Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virginia no tak hlavne vseobecne plati, ze dve zeny se stanou kamaradkami kdyz zjistize nenavidi stejnou osobu..coz to myslim dost vystihuje.ja ti neberu tvuj nazor, pani ruze, teda vlastne Virginie
ja se za to bricho nestydim a chci na neho mit vzpominku az budu stara hnusna a budu se stydet dat si nekde svoji realnou fotku..treba
ja jim to neberu, at se tak bavi, jen bych zduraznila nadpis te diskuze „jestli tj jeste normalni“ tj cele, chtela sem vedet jestli sem divna jen ja ze mi to prijde nenormalni ![]()
@Bersaba píše:
@Virginia Kruciš, ty jsi ale dneska v ráži.
Mám odslouženy za víkend dvě dvanáctihodinové směny. Upouštím páru.
![]()
@Virginia píše:
Mám odslouženy za víkend dvě dvanáctihodinové směny. Upouštím páru.![]()
jen houst ![]()
Zdravím, však nekteri chlapi to přímo miluji:) např: můj ex miloval kdyz jsem ho oslovovala zdrobnele:D neustale říkala jak je úžasný
jenže me to neslo přes pusu mluvit na skoro sedesatnika jak na tříletého, měla jsem pocit jak kdyz oslovují senylniho chlapíka. Jenže on to vyžadoval.. A vyžaduje to od všech. Takže u nás se mluvilo jedine zdrobnele… ![]()
@LucieHol Mám dvě echt přítelkyně. Ani s jednou jsem nenavázala vztah díky společné nenávisti. S tím vyfoceným břichem jsme se nepochopily. Já ho mám ve stejné kolonce jako manžílky, tulísky mimísky a spol. Prostě mamynečky tělem i duší.
Já ti žádný názor též neberu, jen jsem sdělila svůj. ![]()
@kamillka2 tak to by zral moji znamou, ktera ve 32 letech si cistila zoubky, cesala vlasky a delala nehtiky ![]()
@Virginia vsak ja sem rekla ten svuj
ja sem jen obycejna zenska co se ma rada a rada se chlubi tj cele vysvetleni
a nestydim se to priznat
ps. maminecky je mekky i ![]()
@AniNevim : však ma ted taky takovou
tak kdyz mu to vyhovuje
me to spis tohle preslazene zavání těžkou manipulaci
ju a ještě nektere maminky v cekarne u MUDr. Jsou taky k sezrani ![]()
@LucieHol Mamynečky bylo psáno záměrně. Tyto ženy nezřídka doprovází neznalost pravopisu, měla v tom být ironie. Nezvýraznila jsem to tvrdé y, aby každý pochopil, že je to ironie, neboť se domnívám, že nikdo soudný si nemůže myslet, že průměrně (a to se podceňuju) inteligentní člověk by napsal slovo maminečka s ypsilon. A že tentýž člověk by vůbec slovo maminečka či mamynečka použil jinak než jako ironii. ![]()
@kamillka2 mne stacilo jednou na plavani „Janecku, dáme plenecku?“ - ne, nevypustila jsem tam diakritiku. Poprve jsem myslela, ze jsem se preslechla, ale podruhe a potreti uz jsem mela problem sklopit sve vyboulene bulvy…
Holky a vy jste na živo zažily někoho, kdo opravdu využívá slova mazlinkovat, tuleníčko a podobně? Že to tu ženské píšou, to je mi fuk, ale neumím si představit, že by mi nějaká kámoška vyprávěla: večer jsme se s příťou tulínkovali ![]()
pro plurál mám pochopení, taky jsem tím MYkáním trpěla… a teď jím trpí i má sestra, o které jsem si stopro jistá, že jinak je zcela normální a chytrá ženská ![]()
@Virginia ja sem zas chtela zohlednit to ze mas po tech 12katch ![]()
@LadyTommy tulenicko, mazlinkovat - ne, ale ja nastesti neznam nikoho, s kym bych si o tomhle musela vykladat. Jak jsem ale psala, „Jdu si jeste vycistit zoubky a ucesat vlasky“ o sobe pravila 32leta zena.
@AniNevim :
S nama do poradny chodi maminka
i mala Anca na ni kouka s otevřenou pusou
pepicku, maminka Ti namazankuje prdelinku ju? Kdyz ti pan dokturek dal vcelicku… Vždy jdu do kolen ![]()