Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kamillka2 mne jednou dostala „gencianka“… fakt jsem si myslela, ze jde o nejakou odnoz genciany ![]()
@kamillka2 dokturek by spis mel one pani dat jednu protiinfantilnovku
![]()
@kamillka2 pak rychle utikala domu pozuzlankovat manzilkuv penisek… to je prvni, co napada me, kdyz to slysim nebo ctu. A „stolicka“ me vynasi do nebes - neni treba potulenicko.
@AniNevim : no vůbec nevim o čem to mluvíš
Jak si psala s tím plaváním, tak kdyz se se zanskyma střídavě v satnach, tak jedna maminka svého syna (cca 1,5 let) poucovala ze nema tapkat bosalinky ![]()
@AniNevim píše::
@kamillka2 pak rychle utikala domu pozuzlankovat manzilkuv penisek… to je prvni, co napada me, kdyz to slysim nebo ctu. A „stolicka“ me vynasi do nebes - neni treba potulenicko.
Pozor, dokonce to zašlo tak daleko, že pokud říkáte „kočár“ místo „kočárek“ tak své dítě jistojistě nenávidíte, viz http://stefancikova.blog.idnes.cz/…ve-deti.html vždycky se mi při všech těch mimiscích a podobných ptákovinách vybaví tenthle článek. ![]()
@kamillka2 proboha kam ty to chodis ze vychytavas takovy ukazy
@AniNevim tyjo rict tomu mymu ze ma penisek tak nasleduje hodinovy chlacholeni ze to nebylo mysleny tak ze je malej
ale ze mi to jen poradily kamosky z emimina
![]()
Ja sem si jednou dovolila nekde rict ze cekame „devce“a pak neco ze tj „dite“ a cumeli na me jak na krkavci matku stoleti ![]()
@LucieHol : tak normálně… Někdy si říkám zda jsem normální já?…
@Allons-y píše:
Mě se líbilo, jak tu minule bylo:
„s manžou máme rádi tulení“
a pod tím v diskusi
"MASO???![]()
"
@LucieHol píše:
Ja sem si jednou dovolila nekde rict ze cekame „devce“a pak neco ze tj „dite“ a cumeli na me jak na krkavci matku stoleti
Já jsem jedné ženské, která byla hrozně vlezlá a neustále se mě ptala co dělá „mimísek v bříšku a jestli nezlobinká“ (byla jsem těhotná) a dokonce si na mě chtěla sahat, s naprosto vážným výrazem řekla, že můj fetus se má dobře, a že děkuji za optání. Na ten její výraz nikdy nezapomenu, ale dala už pokoj, dodneska když si na ten její výraz vzpomenu je mi do smíchu.
Bylo to na pohřbu manželova bývalého kolegy z práce, co to bylo za ženskou nevím, ale zapomenout na ni nemůžu ona na mě asi taky ne. ![]()
Tak to jsem rada ze jsem normální
a já uz myslela ze jsem divná matka… Na dceru mluvím něžně, ale proste nesislam a nekomolim… I kdyz ji někdy řeknu ze je moje zvířátko ![]()