Prostě se musím podělit

2090
5.11.13 22:56

prostě se musím podělit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1947
5.11.13 23:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9315
5.11.13 23:02

@TereuliJa jůůů to je sladké :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986

@TereuliJa uzasne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854

To už je asi třetí diskuze s tímhle videem :-)
za mě - nelibi se mi to, dite na me pusobi moc nestastne a vydesene.. nema to nic spolecneho s emocemi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.11.13 23:05

To je vtipné, zrovna včera jsem k tomuto videu četla tento komentář. Tak kopíruji:

Kromě rozplývání se nad roztomilostí a citlivostí dítěte se lze dívat na video putující internetem i např. z této perspektivy, (mně osobně z videa mrazí - z necitlivosti matky a zneužití dítěte pro její potřeby): Michaela Mrowetz: „Několikrát ke mně doputovalo toto video plačícího dítěte, které mate a znejišťuje zpěv matky, dítě sedí v separační pomůcce - židli a pláče. Projevy institucionalizačního syndromu v tomto případě shledávám v komentářích, které video popisují jako krásné či dojemné v pozitivní konotaci. Dítě prožívá extremní stres, projevuje zmatenost a lítost s náznaky empatické reakce k projevovanému smutku - zpěvu matky, ale masivně projevuje také zmatenost. Pokud budou media a jednotlivci toto video pokládat za krásné, bude to dětem škodit. Pláč je projevem žalu, žalu jsou schopna i zvířata, pláč je projevem truchlení a emočního stresu. Existuje i pláč při silných pozitivních emocích, ovšem toto dítě neprojevuje tyto reakce. Je mi dítěte na videu velmi líto, je vystavováno stresu a je s ním zacházeno matkou a medii velmi neempaticky a necitlivě.“… Henrieta Lašutová: „Dovoľte mi, vyjadriť svoj názor k veci - z postavenia odborníka k téme- bývalá profesionálna speváčka / tiež pedagogička/. Dieťatko je vystavené enormnému stresu, jednak z toho, že matka spieva tzv. opernou technikou-kde najmä vo vyšších tónoch je potrebná väčšia sila na tvorenie tónov-väčšie rozkmitanie hlasiviek, a tiež z toho, že matka spieva "soulovú“ skladbu, pričom tento druh skladieb prejavuje vo zvýšenej miere emócie.. Matka je v úplnej blízkosti dieťatka, keďže ho natáčala na video, teda zvuk pri jej speve ide PRIAMO na dieťa, a to samozrejme tiež pôsobí veľmi nepríjemne naňho, na jeho citlivý sluch. Dieťa je doslova šokované, ako silou zvuku tak aj emocionálne. Nevie čo si o tom má myslieť, prečo naňho matka takto vyvíja zvuk..a už vôbec nechápe emócie prejavujúce sa v skladbe. Kto rozumie anglicky, nech si dobre! a dôkladne vypočuje čo matka hovorí dieťatku, ako sa snaží na konci mu vysvetliť, nech sa nebojí, že je to LEN pieseň, a či je OK!! Toto by som zaradila do oblasti psychického týrania dieťaťa. Vedome ho nahrala, pretože DOBRE! pozná reakcie svojho dieťaťa pri jej speve /vidno to pred natáčaním videa-a jej vyjadrenia: baby idem ti spievať pesničku a ty nám ukážeš ČO CÍTIŠ../ Podľa môjho názoru sa tak usiluje o vlastnú publicitu a publicitu jej dieťaťa.. Samozrejme za účelom prevádzania SHOW a SENZÁCIE…"
Zdroj: FB: leadersheep-Petra Morvayová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
@Lolllo píše:
To už je asi třetí diskuze s tímhle videem :-)
za mě - nelibi se mi to, dite na me pusobi moc nestastne a vydesene.. nema to nic spolecneho s emocemi

A souhlasím s tímto názorem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15085

Ta se tedy umí dojímat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
5.11.13 23:07

Podle mě je to dítě dost vyděšené. Usmívá se jen v odmlkách a vypadá to dost úlevně.
Spíš mi přijde, že si nějaká ženská dělá reklamu na svůj zpěv :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15085
5.11.13 23:08

@Fjodorka Možná má mladá lepší hudební sluch než máma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.11.13 23:10

@jenny.fields Dik, uz jsem myslela, ze jsem divna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
5.11.13 23:11

Upřímně, plakala jsem. Je mi toho špunta líto. Náš 10-ti měsíční prcek je vystrašenej, když začneme doma mluvit hodně nahlas (třeba do telefonu). Vůbec by mě nenapadlo ho vystavovat tomu stresu takhle dlouho a ještě ho u toho natáčet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
5.11.13 23:12

@jenny.fields Moc moc děkuju za citované komentáře!!! Já už si fakt začínala myslet, že jsem jediná, kdo to přesně takhle vnímá!!! Ani jsem to video nedokoukala, jak mi toho prcka bylo líto!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4724
5.11.13 23:12

@TereuliJa chuďátko maličké.. jak se vždy chce na maminku usmívat, jen co ztichne, hned s takovou nadějí úsměv a jak pokračuje, hned zase slzičky a žalostně našpulená pusinka.. Že jí to nerve srdce, takhle ho schválně rozplakávat, dle mně se to mimčo bojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
5.11.13 23:15

@lekarnicka28 Ona si zrejme vazne mysli, ze je to dite dojaty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie