Život po požáru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka1
5.11.13 20:27
@Nejhodnější píše:
Myslíš jo??? :mrgreen: hm tak jo no :-D mrkni nejdřív na sebe ;)

víš já zjišťovala co a jak, což je v rámci diskuze přípustné. Ovšem pohádat se tu s někým (což nedělá ani zakladatelka, rozumě odpovídá) to může jen nejhodnější :roll:

• Citovat
  • Upravit
17010
5.11.13 20:29

@Miriamm poměřila jsi je? napiš mi míry do SZ a adresu, ať ti to pak můžu poslat… :hug:

A vy co se tu urážíte, tak se ovládejte, nebo kvůli vám ještě zakladatelce smáznou admini i tuhle diskuzi. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
5.11.13 20:47
@Timinka píše:
víš já zjišťovala co a jak, což je v rámci diskuze přípustné. Ovšem pohádat se tu s někým (což nedělá ani zakladatelka, rozumě odpovídá) to může jen nejhodnější :roll:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :roll: :roll: :roll: :roll: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
46669
5.11.13 21:03

Tak si holky říkám, jaká tragédie by se musela stát, která by přiměla lidi, aby se k sobě chovali slušně…
Je nutný prskat i v takovéto diskusi?? Prosím… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
5.11.13 21:08
@KPKristy píše:
Tak si holky říkám, jaká tragédie by se musela stát, která by přiměla lidi, aby se k sobě chovali slušně…
Je nutný prskat i v takovéto diskusi?? Prosím… :roll:

Ne neni, omlouvam se, jen jsem regaovala na otazku. Ale v teto diskusi se too opravdu nehodi :kytka: Zakl. balicek mam prichystany, v pondeli odeslu ;)

• Citovat
  • Upravit
NumLock
5.11.13 21:11

@blorchi Jste moc hodná, ještě jednou děkuji!

• Citovat
  • Upravit
NumLock
5.11.13 21:27

@Damael Taky mi nepřijde že se z toho někdy vzpamatuju :hug:

• Citovat
  • Upravit
3491
5.11.13 22:14

Zakladatelko, pošli mi do sz prosím seznam, co potřebujete. Neslibuju, ale mrknu, jestli něco nenajdu po zrušeným bazárku pro kluky a po sobě pro dceru… Škoda, žes nenapsala dřív. Spoustu věcí po sobě jsem dala na charitu… A byl u nás bazárek pro charitu a poslední den bylo vše za 1 Kč, tam bych Vám bývala mohla nakoupit :( Další bude až na jaře, tak pak, kdyby ještě něco chybělo, Ti tam můžu něco pokoupit… Držte se! :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
6.11.13 08:58

Moc Vám všem děkuji a první poděkování patří nicku derida,která před chvílí s krabicí hraček dorazila osobně :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
72725
6.11.13 09:15
@Miriamm píše:
Moc Vám všem děkuji a první poděkování patří nicku derida,která před chvílí s krabicí hraček dorazila osobně :palec: :potlesk:

super :palec: Jinak z těch rejpalů si nic nedělej. Kdo nezažil, nepochopí.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4478
6.11.13 09:20

@Miriamm, můžu taky poprosit o seznam co by bylo ještě potřeba?
Mám tu nachystaný nějaký hračky, ale nevím jestli je využijete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6388
6.11.13 09:50

Taky mi pošli do sz seznam a držte se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20877
6.11.13 11:11

Zdravím,
chápu, že situace, ve které se zakladatelka ocitla, je nezáviděníhodná. Ale kdybychom tu tyto diskuze nechávali, nebylo by tu nic jiného než prosby o pomoc. Doporučuji spíše založit skupinu nebo využít Bazar, který je k tomu primárně určen.

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
6.11.13 12:25

Dnes přišly 2 balíky s hračkami a oblečením chci taky moc poděkovat, ale podle zpátečních adres nepoznám od koho to je, napište mi prosím SZ, znám Vás jen pod nickem. Děkuji!

• Citovat
  • Upravit
46669
6.11.13 12:35
@admin píše:
Zdravím,
chápu, že situace, ve které se zakladatelka ocitla, je nezáviděníhodná. Ale kdybychom tu tyto diskuze nechávali, nebylo by tu nic jiného než prosby o pomoc. Doporučuji spíše založit skupinu nebo využít Bazar, který je k tomu primárně určen.Monika

Když to je těžký. Nikdo běžně nehledá ve skupinách nebo na bazárku, jestli někdo něco nepotřebuje. Kdežto když je založená diskuse, každý si toho hned všimne :nevim:
Chápu o co primárně jde, nicméně diskuse založené za účelem vyžebrání hlasů v nějakých připitomělých soutěžích jsou tu vystavené často tak dlouho, že se tam stačí nakecat dvacet stránek :zed:. Ty mi přijdou mnohem víc mimo mísu, než toto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová