Výrazy jako mazlinkovat - je to ještě normální?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
414
3.11.13 22:43

je to jeste normalni?

Ja teda nevim, ale pri cteni nekterch diskuzi mam pocit ze nektere zeny asi ztratily nrmalni vyjadrovani..konkretne slova jako ze se jdou „mazlinkovat s manžou apod“..boze to zni otresne, jak kdyby ho chudaka pripoustely jen kdyz chteji dite.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
3.11.13 22:47

Mě by zajímalo, jestli manža ví, že je manža a že se spolu mazlínkujou. Já když doma chci prudit, tak se o dítěti vyjadřuju jako o mimískovi a ten můj začne rudnout a pěnit, ať mu proboha přestanu říkat mimísek. :mrgreen:

Příspěvek upraven 03.11.13 v 22:47

• Citovat
  • Upravit
17472
3.11.13 22:47

Na emiminu? Samozřejmě :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
3.11.13 22:48

@LucieHol Na slovo manža jsem alergická:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597

:-D:-D normální to dle me neni, ale proti gustu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1654

Mě se líbilo, jak tu minule bylo:
„s manžou máme rádi tulení“
a pod tím v diskusi
„MASO??? 8o 8o “

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714

Nechci tě ranit, ale mám dojem, že toto téma už je asi tak 1000× ohrané.
A normálních se mi tu zdá jen pár lidí. Včetně mě samozřejmě. Ale mám dojem, že jsme tu v menšině, tak jestli nebude spíš normální ten zbytek. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13415

@LucieHol A ty nevíš, že se „těhotní s manžou při tulení?“ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.11.13 22:49

@gina76 no napodobne :roll: ja myslim ze kdyby to vsichni manžove tusili, tak se radsi ani nezeni :D a to by pak asi zustali jen pritelíčci :D jako ja kdybych doma rekla ze jdem mazlinkovat tak nevim nevim… :think: proslo by mi to mozna tak 1/mesic :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
3.11.13 22:50

Kdykoliv něco takového čtu, musím se oklepat :D Snažílkovat se s manžou, sledovat ovulku a hleník apod…nechápu, jak tohle může napsat dospělá ženská…a dost mi ještě vadí, že hodně matek po porodu začne mluvit stylem „rostou NÁM stoličky“, „právě JSME SE pokakali“ apod… :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.11.13 22:51

@Allons-y :potlesk: :lol: ja sem tu chvilku, takze nevim co je ohranne a co ne ale kdyz ctu vsude o manžech tak uz si zacinam pripadat prinejmensim podezdrele :lol: @Veruš1 ja se obavam, ze my jsme otehotneli uplne pri necem jinem :nevim: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
3.11.13 22:52
@Veruš1 píše:
@LucieHol A ty nevíš, že se „těhotní s manžou při tulení?“ :D

sakra, teď jsme se zrovna tulili! To budu určitě v tom! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
3.11.13 22:53
@LucieHol píše:
@Allons-y :potlesk: :lol: ja sem tu chvilku, takze nevim co je ohranne a co ne ale kdyz ctu vsude o manžech tak uz si zacinam pripadat prinejmensim podezdrele :lol: @Veruš1 ja se obavam, ze my jsme otehotneli uplne pri necem jinem :nevim: :lol: :lol:

Měj se na pozoru, už používáš plurál. Pokud tedy o sobě běžně nemluvíš v množném čísle, v tom případě přijmi mou omluvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.11.13 22:53

@Verca1989 tak treba se fakt prave pokakali obe :nevim: :lol: joo ovulka to je taky v prvni trojce, a hlen je tady dost oblibeny tema..jako ja chapu ze nekdo nemuze otehotnet, ale..az tak… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1336
3.11.13 22:54

@LucieHol Jo a k tomu tricanko a slipanky. brrrrr:)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová