PROSINEC 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6923
2.3.09 22:42

Jiři
Z práce si hlavu nedělej, tenhle týden bude třebas úspěšnější a ve středu přijde naopak pochvala. :wink:
A RAdečkovi to s koštětem moc slušelo. :lol: Je zajímavé, že to zajímá všechny děti, taky máme několik koštětových, i na rajčeti.

Tak jsem odeslala ještě dva prosící maily, jeden český, jeden anglický a uvidím. Už je zas děsných hodin, zítra hned ráno praxe a na nohou až do večera, to zas bude den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
2.3.09 22:43

Jiři,to dostaneš sprda,když ti neplatěj?A jak je máš donutit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 22:45

Jo,vidíte to,na tohle jsem se chtěla zeptat.....
Jituš
A to na tom kole je připevněná jak?

Vladi
Uhodla. :( No né přímo nic,ale tak směšně málo,že moje provize už je dávno proježděná (asi) :( Vypekli mě i kvalitní klienti a to mě na tom mrzí dost,že ani na ty dobré není spoleh. :( Šéf už mi volal,že má u mě poznámku,že je to bída a jak jsem na tom dneska.No jak asi? Ještě bídněji. Mám splněno cca 15% místo „povolených“,v mojí lokalitě,něco kolem 54%. A to jsem dostala minulý týden pochvalu,že jsem měla splněno dost.
Já vím,že každý týden je jiný,ale s až takovým fiaskem jsem tak nějak nepočítala. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5525
2.3.09 22:46

Holky já se loučím, páč dnešní noc bude stejně děsná jako ta předchozí… asi si zítra zdřímnu s VOjtou přes den…:-)
klidnou pěknou noc a ať je zítřek fajn!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 22:49

Vladi
Dobrou.....Snad dobrá bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
2.3.09 22:50

Jiři,to je tedy drsná práce :roll: .To bych dělat nemohla.Za prvý bych se asi někam bála i jít.Být ještě hodnocená podle toho, co vyberu,tak to je taky na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
2.3.09 22:51

Bebuško,dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 22:51
vladi1 píše:
Jiři,to dostaneš sprda,když ti neplatěj?A jak je máš donutit?

To by mě taky zajímalo.No na někoho platí domlouvání a ......no různé přátelské řečičky,ale na někoho neplatí vůbec nic a mají mě i šéfy na háku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 22:53
vladi1 píše:
Jiři,to je tedy drsná práce :roll: .To bych dělat nemohla.Za prvý bych se asi někam bála i jít.Být ještě hodnocená podle toho, co vyberu,tak to je taky na prd.

No já jsem se bála jen do jednoho baráku (a to té zřícenině ještě lichotím),ale i tam jsem si zvykla.Jen tam mám po tmě divný pocit a jsem o hodně opatrnější.
A o způsobu hodnocení jsem věděla…jsem se informovala kolik přibližně.....a ten dnešek neodpovídá ani mojemu prvnímu a dost slabému týdnu. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
2.3.09 22:55

Jdu hodit sprchu a pak do pelíšku.
Doufam,že nám to zítra trochu poběží,nevim proč máme výpadky,dopoledne se mi to nechtělo načíst vůbec.Ted to alespon trochu běží.Uvidíme,jak dlouho.

Přeju dobrou noc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
2.3.09 22:57

Jiři,tak do takovýho baráku a ještě po tmě by mě samotnou nikdo nedostal.Nosíš sebou,alespon slznej plyn :D ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 22:58

Taky půjdu.Je mi celkem zima,tak se vyhřeju pod sprchou a až se úplně rozmočím skočím rovnou k Raďulkovi a Martinovi.

Dobrou a klidnou noc všem.

P.S.: Jsem ráda,že vás mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6923
2.3.09 22:59

Jiři
Tedy to je vážně náročné, když ty lidi je asi nemožné přesvědčit, aby zaplatili, když nebudou chtít, co?

Tak snad po výplatách bude líp.

Jdu dát sprchu a spát, zítra vstávám po šesté. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 22:59
vladi1 píše:
Jiři,tak do takovýho baráku a ještě po tmě by mě samotnou nikdo nedostal.Nosíš sebou,alespon slznej plyn :D ?

No chystám se,ale pořád na něj zapomínám.Mám ho ve skříni. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
2.3.09 23:02
žížala píše:
Jiři
Tedy to je vážně náročné, když ty lidi je asi nemožné přesvědčit, aby zaplatili, když nebudou chtít, co?

No člověk musí být někdy psycholog,empatický a kamarádkský a někdy pes,ale po dobrém,jinak se ti lidi seknou a nehne s nimi ani stádo volů. :roll: A taky je důležitá důslednost.
Nenakládej si toho tolik.Nadžena jsem přece já. :wink:

Už vážně dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí