Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja teda nevim, ale pri cteni nekterch diskuzi mam pocit ze nektere zeny asi ztratily nrmalni vyjadrovani..konkretne slova jako ze se jdou „mazlinkovat s manžou apod“..boze to zni otresne, jak kdyby ho chudaka pripoustely jen kdyz chteji dite.. ![]()
Mě by zajímalo, jestli manža ví, že je manža a že se spolu mazlínkujou. Já když doma chci prudit, tak se o dítěti vyjadřuju jako o mimískovi a ten můj začne rudnout a pěnit, ať mu proboha přestanu říkat mimísek. ![]()
Příspěvek upraven 03.11.13 v 22:47
Mě se líbilo, jak tu minule bylo:
„s manžou máme rádi tulení“
a pod tím v diskusi
„MASO???
“
Nechci tě ranit, ale mám dojem, že toto téma už je asi tak 1000× ohrané.
A normálních se mi tu zdá jen pár lidí. Včetně mě samozřejmě. Ale mám dojem, že jsme tu v menšině, tak jestli nebude spíš normální ten zbytek. ![]()
@gina76 no napodobne
ja myslim ze kdyby to vsichni manžove tusili, tak se radsi ani nezeni
a to by pak asi zustali jen pritelíčci
jako ja kdybych doma rekla ze jdem mazlinkovat tak nevim nevim…
proslo by mi to mozna tak 1/mesic ![]()
Kdykoliv něco takového čtu, musím se oklepat
Snažílkovat se s manžou, sledovat ovulku a hleník apod…nechápu, jak tohle může napsat dospělá ženská…a dost mi ještě vadí, že hodně matek po porodu začne mluvit stylem „rostou NÁM stoličky“, „právě JSME SE pokakali“ apod…
![]()
@Allons-y
ja sem tu chvilku, takze nevim co je ohranne a co ne ale kdyz ctu vsude o manžech tak uz si zacinam pripadat prinejmensim podezdrele
@Veruš1 ja se obavam, ze my jsme otehotneli uplne pri necem jinem
![]()
@Veruš1 píše:
@LucieHol A ty nevíš, že se „těhotní s manžou při tulení?“
sakra, teď jsme se zrovna tulili! To budu určitě v tom! ![]()
@LucieHol píše:
@Allons-y![]()
ja sem tu chvilku, takze nevim co je ohranne a co ne ale kdyz ctu vsude o manžech tak uz si zacinam pripadat prinejmensim podezdrele
@Veruš1 ja se obavam, ze my jsme otehotneli uplne pri necem jinem
![]()
![]()
Měj se na pozoru, už používáš plurál. Pokud tedy o sobě běžně nemluvíš v množném čísle, v tom případě přijmi mou omluvu.
@Verca1989 tak treba se fakt prave pokakali obe
joo ovulka to je taky v prvni trojce, a hlen je tady dost oblibeny tema..jako ja chapu ze nekdo nemuze otehotnet, ale..az tak… ![]()