Poradna duly
Jana Čurdová
Jiři
Z práce si hlavu nedělej, tenhle týden bude třebas úspěšnější a ve středu přijde naopak pochvala. ![]()
A RAdečkovi to s koštětem moc slušelo.
Je zajímavé, že to zajímá všechny děti, taky máme několik koštětových, i na rajčeti.
Tak jsem odeslala ještě dva prosící maily, jeden český, jeden anglický a uvidím. Už je zas děsných hodin, zítra hned ráno praxe a na nohou až do večera, to zas bude den.
Jiři,to dostaneš sprda,když ti neplatěj?A jak je máš donutit?
Jo,vidíte to,na tohle jsem se chtěla zeptat.....
Jituš
A to na tom kole je připevněná jak?
Vladi
Uhodla.
No né přímo nic,ale tak směšně málo,že moje provize už je dávno proježděná (asi)
Vypekli mě i kvalitní klienti a to mě na tom mrzí dost,že ani na ty dobré není spoleh.
Šéf už mi volal,že má u mě poznámku,že je to bída a jak jsem na tom dneska.No jak asi? Ještě bídněji. Mám splněno cca 15% místo „povolených“,v mojí lokalitě,něco kolem 54%. A to jsem dostala minulý týden pochvalu,že jsem měla splněno dost.
Já vím,že každý týden je jiný,ale s až takovým fiaskem jsem tak nějak nepočítala. ![]()
Holky já se loučím, páč dnešní noc bude stejně děsná jako ta předchozí… asi si zítra zdřímnu s VOjtou přes den…:-)
klidnou pěknou noc a ať je zítřek fajn!
Jiři,to je tedy drsná práce
.To bych dělat nemohla.Za prvý bych se asi někam bála i jít.Být ještě hodnocená podle toho, co vyberu,tak to je taky na prd.
vladi1 píše:
Jiři,to dostaneš sprda,když ti neplatěj?A jak je máš donutit?
To by mě taky zajímalo.No na někoho platí domlouvání a ......no různé přátelské řečičky,ale na někoho neplatí vůbec nic a mají mě i šéfy na háku.
vladi1 píše:
Jiři,to je tedy drsná práce.To bych dělat nemohla.Za prvý bych se asi někam bála i jít.Být ještě hodnocená podle toho, co vyberu,tak to je taky na prd.
No já jsem se bála jen do jednoho baráku (a to té zřícenině ještě lichotím),ale i tam jsem si zvykla.Jen tam mám po tmě divný pocit a jsem o hodně opatrnější.
A o způsobu hodnocení jsem věděla…jsem se informovala kolik přibližně.....a ten dnešek neodpovídá ani mojemu prvnímu a dost slabému týdnu. ![]()
Jdu hodit sprchu a pak do pelíšku.
Doufam,že nám to zítra trochu poběží,nevim proč máme výpadky,dopoledne se mi to nechtělo načíst vůbec.Ted to alespon trochu běží.Uvidíme,jak dlouho.
Přeju dobrou noc.
Jiři,tak do takovýho baráku a ještě po tmě by mě samotnou nikdo nedostal.Nosíš sebou,alespon slznej plyn
?
Taky půjdu.Je mi celkem zima,tak se vyhřeju pod sprchou a až se úplně rozmočím skočím rovnou k Raďulkovi a Martinovi.
Dobrou a klidnou noc všem.
P.S.: Jsem ráda,že vás mám.
Jiři
Tedy to je vážně náročné, když ty lidi je asi nemožné přesvědčit, aby zaplatili, když nebudou chtít, co?
Tak snad po výplatách bude líp.
Jdu dát sprchu a spát, zítra vstávám po šesté. ![]()
vladi1 píše:
Jiři,tak do takovýho baráku a ještě po tmě by mě samotnou nikdo nedostal.Nosíš sebou,alespon slznej plyn?
No chystám se,ale pořád na něj zapomínám.Mám ho ve skříni. ![]()
žížala píše:
Jiři
Tedy to je vážně náročné, když ty lidi je asi nemožné přesvědčit, aby zaplatili, když nebudou chtít, co?
No člověk musí být někdy psycholog,empatický a kamarádkský a někdy pes,ale po dobrém,jinak se ti lidi seknou a nehne s nimi ani stádo volů.
A taky je důležitá důslednost.
Nenakládej si toho tolik.Nadžena jsem přece já. ![]()
Už vážně dobrou.