Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Dory22 píše:
@wildcherry
Mě taky.Ale už ležím. Ale v kuchyni na mě mrkalo kinder Bueno. Ale odolala jsem. Ale coo, třeba ještě půjdu na WC, tak na něho dojde.
Ja sbouchala v posteli kinder cokoladky male
…Musim ji je koupit, nebo na to prijde
a z nocniho stolku vyhazet obal a papirky, nebo na to prijde muj
…Ale jako, za to muze zakladatelka
![]()
@jednoručka já si taky občas udělám „nuttelu“ z avokáda, bananu, oriskoveho masla, kakaa a medu. Je to celkem dobrý, ale žádná ta zdravá náhražka prostě není originální nuttela no ![]()
@jednoručka píše:
Tak pokud má někdo chuť na sladké, tak si koupím proteinelu od Czech virusu nebo něco podobného, kde jsou jen arašídy, ořechy, belgická čokoláda a protein s kokosákem a ne přidaný cukr v masovém mšřítku a palmáč v low kvalitě.
Ja myslim, ze vsechny vime co je zdravejsi. Kazdopadne ty super proteinkovky co myslis, tak na noc jsou taky silne nevhodny.Ja, ac to tady nevypada, ted, jedu fakt ve zdrve strave, ale jsme jen lidi
.Snidane uz vypadala podstatne jinak ![]()
@Kriss Tina píše:
@jednoručka já si taky občas udělám „nuttelu“ z avokáda, bananu, oriskoveho masla, kakaa a medu. Je to celkem dobrý, ale žádná ta zdravá náhražka prostě není originální nuttela no
Podobne delam detem a posloucham, jak uz se tesi k babicce
.
Proč by proteinovka nebyla vhodná na noc? Nálet inzulinu je 100× horší zlo než cca 3 hodiny práce žaludku
. Navíc rozkládat palmáč beta oxidací asi fakt není to nejlepší následně na játra a hlavně ledviny…
Chuťově je nutela někde na úrovni pamlsku pro 5 leté dítě. Doporučuji každému, at si prostě sama nutelu nebo ten českej hnus z opavie sama udělá ze základních surovin, ať ví, co jí, protože to snad nikdo normální jíst nemůže,
@jednoručka píše:
Proč by proteinovka nebyla vhodná na noc? Nálet inzulinu je 100× horší zlo než cca 3 hodiny práce žaludku. Navíc rozkládat palmáč beta oxidací asi fakt není to nejlepší následně na játra a hlavně ledviny…Chuťově je nutela někde na úrovni pamlsku pro 5 leté dítě. Doporučuji každému, at si prostě sama nutelu nebo ten českej hnus z opavie sama udělá ze základních surovin, ať ví, co jí, protože to snad nikdo normální jíst nemůže,
Proc to tak resis? Vsak ty si neprasila
,ani nenosis nase kilca
.
@wildcherry
To já to vždycky zabalím do papíru a hodím do koše, aby to nikdo neviděl.
Ale chlap je taky noční kyselina, tak si nemáme co vyčítat.
Ale běda jak ve dne zašustím něčím, tak dcera hned běží a vyptává se „co to máš?“ ![]()
@wildcherry píše:
Proc to tak resis? Vsak ty si neprasila,ani nenosis nase kilca
.
asi tak, miluju spasitelky lidstva ![]()
možná za 10 let vědci zjistí, že protein je zdravý škodlivý a avokádo neroste u nás, tak to je škodlivé určitě
Nejlepsi jidlo na svete je arasidova nutela. ![]()
Ja vim, ja vim, neni zdrave, ale chut je bozska.
Nechci moc kupovat tu nezdravou z obchodu a proto ji nekdy delam sama : stevia, kokosovy olej, arasidy, anebo arasidove bio maslo, kakao, anebo cokolada a trochu kokosoveho cukru. Neni tak bozska jak ta nezdrava arasidova nutela, ale je dobra.
@stinga píše:
asi tak, miluju spasitelky lidstva
možná za 10 let vědci zjistí, že protein je zdravý škodlivý a avokádo neroste u nás, tak to je škodlivé určitě
@Dory22 píše:
@wildcherry
To já to vždycky zabalím do papíru a hodím do koše, aby to nikdo neviděl.Ale chlap je taky noční kyselina, tak si nemáme co vyčítat.
Ale běda jak ve dne zašustím něčím, tak dcera hned běží a vyptává se „co to máš?“
Ano ano, musi se to maskovat ![]()