Rozchod po e-mailu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
4.11.13 16:39

Rozchod po e-mailu

Ahoj :mavam:, zajímá mě Váš názor

2 lidi jsou spolu 4,5 roku.Od začátku spolu bydlely, několikrát se rozešly a zase sešly. On je nyní v zahraničí ona má za ním zítra letět. Ona mu dnes po e-mailu napsala, že nikam nepoletí, že se rozejít nechce, ale letět taky nechce. Důvod? Jeho bratr (Ona a jeho bratr se nemají spolu rádi. Bratr jí pomlouvá, okradl je o peníze, svého bratra využívá. Ona řekla, že se o něho starat nebude vaření, praní atd on, že ano bude že je to nevhodné).Jak by jste se k takové situaci postavily. Myslíte, že rozchod po e-mailu je vhodný?
Omlouvám se za oslovení on, ona.Ale nechce se mi řešit jména(jedná se o kamarádku která tady chodí).Prosím o zachování anonymity :kytka:.

Děkuji za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
4.11.13 16:41

8o vůbec to teda nechápu. to jsou nějací puberťáci ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
4.11.13 16:43

A ten bratr je jako kde? Nějak nechápu, proč by se měli kvůli tomu rozcházet… Nikdo nemůže za to, jakého má bratra :think: A o koho by se měla starat? O přítele nebo o bratra? Rozepiš to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
4.11.13 16:44

No taky to nepobírám…hlavně jak v tom figuruje přesně ten bratr…to vaření, praní ona nebude pro bratra nebo pro přítele? A jako rozchod po emailu??? Kolik jim je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404

Tak taková diskuze už tu byla, řešila, jestli za ním letět právě kvůli tomu bratrovi :mrgreen: ty on ona :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@slavuska1 nejsou to puberťáci :roll:
@Angua zítra letí taky. Jde o to, že on dává svému bratrovi přednost před ní

Zakladatelka ;)

• Citovat
  • Upravit
13711

Nezakládala jsi už podobnou diskuzi? Že ten bratr by měl u vás v té cizině bydlet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
4.11.13 16:46

Chlapa bych kopla do zadku a bylo by to buď po telefonu, nebo po emailu… určitě bych se s ním neletěla rozejít tam :lol: akorát mám pocit, že už tu diskuze o tomhle byla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
4.11.13 16:49

Moc to nechápu, ale obecně vzato rozchod po mailu asi není úplně slušný, ovšem to, že je dělí velká vzdálenost, a že dnes se tak na slušnost nekouká…proč ne, klidně. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 16:50

Spíš šlo o to, jak by jste se k tomu postavily vy. A jestli je rozchod po mejlu divný :nevim: :roll:

Zakladatelka :kytka:

• Citovat
  • Upravit
517
4.11.13 16:52

Pokud se v takovéto situaci s ním rozejít chce a nechce čekat na jeho návrat do ČR, až by to vyřešili osobně, tak jí asi nebude nic jiného zbývat. Rozhodně bych za ním neletěla, pokud ten rozchod je ve vzduchu…navíc letět současně s tím bratrem…Ale spíš bych volila rozchod aspoň po telefonu, nevím, ten email mi přijde takový zvláštní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
4.11.13 16:52

Rozchod po mailu je v pohodě, pokud se jedná o 13-ti leté děti.. :roll:

Jinak vůbec ten příspěvek nechápu..

• Citovat
  • Upravit
20885
4.11.13 16:54

Vůbec nechápu :mrgreen: má za ním letět se rozejít nebo jak :nevim: ale nepoletí protože se nechce rozejít :nevim: kdo se chce vlastně rozejít :nevim: :lol: a zakladatelko myslíš že když tu napíšeš story o tvé kamarádce že jako nepozná že je to o ní a žes to psala ty? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
@Anonymní píše:
@slavuska1 nejsou to puberťáci :roll:
@Angua zítra letí taky. Jde o to, že on dává svému bratrovi přednost před níZakladatelka ;)

No tak ať si trhne nohou a žije s bratříčkem..Co na to říct.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50725

A to tam teda ON jel, aby tam připravil půdu a ONA tam teďka za ním jede na furt (a bratr?) nebo ON je tam pracovně a ONA tam jede na návštěvu…? A bratr co? Bude s nima bydlet jako navždy nebo jde o měsíc nebo jak?

Já bych se teda asi v takové situaci, jak jsi ji popsala určitě nerozcházela, ale využila bych e-mail k tomu, že bych mu napsala přesně, jak to vidím a jak bych si to představovala, co mi vadí a tak. Mně osobně se tak daří lépe formulovat myšlenky, předložit racionální argumenty, reagovat bez emocí, napadání… A MM to taky tak docela dobře pobírá, vyřešili jsme po mailu už několik konfliktů - i třeba věci, co jsme řešili opakovaně naživo a vždycky jsme se u toho pohádali. Je to takové lepší, člověk má čas si to přečíst víckrát, rozmyslet si odpověď. A pak by se vidělo.

Osobně bych ale asi už jela, nejede tam přece kvůli bratrovi, ale kvůli příteli - a tam by se vidělo. Už to bylo domluvené, když se to domlouvalo, tak asi taky věděla, že jede i bratr, věděla, jaký je, takže z pozice přítele by mě docela šokovalo, kdyby mi den předem napsala, že jako nedorazí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová