Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Verca1989 píše:
to by byla ta lepší varianta, horší by bylo, kdyby s tím vším souhlasil
no to teda to už by sme tam mohli jít oba ![]()
@LucieHol píše:
Ja teda nevim, ale pri cteni nekterch diskuzi mam pocit ze nektere zeny asi ztratily nrmalni vyjadrovani..konkretne slova jako ze se jdou „mazlinkovat s manžou apod“..boze to zni otresne, jak kdyby ho chudaka pripoustely jen kdyz chteji dite..
Souhlasím, je to infantilni a nedospěli.
@Verca1989 píše:
Kdykoliv něco takového čtu, musím se oklepatSnažílkovat se s manžou, sledovat ovulku a hleník apod…nechápu, jak tohle může napsat dospělá ženská…a dost mi ještě vadí, že hodně matek po porodu začne mluvit stylem „rostou NÁM stoličky“, „právě JSME SE pokakali“ apod…
![]()
co ty víš, třeba se propojili navzájem tak, že vše dělají spolu
![]()
Ale musim se priznat, ze sem to chtela napsat primo do te diskuze kde se tyhle zverstva psaly, ale premohl me strach ze by na me poslaly vsechny jejich manži aby me ubijankovali k smrti
![]()
Holky ale co mě teda nejvíc točí je když někdo dítě šišlá to bych vraždila ![]()
Dnes jsme se s manžou netulískovali, protože nám mimísek nechtěl dát pokoj. Asi se bojí, abychom zase nebyli těhu…
@LucieHol píše:
Ale musim se priznat, ze sem to chtela napsat primo do te diskuze kde se tyhle zverstva psaly, ale premohl me strach ze by na me poslaly vsechny jejich manži aby me ubijankovali k smrti![]()
no to by neudělali to je moc morbidní spíš by tě asi dotyčné dámy samkou láskou spapinkaly
![]()
@Tamtama píše:
A pozor! Znám jednu, co na sociální síti běžně napíše: „(jméno) má dnes 18 měsíčků.“![]()
Nééé, to snad fakt ne!
![]()
@klarushka tak to je jeste horsi
@Bersaba tvoje fotka krasne vyjadruje to pohorseni ![]()
@LucieHol Díky, ona to by vlastně mohla být moje pasovka. Jsem totiž těžkej cholerik s chronickýma žaludečníma potížema. ![]()
@LucieHol No když už jsme u těch divnejch věcí. Mně ještě děsně vadí ty profilovky s těhotnejma břichama. Jakoby ta žena řekla - teď jsem tou matkou. Není nic víc. Jako by ony samy tu vlastní osobnost někde zanechaly.
(Se omlouvám za tu kritiku, ale fakt mi to nedá - tys tu objevila ty více slepičí, tak se teď zrovna velice dobře bavíš, ale - o kolik jsme my každá jedna jinde než ty jednoduché? Třeba ty si zase děláš legraci z holek, co jsou trochu prdlé. Jsi (jsme) lepší, morálnější, spravedlivější? Těžko.)
Všechno platí i pro mě a nám podobné. Nejsme o nic lepší. Netulískujeme se, ale nepokrytě se smějeme těm druhým. ![]()
@ne-silenamatka píše:
Normalni to neni, ale tady na emiminu a dalsich „miminkovskych“ webech je to bohuzel klasika.Nikdy, ale nikdy nepochopim jak takhle muze mluvit dospela zenska. Pokud tak mluvi i doma, tak obdivuju kazdyho manzela co ma tohle stvorenicko rozkosny vedle sebe.
co doma? Ale pri pracovnich telefonatech „auticko“, „paletka“, „zbozicko“ - bezne veci
![]()
@maritimka píše:
co ty víš, třeba se propojili navzájem tak, že vše dělají spolu![]()
„To je furt moje auto, moje dílna, moje věci… uvědom si, že jsme manželé a máme všechno společné! Všechno je naše! A poslouchej mě, co furt hledáš?“
„Naše podvlíkačky, miláčku.“