Prošlá šunka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
11.1.15 16:35
@šílenámáma píše:
no, už vybírej smuteční píseň… :mrgreen:

No pomalu to dělám, to víš hypochondr :mrgreen:
M.

• Citovat
  • Upravit
219

Přijde mi to, nebo ženský přestávají používat zdravý rozum??? Ty jsi k té šunce nečichla než si jí snědla, smrděla nebo ne? Tak asi z toho vycházej, myslíš že tu máme křišťálovou kouli nebo když ti řekneme, že ti nic nebude, tak se to i stane??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve

Stane se prd a ořech. Doslova. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
4918
11.1.15 16:36

Sorry, ale tohle je dotaz pětiletého dítěte :mrgreen:. Snad si nemyslíš, že jeden plátek prošlé šunky tě zabije? Připadá mi to tak :P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
11.1.15 16:37
@šílenámáma píše:
no, už vybírej smuteční píseň… :mrgreen:
:palec: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.1.15 16:39

Tak teda dík.
Jen jsem měla strach jestli mi bude šoufl. Čichala, nezdala se mi. Plátek jsem snědla, pak si všimla datum spotřeby.
Jen se ptám.

M.

• Citovat
  • Upravit
6078
11.1.15 16:40
@Anonymní píše:
Tak teda dík.
Jen jsem měla strach jestli mi bude šoufl. Čichala, nezdala se mi. Plátek jsem snědla, pak si všimla datum spotřeby.
Jen se ptám.M.

Pokud nesmrděla a chtnala, tak ti nejspíš nic nebude. Spíš ti bude teď blbě ze stresu. Neboj. Vše bude OK :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50158
11.1.15 16:43

Pokud nesmrděla a nebyla zkyslá, tak jí nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16210
11.1.15 16:45

Ježiši ty mi připomínáš jednu mou spolubydlící na koleji, která se mě ráno ptala „Myslíš, že mi bude v sukni zima?“ Já mám kamaráda, kterému je špatně pokaždé, když sní třeba jen kousek už hnědého banánu nebo cokoliv se teprve blíží datumu spotřeby, já sama mám spíš kachní žaludek a jen tak něco mě nerozhází, den dva prošlé potraviny vůbec neřeším, očichám nebo ochutnám a rozhodnu se, jestli to sním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
11.1.15 17:05
@mmanolka píše:
Přijde mi to, nebo ženský přestávají používat zdravý rozum??? Ty jsi k té šunce nečichla než si jí snědla, smrděla nebo ne? Tak asi z toho vycházej, myslíš že tu máme křišťálovou kouli nebo když ti řekneme, že ti nic nebude, tak se to i stane??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neprijde. Tak to je. Proc myslet, kdyz se muzu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
11.1.15 17:14
@Anonymní píše:
Tak teda dík.
Jen se ptám.M.

datum je orientační. snad poznáš, jestli je šunka zkažená nebo ne
známí vylili láhev vína, protože bylo po datu minimální trvanlivosti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
11.1.15 17:22

Ty u krájených salámů, máš na štítku do kdy jí máš spotřebovat, a tam máš většinou den dva od zakoupení. Ale když použiješ zdravý rozum, tak šunka která je ta samá a ještě nenakrájená a mají jí na krámu se má spotřebovat například do února, jen ta STEJNÁ nakrájená má tu trvanlivost na štítku tak krátkou. Kdyby jí něco bylo smrděla by nebo by byla zelená tak bys jí nesnědla. Já třeba z uzenin který mám 4 dny udělám slaný štrůdl, nebo cokoliv jiného a věř mi žijeme :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
11.1.15 17:29
@Anonymní píše:
Tak teda dík.
Jen se ptám.M.

No a co bys chtela tady slyset? Nedozvis se nic, co by tvuj nasledny stav zmenilo. Bud to bude dobry nebo ne. Jako strachovat se dopredu… Co na to rict. A 1 platej prosle sunky s tebou fakt nic neudela.

• Citovat
  • Upravit
1695
11.1.15 18:01
@Anonymní píše:
Obnovuji

Snědla jsem prošlou šunku. Byla do 9tého a nebyla vakuové balená. Dala jsem si jeden plátek.

Myslíte, bude mi blbě.

M.

Jela bych pro jistotu na pohotovost :mrgreen:
Ne, omluva za rýpání :D Nic se neděje podle mě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
11.1.15 18:09

Chutnala ti? Asi jo, když tě zarazilo až datum, tak to neřeš a buď v klidu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí