Prošlý svářečák

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27007
24.10.11 15:22

Prošlý svářečák

Hoj ženy ne že bych byla stíhačka ale chlap ráno odjel s tím že jede do Příbramy že má prošlý svářečák…říkal že do jedný bude doma ono půl 4 a on nikde mobil mi nebere…ne že bych byla stíhačka ale nemáte tam někdo taky chlapa? :mrgreen: Spíš mi jde o to není na něčem takovým poprvý takže ví jak dlouho to trvá spíš ve mě hlodá zda se mu něco nestalo…jezdí jak čuně když jede bez nás tak u něj člověk nikdy neví :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
24.10.11 15:41

Četla jsem „prošlý svařáček“ :lol: Jinak tohle znám, kvůli tomu svýmu jsem jednou volala i na 155, jestli nemají hlášenou nehodu. Jel odvézt jednu holku domů, bylo to na pět minut tam i zpátky, jenže půl hodina a on nikde, hodina a on nikde, začali jsme ho hledat, všichni vyděšení, jestli se mu něco nestalo, já i na tu záchranku volala, on si přijel asi po dvou hodinách, hrozně se divil tomu, že ho hledáme, ještě jsme dostali vynadáno, jeslti jsme normální, co by se mu jako mělo stát. A kde byl? Potkal známýho svýho strejdy a vezl ho domů. Telefon měl doma. :roll: Teď když mi nebere telefon, tak většinou je to tím, že má nahlas muziku v autě a neslyší ho. A já hned taky přemýšlím nad tím, jestli neměl bouračku, protože taky jezdí jak šílenec..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová