Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Miriamm poměřila jsi je? napiš mi míry do SZ a adresu, ať ti to pak můžu poslat… ![]()
A vy co se tu urážíte, tak se ovládejte, nebo kvůli vám ještě zakladatelce smáznou admini i tuhle diskuzi. ![]()
@Timinka píše:
víš já zjišťovala co a jak, což je v rámci diskuze přípustné. Ovšem pohádat se tu s někým (což nedělá ani zakladatelka, rozumě odpovídá) to může jen nejhodnější
Tak si holky říkám, jaká tragédie by se musela stát, která by přiměla lidi, aby se k sobě chovali slušně…
Je nutný prskat i v takovéto diskusi?? Prosím… ![]()
@KPKristy píše:
Tak si holky říkám, jaká tragédie by se musela stát, která by přiměla lidi, aby se k sobě chovali slušně…
Je nutný prskat i v takovéto diskusi?? Prosím…
Ne neni, omlouvam se, jen jsem regaovala na otazku. Ale v teto diskusi se too opravdu nehodi
Zakl. balicek mam prichystany, v pondeli odeslu ![]()
Zakladatelko, pošli mi do sz prosím seznam, co potřebujete. Neslibuju, ale mrknu, jestli něco nenajdu po zrušeným bazárku pro kluky a po sobě pro dceru… Škoda, žes nenapsala dřív. Spoustu věcí po sobě jsem dala na charitu… A byl u nás bazárek pro charitu a poslední den bylo vše za 1 Kč, tam bych Vám bývala mohla nakoupit
Další bude až na jaře, tak pak, kdyby ještě něco chybělo, Ti tam můžu něco pokoupit… Držte se!
![]()
Moc Vám všem děkuji a první poděkování patří nicku derida,která před chvílí s krabicí hraček dorazila osobně
![]()
@Miriamm píše:
Moc Vám všem děkuji a první poděkování patří nicku derida,která před chvílí s krabicí hraček dorazila osobně![]()
super
Jinak z těch rejpalů si nic nedělej. Kdo nezažil, nepochopí.. ![]()
@Miriamm, můžu taky poprosit o seznam co by bylo ještě potřeba?
Mám tu nachystaný nějaký hračky, ale nevím jestli je využijete.
Zdravím,
chápu, že situace, ve které se zakladatelka ocitla, je nezáviděníhodná. Ale kdybychom tu tyto diskuze nechávali, nebylo by tu nic jiného než prosby o pomoc. Doporučuji spíše založit skupinu nebo využít Bazar, který je k tomu primárně určen.
Monika
Dnes přišly 2 balíky s hračkami a oblečením chci taky moc poděkovat, ale podle zpátečních adres nepoznám od koho to je, napište mi prosím SZ, znám Vás jen pod nickem. Děkuji!
@admin píše:
Zdravím,
chápu, že situace, ve které se zakladatelka ocitla, je nezáviděníhodná. Ale kdybychom tu tyto diskuze nechávali, nebylo by tu nic jiného než prosby o pomoc. Doporučuji spíše založit skupinu nebo využít Bazar, který je k tomu primárně určen.Monika
Když to je těžký. Nikdo běžně nehledá ve skupinách nebo na bazárku, jestli někdo něco nepotřebuje. Kdežto když je založená diskuse, každý si toho hned všimne ![]()
Chápu o co primárně jde, nicméně diskuse založené za účelem vyžebrání hlasů v nějakých připitomělých soutěžích jsou tu vystavené často tak dlouho, že se tam stačí nakecat dvacet stránek
. Ty mi přijdou mnohem víc mimo mísu, než toto…
víš já zjišťovala co a jak, což je v rámci diskuze přípustné. Ovšem pohádat se tu s někým (což nedělá ani zakladatelka, rozumě odpovídá) to může jen nejhodnější