Poradna duly
Jana Čurdová
Radus, to me moc mrzi. Priroda asi vi, co dela. Vsak ono to zas vyjde. Preji hodne sil…
Sabiko, na tvuj dotaz ohledne stravy… Ja tu bodovou dietu taky zkousela, ale me to moc nevyhovovalo. Myslim, ze staci zdravy rozum. Sladkosti si v male mire doprat muzes, ale jen dopoledne. Taky zalezi, co mlsas. Nejlepsi by byla kvalitni horka cokolada, nebo si nejake to mlsani kup ve zdrave vyzive. Ja treba zboznuji karob, i kdyz je temer stejne kaloricky jako cokolada. Proste sacharidy dopoledne, bilkoviny odpoledne. Dulezita je kvalitni snidane, at nastartuje spalovani. Steper je urcite fajn. Je to eirobni pohyb, tak neco spalis. Co se posileni svalu tyce, tak posiluje jen zadek a stehna stejne jako spining, na ktery uz chodis, tak pozor, at nemas zadek jak hokejista
(vim, o cem mluvim). Na tohle je mnohem lepsi behani, ale pas je o dost drazsi. Ale urcite to stoji za to…
K tem ouskum. My vzdy poznali, kdyz mel Mates zanet, ze se za to ucho porad tahal, nenechal si vycistit a mel tam sajrajt. Jinak jsme naockovani Prevanarem a mel zanet 2krat
Tak nevim, nevim, co si o tom myslet…
Tak jsme konečně doma a hned valím vařit, dočtu večer, až tchýně odejde, vám zase napíšu vtipné storky. ![]()
Každou chvíli myslím na Radku je mi z toho smutno.
Snad se jim brzo povede sestřička pro Filípka (třeba to bude prosinec 2009) ![]()
Ahoj všem!
Radko, je mi to moc líto
!!!
Inge - malého je mi taky líto, snad už to bude jen lepší.
My byli dneska na cvičení a celé dopoledne v herničce, odpoledne na plavání a na procházce, takže jsem dost utahaná…
Ale měla bych ještě pracovat, no vůbec se mi nechce. Můžete ještě prosím někdo dát odkaz na to, kde online vyplnit daňové přiznání? A ještě dotaz, mateřská a dovolená na zotavenou se do příjmů počítá, že ? Dík.
Sabika píše:
Každou chvíli myslím na Radku je mi z toho smutno.Snad se jim brzo povede sestřička pro Filípka (třeba to bude prosinec 2009)
Taky věřím, že se to brzo povede…
Ještě jeden dotaz - už jste někdo nechával očkovat Priorixem? Nevíte, jestli ho dostanu rovnou u dr. nebo si musím nejdřív pro recept? Asi záleží od dr., co?
Radko je mi to moc,moc moc lito!
Ani neviem čo ine napsať.Ach jo…
Baro Na Priorix som dostala recept od dr.
Jo a v utorok to bude 14 dni čo je zaočkovany doteraz žiadna reakcia.
ťuk-ťuk-ťuk
Idem spať,lebo som nejak mimo.Včera som dostala MS,tak tu dnes chodim pomaly po 4
Ešte k tomu prišla mrcha o 4 dni skor.Snaď už zajtra bude lepšie a pojdeme ven.Mam radosť z toho tepla. ![]()
Všetkym nemocnym prajem skore uzdravenie ![]()
Dobrou holky
Radko , je mi to veľmi ľúto!!!!!!!!!!!!!
Lukáško konečne zaspal ![]()
dneska som aj ja akasi unavena to asi z toho skorého vstávania
Luci
dobrou noc!!!
Baru
Priorix-myslím že nejdřív k dr. pro recept.
Spánek
v sobotu jsem flámovala na srazu do půl druhý a pořád to nemůžu srovnat ![]()
Jinak to bylo moc fajn,sešlo se nás většina.
Jdu si lehnout.
Žížalko
perličky od tchýně si nechám na ráno
doufám že to přežiješ bez úhony ![]()
DOBROU
Jiřinko
jak to jde? Pořád někde trajdáš…
![]()
bramburka81 píše:
Ještě jeden dotaz - už jste někdo nechával očkovat Priorixem? Nevíte, jestli ho dostanu rovnou u dr. nebo si musím nejdřív pro recept? Asi záleží od dr., co?
Báro, pokud nechceš to nejlevnější, co má dr. u sebe v ledničce, tak ti určitě musí vypsat recept, ať už na trojkombinaci nebo tetru..
Radko , moc mě to mrzí
Drž se!!!
Klárka dneska odmítá spát, momentálně vytahuje ubrousky na prcku z balíčku
Barunka už spínká. Budu muset být tvrdá. Dopadli jsme tak, že bysme klidně mohli zrušit Klárčinu postýlku, skoro vůbec v ní nespí…
Jinak Vás čtu, ale nezvládám reagovat. Stáhla jsem fotky, něco se vložím, ať mrknete na holčičky po všech klučinách tady - Radeček je šikovný pomocník, Terulčiny fotky byly zajímavé, i všechny ostatní.
Oblíbené místo na hraní
http://img2.rajce.idnes.cz/…P2060014.JPG
Nové vestičky - Klárka zkouší moji ![]()
http://img2.rajce.idnes.cz/…P2130015.JPG
U počítače
http://img2.rajce.idnes.cz/…P2160018.JPG
A ještě cyklistka na Barunčině kole
http://img2.rajce.idnes.cz/…P2250003.JPG
Radko, to je mi moc líto. Prostě to nebyla TA sestřička. Drž se, Filípek se na tebe určitě už moc těší.
bramburka81 píše:
Ahoj všem!My byli dneska na cvičení a celé dopoledne v herničce, odpoledne na plavání a na procházce, takže jsem dost utahaná…
Ale měla bych ještě pracovat, no vůbec se mi nechce. Můžete ještě prosím někdo dát odkaz na to, kde online vyplnit daňové přiznání? A ještě dotaz, mateřská a dovolená na zotavenou se do příjmů počítá, že ? Dík.
Myslíš příjmů, které uvádíš v DP? Mateřská ne, dovolená ano.
Trivivac má naše doktorka v ordinaci, ale ne pořád, proto na očkování objednává. Pokud chceš Priorix, předpokládám, že tě pošle s receptem do lékárny.
Ondra spí, odpo byl bez teploty
, zato neskutečně protivný, možná proto, že jsem mu objevila dvě nové stoličky. Navíc má dost hustý průjem, myslíte, že to může být už díky těm ATB? První dávku měl včera večer. Jiřko, máme 10 zubů.