Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Markéta Fe pokud je nerozbalená, tak bych se nebála. Přece jen je to datum min, spotřeby, ne?
Jsem hrozná, sama bych si ji asi nedala, ale říkám si, že chlap to snese…
Pro jistotu bych ji udělala jako hemenex.
Dítěti bych to nedala, ale já bych jí klíďo snědla. Samozřejmě, pokud by nebylo vidět, že jí něco je, ale když je ve vakuu, tak vydrží opravdu dlouho.
Pokud je vakuovaná, tak bych se nebála. A když ji chceš ještě tepelně upravit tak už bych se nebála vůbec ![]()
@Markéta Fe píše:
Jsem hrozná, sama bych si ji asi nedala, ale říkám si, že chlap to snese…Pro jistotu bych ji udělala jako hemenex.
@Markéta Fe Já bych to nejedla. Jednou mi babička nachystala rohlíky s máslem a se šunkou.. a nevšimla si, že smrděla. Dva roky jsem nesnědla žádnou šunku
Od té doby sním šunku jen ten den koupenou. Včerejší je pro mě hned zkažená ikdyž není
.. ale tak to zkus. Třeba jí nic není ![]()
Tak pokud nebude smrdět, tak jí nic nebude..ale já se přiznám že na uzeniny jsme taky ras, a prošlý nejím ![]()
Já bych ji asi nejedla
, pokud by nesmrděla manžel by si ji dal, třeba hemenex.
Obnovuji
Snědla jsem prošlou šunku. Byla do 9tého a nebyla vakuové balená. Dala jsem si jeden plátek.
Myslíte, bude mi blbě.
M.
@Anonymní píše:
ObnovujiSnědla jsem prošlou šunku. Byla do 9tého a nebyla vakuové balená. Dala jsem si jeden plátek.
Myslíte, bude mi blbě.
M.
no, už vybírej smuteční píseň… ![]()