Prošlé jídlo pro dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
914
7.2.18 16:10
@lola0308 píše:
Dobrý den maminky,chtěla bych znát váš nazor: tchyně mi donesla pro 19m dceru 2měsíce prošlé mléčné řezy. Zjistila jsem to až po otevření, kdy byl řez poloviční a moc nevoněl. Samozřejmě jsem to hned vyhodila. A když jsme to tchyni říkali, tak její rekace byla: že jsme to neměli vyhazovat, že by to sněla že to je jen min trvanlivost a že aby jsme se nahodou neotravili…a urazila se… Jaky na to mate nazor? děkuji
Říct ji ze si cenis ze něco da malé, ale ze musí hlídat trvanlivost, aby dceři nebylo špatně. Ty přece nejsi povinna jist prošlé jídlo, za to se snad nemůže nikdo zlobit. Ja třeba sním jogurt o den prošly, ale dítěti bych to nedala. A stejně tak beru to, když mi mamka rekla ze by to nesnedla ani když je to jen o jeden den prošlé.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
428
7.2.18 16:12

@lola0308 tak pokud jste jí to řekla normálně slušně, tak za mě jste měla. Já bych to taky tak udělala.. ale v mé nebo přítelově rodině by každý řekl.. ježiš promiň, já si nevšimla.. to je jasný, žes jí to nedala :) takže pokud nemáte úplně v pohodě stavy, tak radši neříkat a kontrolovat sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
7.2.18 16:13

@lola0308
dítěti a ani sobě bych takové jídlo nedala. Tchyni bych upozornila, tak jak jsi to udělala, aby si na to mohla a dala pozor. S hlídáním bych se rozmyslela nebo by dítko dostávalo jídlo s sebou. Varovný signál by pro mě bylo to urážení se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
7.2.18 16:45

@lola0308 prosim te, muzes mi vysvetlit, proc mazes ty prispevky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
7.2.18 17:24

@lola0308
Zrovna u „mléčného“ řezu bych hádala, že to není minimální trvanlivost ale spotřebovat do. Je to humus, příšerně sladké a dítěti bych to nedala ani neprošlé. Místo aby mu něco upekla doma, koupí toto. Poděkovala bych a řekla, že tohle dítěti nedávám. Než si to vzít, aby nebylo zle a pak to „trpět“ při každé návštěvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.5.18 15:12

Tchýně a uzený…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie