Výrazy jako mazlinkovat - je to ještě normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16986
3.11.13 23:39

@kamillka2 pan Kasparek 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.11.13 23:40

@kamillka2 mne jednou dostala „gencianka“… fakt jsem si myslela, ze jde o nejakou odnoz genciany :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.11.13 23:41

@kamillka2 dokturek by spis mel one pani dat jednu protiinfantilnovku :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
3.11.13 23:44

@kamillka2 pak rychle utikala domu pozuzlankovat manzilkuv penisek… to je prvni, co napada me, kdyz to slysim nebo ctu. A „stolicka“ me vynasi do nebes - neni treba potulenicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 23:48

@AniNevim : no vůbec nevim o čem to mluvíš :))) :mrgreen: Jak si psala s tím plaváním, tak kdyz se se zanskyma střídavě v satnach, tak jedna maminka svého syna (cca 1,5 let) poucovala ze nema tapkat bosalinky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 23:49
@AniNevim píše:
@kamillka2 pak rychle utikala domu pozuzlankovat manzilkuv penisek… to je prvni, co napada me, kdyz to slysim nebo ctu. A „stolicka“ me vynasi do nebes - neni treba potulenicko.
: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zrzounka
3.11.13 23:50

Pozor, dokonce to zašlo tak daleko, že pokud říkáte „kočár“ místo „kočárek“ tak své dítě jistojistě nenávidíte, viz http://stefancikova.blog.idnes.cz/…ve-deti.html vždycky se mi při všech těch mimiscích a podobných ptákovinách vybaví tenthle článek. :evil:

• Citovat
  • Upravit
414
3.11.13 23:52

@kamillka2 proboha kam ty to chodis ze vychytavas takovy ukazy :lol: @AniNevim tyjo rict tomu mymu ze ma penisek tak nasleduje hodinovy chlacholeni ze to nebylo mysleny tak ze je malej :lol: :roll: ale ze mi to jen poradily kamosky z emimina :mavam: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.11.13 23:54

Ja sem si jednou dovolila nekde rict ze cekame „devce“a pak neco ze tj „dite“ a cumeli na me jak na krkavci matku stoleti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.11.13 23:56

@LucieHol : tak normálně… Někdy si říkám zda jsem normální já?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
3.11.13 23:58

@kamillka2 tj mi jasne ze normalne..o to vic to je desivy :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
4.11.13 00:02
@Allons-y píše:
Mě se líbilo, jak tu minule bylo:
„s manžou máme rádi tulení“
a pod tím v diskusi
"MASO??? 8o 8o ":lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zrzounka
4.11.13 00:04
@LucieHol píše:
Ja sem si jednou dovolila nekde rict ze cekame „devce“a pak neco ze tj „dite“ a cumeli na me jak na krkavci matku stoleti :think:

Já jsem jedné ženské, která byla hrozně vlezlá a neustále se mě ptala co dělá „mimísek v bříšku a jestli nezlobinká“ (byla jsem těhotná) a dokonce si na mě chtěla sahat, s naprosto vážným výrazem řekla, že můj fetus se má dobře, a že děkuji za optání. Na ten její výraz nikdy nezapomenu, ale dala už pokoj, dodneska když si na ten její výraz vzpomenu je mi do smíchu. :lol: Bylo to na pohřbu manželova bývalého kolegy z práce, co to bylo za ženskou nevím, ale zapomenout na ni nemůžu ona na mě asi taky ne. :lol:

• Citovat
  • Upravit
nikol.ondrášovka
4.11.13 00:16

Neni to normalni, ja nesnasim ovulky a tehulky a prdelky :roll:

• Citovat
  • Upravit
4.11.13 00:19

Tak to jsem rada ze jsem normální :) a já uz myslela ze jsem divná matka… Na dceru mluvím něžně, ale proste nesislam a nekomolim… I kdyz ji někdy řeknu ze je moje zvířátko :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová