Poradna duly
Jana Čurdová
Hezké poledne,
tak noc katastrofa, protože se mu zase rozjela rýma, takže chrochtal a nemohl spát (my fakt vydržíme být zdraví jen týden!
)..
v deset jsme měli být na očkování, na druhý Prevenar, tak mu ho samozřejmě nedala, skrz rýmu a hlavně skrz to, že měl teď k tomu uchu ATB a to že potřebuje aspoň 14 dní být po… tak mám volat asi za deset dní, jak je na tom a třeba to oočkuje… a vyháněla mě co nejrychleji ven, ať se oblíknu u ní… že má v čekárně samý zápal plic… jsem koukala, ještě to tak.. fuj!
Inge , popis z pohotovosti teda děsný, to sis užila a manžel… a je super, že si už orl mudru našla, máš klid…
Sabiko , fajn info, jak poznat zánět, moc díky, obávám se, že u nás to taky nebylo naposled i dnes jsem po ránu koukala do ouška, jestli tam nemá zas vyteklý humus jako minule…
Ráďo , moc na tebe myslím, čekáme na zprávičky (a tu procházku bych ti taky zakázala, i když tě chápu, ale tam u vás tlačit kočár, nic moc…)
Kitty , jestli to vydržíte, tak si to toho prvního pěkně vychutnáte, dobrý nápad ![]()
Brambůrko , je fajn, že jste si hory užili, teď se mě kámoška ptala, jestli taky ještě něco neplánujem… já bych i jo, ale stejně by to bylo s prďolou… i když by to chtělo na vzduch, ale na to by asi víkend nestačil, aby mu to vyčistilo všecky bacily a tak…:-)
Jani, dutiny už dobré, díky… ještě dnes bych měla jít na tampony, ale už na to prdím… v pátek mi zas bolela celá hlava, tak jsem se děsila, ale přes noc to odeznělo… a držím palce do školy!
Bebuško
já u Sabči taky byla na nerv jak ty uši poznat tak mi pak poradila tohle a jsem vděčná že Filda se drží a zatím na to netrpí.
Třeba IVČA taky poradí co a jak u ušisek
,ale lepší holky kluci když to nebudete potřebovat.
a jen pro pobavení…
jsem od pátku ještě nedostala MS, ale u mě těhu nehrozí, prášky a žádný sex je dobrá kombinace! ![]()
![]()
jsem si vzpoměla na švagrovou kdy jí její bývalý manžel řekl že hruhý dítko co s ním čekala prý není jeho.......„spadly na tebe vrata“
Nemáš doma velký vrata?Ty tě přivedou do jinýho stavu ![]()
Ona kvůli tomu začla chodit malou brankou
a holka je stejně celej bejvalej
![]()
Sabika píše:![]()
![]()
jsem si vzpoměla na švagrovou kdy jí její bývalý manžel řekl že hruhý dítko co s ním čekala prý není jeho.......„spadly na tebe vrata“
Nemáš doma velký vrata?Ty tě přivedou do jinýho stavu
Ona kvůli tomu začla chodit malou brankoua holka je stejně celej bejvalej
![]()
![]()
tak tos mě pobavila,
..vrata nemáme, tím to nebude
… ale zase ty kila sladkýho, co teď jím…hmm, no, ale vím, že to nehrozí… ale třeba bych ještě stihla diskuzi říjen 09 ![]()
![]()
by se říjen rozrůstal jen o prosincovky ![]()
Hm čokoláda-------dala bych si ale ta váha už mě děsí!!
To mi připomíná můj dlouhodobý dotaz........chodim na spinning,plavčit......a potřebuju poradit nějakou stravu,nejlepší kdybych mohla alespoň nějaký sladký(bez něj to nezvládám).....prostě dietu!!!! Nedržela některá z vás???
A ještě jeden dotázek…máte někdo doma stepper(zvažuji jeho koupi)vyplatí se?Pomůže?
Ahoj holky!
Radu , držíme moc pěsti! Se nedivím, že jsi nevydržela, nejistota je hrozná, viď … čekáme na zprávy …
Kitty , taky Vás obdivuju, jestli to vydržíte až do 1.4. … my to doma asi řeknem hned po UZ, jestli se neprozradím dřív ![]()
Koukám, že jdeš k dr. ještě den po mě, je to hrozná doba ![]()
Bebuško , jsi vítaná
… fakt jsi nešla na tamponky? Myslíš, že už je to úplně v poho? Přece jen jsi toho měla dost …
Katko, tak prima, že se nemačkáte! Holky mají společnej pokoj? Určitě jsou v novým spokojené
…pak se pochlub, jak jste zařídili ![]()
Jiři, bude zase líp, uvidíš
Fotky krásný ![]()
Jani, tak to s tchýní zvládni!
Zabulienko, Jani, Kitty - hodně štěstí do dalšího semestru ![]()
Sabiko , s ouškama moc neporadím, akorát jak jsi psala Ty, jde to taky zkusit zmáčknout za uchem v takovým tom dolíčku.
Ještě mě napadlo, holky, po zánětu středního ucha, chodíte s dětma na audiometrii (měření sluchu)? Vím, že kámošky s holčičkama byly, tak mě zajímá, jestli to dělají všude …
Inge , tak dobře, že jsi našla toho doktora. Chudák malý … už by ho to mohlo taky pustit …
Luciku , nesmutni, budeš tu zase s náma, já vím, že Adama Ti ani Samíkovi nenahradíme, ale třeba TI to aspoň líp uteče ![]()
A víc nevím …
Diety neřeším, bez sladkého existovat nemůžu, pomáhá mi míň jíst a pohyb určitě taky, ale neumím se dokopat…:-)
jsem ti nepomohla..
stepper měla má bývalá spolubydlící, makala na něm každý den třičtvrtě hodiny, což je možná moc… ale ona je blázen, nejedla skoro nic atd… ale zpocená byla až hrůza, myslím, že vytrvalost výsledek přinese vždy!
Bebuska píše:
a jen pro pobavení…
jsem od pátku ještě nedostala MS, ale u mě těhu nehrozí, prášky a žádný sex je dobrá kombinace!
nikdy nevíš co?
![]()
Sabika píše:
by se říjen rozrůstal jen o prosincovky
Hm čokoláda-------dala bych si ale ta váha už mě děsí!!To mi připomíná můj dlouhodobý dotaz........chodim na spinning,plavčit......a potřebuju poradit nějakou stravu,nejlepší kdybych mohla alespoň nějaký sladký(bez něj to nezvládám).....prostě dietu!!!! Nedržela některá z vás???
A ještě jeden dotázek…máte někdo doma stepper(zvažuji jeho koupi)vyplatí se?Pomůže?
jasně, že držely, když jsi neměla net, bodovou, docela to funguje. každé jídlo má svoje body a můžeš sežrat jen určitý počet denně. Pokud si sežereš svoje body už ráno /viz. čokoláda/ do večera můžeš jíst jen zeleninu. já ale zhubla přes pět kilo, sice postupně a pomalu, ale jo. pak jsem už na to prděla, protože jsem věděla, že budeme těhotnit. tabulku s bodama můžu poslat, přinesla to mezi nás Kačka
Kalinko už jsem si nakoupila větší trička, abych mohla maskovat před našima, tak snad to vydržíme. Mě to nějak dlouhá doba k dr. nepřijde, utíká mi to s Robikem docela rychle
Ivčo dík
.. nějak mi to dnes časově nevychází, abych se tam dostala, dopo tam bylo děsně narváno a s Vojtou je to pak už na palici, když tam čekáme… a odpo, až se vzbudí, mám sraz s kámoškou (já vim, blbá výmluva)… chodím už od středy a říkal, ať přijdu i dnes, možná chtěl radši po víkendu… no uvidim. VOjta má zas rýmu, takže tomu už jsem kapky automaticky vyzvedla…
jinak audiometrii, o té nikdo nic neříkal… Vojtovi při kontrolách už jen koukal do ucha… na to je nějaký přístroj nebo je to jen o tom, že dr. šeptá a ty opakuješ? Což by u mimin nešlo, že
..takže asi jo, asi mašinka..
Holky, tak snad se Radka nebude zlobit, ale už mi psala, že bohužel potratila. Je po revizi.
kitty25 píše:Sabika píše:jasně, že držely, když jsi neměla net, bodovou, docela to funguje. každé jídlo má svoje body a můžeš sežrat jen určitý počet denně. Pokud si sežereš svoje body už ráno /viz. čokoláda/ do večera můžeš jíst jen zeleninu. já ale zhubla přes pět kilo, sice postupně a pomalu, ale jo. pak jsem už na to prděla, protože jsem věděla, že budeme těhotnit. tabulku s bodama můžu poslat, přinesla to mezi nás Kačka
by se říjen rozrůstal jen o prosincovky
Hm čokoláda-------dala bych si ale ta váha už mě děsí!!To mi připomíná můj dlouhodobý dotaz........chodim na spinning,plavčit......a potřebuju poradit nějakou stravu,nejlepší kdybych mohla alespoň nějaký sladký(bez něj to nezvládám).....prostě dietu!!!! Nedržela některá z vás???
Prosím pošli budu zkoušet ![]()