Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LucieHol píše:
@Lomikára bohuzel s cimkoli sem chtela poradit a precist si to tady tak sem na to narazila v X diskuzich
Jinak s Tebou souhlasim, Neni to normalni ![]()
My s manzelem krome jineho svorne nesnasime osloveni Milacku a Lasko…
Ale proti gustu…
@LucieHol Já se jich nebojím, ale je fakt, že už jsem naživo zažila opravdové pohrdání, když jsem během venčení psa narazila na těhotnou ženskou se psem. Ta zažertovala ve smyslu „taky těhotná pejskařka“ a já na to „Dvojitý průser, co?“ no, už se se mnou dál nebavila a výraz mluvil za vše ![]()
@Fjodorka
chudina pani! me fascinujou ale opakovany dotazy cizich lidi „a tak to se tesite ne“??
jezis ne netesim, denne doma brecim co sem to udelala, jako na tohle se muze zeptat clovek bez mozku ![]()
@LucieHol Cizí lidé jsou vůbec pohroma… Nejhorší je to v práci, lidé, se kterými jsem se dřív maximálně pozdravila se začali zajímat o mé těhotenství pomalu víc, než já.
Tedy zajímat - oni to myslí spíš z jakési slušnosti, protože se mě ptají pořád na to samé (kdy se to narodí a co že to vlastně bude), někteří i třikrát čtyřikrát
O to víc mě štve, že mě těmi dotazy otravují, když je to vlastně ani nezajímá natolik, aby si to zapamatovali. ![]()
Já ti nevím, před rokem byla těhotná moje vedoucí a já se jí ani jednou neptala na nic ohledně jejího těhotenství, jednala jsem s ní jako s člověkem, ne jako s dělohou. Zpětně jsem za to ráda, že jsem se jí neptala, určitě toho musela mít plné kecky.
@Fjodorka tak nerikam zeptat se jednou je nejaka obecna slusnost, ale kdyz se nekdo pta dokola tak jde videt ze to stejne pousti jednim uchem tama druhym ven..
a vtom pripade uz odpovidam na dotaz co to bude?-„doufam ze dite“apod
Mám pocit, že tahle infantilní mluva se pak rozlézá po dalších webech: zrovna minulý týden jsem psala jedné paní na fleru ohledně objednávky trička (podotýkám, že velikost XL) takže ne pro děcko a přišla mi odpověď: Ano, JANIČKO…(zdrobnila moje jméno) a pak TRIČÍNKO…BOže.
@MaWe píše:
Ale jako antikoncepce by to mohlo zabrat
to rozhodně.. jako antikoncepce je to 100% ![]()
Treba myslela ze tvoje detatecko jen hodne papulinkalo a vy s manžou ho nechate
![]()
@martina.se píše:
to rozhodně.. jako antikoncepce je to 100%
U nas doma by stacilo osloveni Milacku nebo Lasko a bylo by po romantice - a to oboustranne
a to teda nemam manzela drevorubce ![]()
@MaWe píše:
U nas doma by stacilo osloveni Milacku nebo Lasko a bylo by po romantice - a to oboustrannea to teda nemam manzela drevorubce
u nás to samé.. říct tomu mému broučku, tak mne nechá zavřít na psychiatrii ![]()
@MaWe drevorubce
ne me vcera nejvic zaujalo slovo „penisek“ to fakt rict tomu mymu tak je nafucenej tyden a mam po mazlinkovani
![]()
@martina.se @LucieHol no fuj, jdete si vyplachnou pusu mydlem ![]()
Myslite, ze ty zenske takhle mluvi i na verejnosti? Ja nevim jestli nekoho takoveho znam ![]()
Ale fascinuji me dotykove zenske, takove, co maji tendence neustale se dotykat toho s kym mluvi a je jedno jestli zena nebo muz…asi jsem divna ![]()
@MaWe jj osahavaji vic nez normalni lidi
„dotykova zenska“ ke koupi hned vedle dotykovych mobilu, ctvrty regal vlevo ![]()
@LucieHol píše:
@MaWe drevorubcene me vcera nejvic zaujalo slovo „penisek“ to fakt rict tomu mymu tak je nafucenej tyden a mam po mazlinkovani
![]()