeba to rozepíšu :D

Běž :poblion: a budeš to mít z krku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
4.3.09 21:42

děckááá, já jsem fakt moc ráda, že jste mě tak mile přijaly :oops: Neříkám, že se svého února vzdám, to ne, ale přes den tam holky moc nebývají a já, závislák :roll: , se pak nudím :lol: tady se pořád něco děje, to je super :D

jsem byla cvičit a Honza (můj manžel 8) ) okupoval PC. A s tou podobou máte, holky, pravdu. Adam je celý Honza. A to jsem si myslela, že chlapečci bývají spíš po mamince…ale řekla bych, že možná tvar očí má můj (přece můsí mít něco po mně :D )

Bebuško, jj, vím toho dost :lol: a co se toho tvého tématu týče…tak u nás už to taky tak často není jako na začátku vztahu. To jsme na to vlítli každý den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí