Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Řekla bych, že zmínka o těhotné kamarádce dost mění situaci - těhotné bych v žádném případě nedávala nic prošlého, a je jedno jestli ořechy nebo cokoliv jiného. A nezlob se, divím se, že jsi to vůbec zvažovala
…
Lexxie tak těhulce bych to nedala ani za nic.Mě takle přiotrávily v těhu 2× a divim se že to Maty vubec přežil
.ejdřív v 12 týdnu perníčkama z marihuany(nevěděla jsem to jako správné nenažraná těhule jsem si fakt dopřála) a podruhé houbama asi v 35 týdnu ![]()
Tak jen chci přispět troškou do mlýna…
Bacha na ořechy a nemusí být ani prošlé. Já postupně za 3 večery snědla 200 g lískáčů (neprošlých, na pohled úplně OK). Některé chutnaly trochu jako kokos, ale ve směsi dalšího ovoce, co jsem přimíchala, se to ztratilo. A až na konci mi to nedalo a koukla jsem a tohle… Absolutně plesnivé.
Je mi dost špatně a na internetu píšou samé horory o karcinogenitě. Ach jo, že se to musí stát vždycky mně…
Uvažuji, čím to alespoň trochu neutralizovat…
@knupka probůh, kdes to koupila? U nás se ořechů a sušeného ovoce sní kila, ale tohle se mi ještě nestalo, pokud nechutná jak má, vyhazuji. Kupuji v DM, výjimečně makro…
@Moucharda V Tescu. Země původu: Gruzie. No je mi z toho fakt špatně a dumám, jestli mohu něco udělat…
@knupka no teď už s tím asi nic nenaděláš, příště si dej pozor, ale to už víš sama dobře…