Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chjo admini, vždyť je to stálá uživatelka a pomoc potřebuje…
@tetma píše:
Chjo admini, vždyť je to stálá uživatelka a pomoc potřebuje…
Je pravda, ze je tu udelany pro neco podobneho bazarek i specialni skupina.Tam zakl. taky psala
Navic si myslim, ze hodne lidi pomohlo uz ted ne?
Zakl. chtela jsem se zeptat, byla vam vyplacena mimoradna pomoc? nakonec,?
Původně jsem to napsala do té skupiny, ale tam bylo napsáno že tam nikdo nechodí, tak jsem to udělala jako diskusi a nevěděla jsem že porušuju pravidla. Většinou se čtou diskuse a ne skupiny.
Hodně z Vás už mi pomohlo a já jsem moc ráda.
@blorchi Ano byla, psala jsem to do té diskuse jak jsme tam o tom psali.
Já teda četla tu první diskuzi a byla jsem překvapená, že víc jak žádost o pomoc v nouzi mi to znělo jako seznam výběrčího.
KOlik toho potřebujete, že ještě zakládáš další diskuzi? Vždyť ti tam přislíbilo pomoc dost lidí
A překvapila mě voňavka pro dceru
![]()
@Timinka Nikoho nenutím aby mi pomáhal, kdo chce pomůže, kdo nechce nemusí.
A jinak jste tedy určitě nezažila to že vám vše shořelo a nezbylo vám pro děti skoro nic.Pro sebe jsem nic nechtěla a nechci.
O seznam věcí mě ti kteří chtějí pomoct požádali sami, aby se v tom vyznali a neposílali se stejné věci.
Příspěvek upraven 05.11.13 v 19:20
@Miriamm píše:
@Timinka Nikoho nenutím aby mi pomáhal, kdo chce pomůže, kdo nechce nemusí.A jinak jste tedy určitě nezažila to že vám vše shořelo a nezbylo vám pro děti skoro nic.Pro sebe jsem nic nechtěla a nechci.
Mne prijde, ze pises hrozne stroze, tak chladne.. No preji at mate hezke Vanoce ![]()
@blorchi To nevím, nepřipadám si tak, jsem spíš vystresovaná z té situace.
Ahoj,
moje diskuse mi byla smazána, dle pravidel zde nemůžu nic poptávat, kdyby se ještě někdo našel a chtěl a mohl nějakým způsobem pomoci, pište mi prosím pouze do SZ.
Moc děkuji všem.