Prošlá šunka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.15 18:15

Měla jsem ten dotaz položit jinak, spíš jako stalo se to někomu? bylo vám špatně?

díky všem
M.

• Citovat
  • Upravit
4984
11.1.15 18:27
@Anonymní píše:
Měla jsem ten dotaz položit jinak, spíš jako stalo se to někomu? bylo vám špatně?díky všem
M.

Nejedla jsem tvou sunku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
11.1.15 18:34
@Kofolová píše:
Nejedla jsem tvou sunku
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.1.15 20:53
@araw píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
29.5.19 18:00

Dotaz level šílená paranoidní matka:
Měla jsem v lednici nechanou tak den-dva otevřenou drůbeží šunku s trvanlivostí do neděle. Manžel jí dal malý k svačině a když jsem chtěla poslední plátek dojíst, tak sice nesmrděla, ale moc dobrá už nebyla. Nicméně malá spokojeně splácala tři plátky - jako zatim dobrý, už je to tak hodina. Kdy se můžu definitivně uklidnit, že jsme si neotrávili dítě? :mrgreen: dík, nemějte mě za blbku, slabší chvilka no :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
29.5.19 18:01
@Lily Evans píše:
Dotaz level šílená paranoidní matka:
Měla jsem v lednici nechanou tak den-dva otevřenou drůbeží šunku s trvanlivostí do neděle. Manžel jí dal malý k svačině a když jsem chtěla poslední plátek dojíst, tak sice nesmrděla, ale moc dobrá už nebyla. Nicméně malá spokojeně splácala tři plátky - jako zatim dobrý, už je to tak hodina. Kdy se můžu definitivně uklidnit, že jsme si neotrávili dítě? :mrgreen: dík, nemějte mě za blbku, slabší chvilka no :oops:

neboj se nic se nestane :) děti jsou odolné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
29.5.19 18:01

Klidně hned, neboj. Jestli nebyla nakyslá a vyloženě nesmrděla, bude to ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
29.5.19 18:05

@Taka spíš taková jakože nahořklá, strčila jsem to do pusy a vyplivla - malé prej chutnala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.5.19 18:08

Neboj, kdybys věděla, co už mi dítě snědlo :oops:. Dělá si po domě zásoby, jak kdyby jsme jí nedávali najíst a pak to v různým stupni použitelnosti vytahuje. Hlídám ji, ale vždycky je o krok napřed, dacan… Maximálně by se ti z toho dítě potento, ale to pochybuju.

• Citovat
  • Upravit
4381
29.5.19 18:21
@Janli píše:
Neboj, kdybys věděla, co už mi dítě snědlo :oops:. Dělá si po domě zásoby, jak kdyby jsme jí nedávali najíst a pak to v různým stupni použitelnosti vytahuje. Hlídám ji, ale vždycky je o krok napřed, dacan… Maximálně by se ti z toho dítě potento, ale to pochybuju.
:mrgreen: :mrgreen: to nema chybu, mala syslice :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
29.5.19 18:35

@Lily Evans to přežije…já dětem dávám šunku, ale já sama jí nejím, takže kdyby byla zkažená tak to nepoznám, jedině po čichu nebo okem, většinou doufám, že děti by sami řekli, kdyby byla hnusná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
29.5.19 18:39

Díky za uklidnění, já jak jsem si tu četla komu po čem bylo strašně blbě, tak mě jímala hrůza :mrgreen: dítě stále aktivně zlobí, otrávená jsem doposud jen já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
29.5.19 18:59

Klid, max. se possere 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie