Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Anonymní píše:
Měla jsem ten dotaz položit jinak, spíš jako stalo se to někomu? bylo vám špatně?díky všem
M.
Nejedla jsem tvou sunku
Dotaz level šílená paranoidní matka:
Měla jsem v lednici nechanou tak den-dva otevřenou drůbeží šunku s trvanlivostí do neděle. Manžel jí dal malý k svačině a když jsem chtěla poslední plátek dojíst, tak sice nesmrděla, ale moc dobrá už nebyla. Nicméně malá spokojeně splácala tři plátky - jako zatim dobrý, už je to tak hodina. Kdy se můžu definitivně uklidnit, že jsme si neotrávili dítě?
dík, nemějte mě za blbku, slabší chvilka no ![]()
@Lily Evans píše:
Dotaz level šílená paranoidní matka:
Měla jsem v lednici nechanou tak den-dva otevřenou drůbeží šunku s trvanlivostí do neděle. Manžel jí dal malý k svačině a když jsem chtěla poslední plátek dojíst, tak sice nesmrděla, ale moc dobrá už nebyla. Nicméně malá spokojeně splácala tři plátky - jako zatim dobrý, už je to tak hodina. Kdy se můžu definitivně uklidnit, že jsme si neotrávili dítě?dík, nemějte mě za blbku, slabší chvilka no
neboj se nic se nestane
děti jsou odolné
Klidně hned, neboj. Jestli nebyla nakyslá a vyloženě nesmrděla, bude to ok ![]()
@Taka spíš taková jakože nahořklá, strčila jsem to do pusy a vyplivla - malé prej chutnala ![]()
Neboj, kdybys věděla, co už mi dítě snědlo
. Dělá si po domě zásoby, jak kdyby jsme jí nedávali najíst a pak to v různým stupni použitelnosti vytahuje. Hlídám ji, ale vždycky je o krok napřed, dacan… Maximálně by se ti z toho dítě potento, ale to pochybuju.
@Janli píše:
Neboj, kdybys věděla, co už mi dítě snědlo. Dělá si po domě zásoby, jak kdyby jsme jí nedávali najíst a pak to v různým stupni použitelnosti vytahuje. Hlídám ji, ale vždycky je o krok napřed, dacan… Maximálně by se ti z toho dítě potento, ale to pochybuju.
@Lily Evans to přežije…já dětem dávám šunku, ale já sama jí nejím, takže kdyby byla zkažená tak to nepoznám, jedině po čichu nebo okem, většinou doufám, že děti by sami řekli, kdyby byla hnusná ![]()
Díky za uklidnění, já jak jsem si tu četla komu po čem bylo strašně blbě, tak mě jímala hrůza
dítě stále aktivně zlobí, otrávená jsem doposud jen já ![]()
Měla jsem ten dotaz položit jinak, spíš jako stalo se to někomu? bylo vám špatně?
díky všem
M.