Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud to dobre chapu, pak by tvoje kamaradka mela delat sluzku/servis bratrovi, ktereho ona nema rada. Mne osobně by ani nehlo! Ani moc nechapu, proc to automaticky pozaduje i jeji pritel pro sebe (natoz pro bratra). Nezijeme ve stredoveku, existuje delba prace, ale ok, kdyby ona byla doma a on ji zivil. Rozchod po e-mailu je po tech letech je neadekvatni, chce to sebrat odvahu a vyresit to jednou pro vzdy telefonicky, kdyz to nejde osobne. V opacnem pripade se z cloveka stava srab! A navíc si lze spoustu veci vyrikat v realnem case, a predejit tak rade nedorozumeni.
@Verunecka289 píše:
Už sem to našla https://www.emimino.cz/…uaci-163778/
To je stopro ona.. ![]()
Ja moc nejak nechápu, jak se muze někdo opakovane rozchazet a scházet. Jestli se neumi domluvit, tak ten vztah stejne nema budoucnost. Zduvodnovani cele situace chováním bratra mi pride jen jako výmluva. Prostě jim to nefunguje.
@Anonymní píše:
Ahoj, zajímá mě Váš názor
2 lidi jsou spolu 4,5 roku.Od začátku spolu bydlely, několikrát se rozešly a zase sešly. On je nyní v zahraničí ona má za ním zítra letět. Ona mu dnes po e-mailu napsala, že nikam nepoletí, že se rozejít nechce, ale letět taky nechce. Důvod? Jeho bratr (Ona a jeho bratr se nemají spolu rádi. Bratr jí pomlouvá, okradl je o peníze, svého bratra využívá. Ona řekla, že se o něho starat nebude vaření, praní atd on, že ano bude že je to nevhodné).Jak by jste se k takové situaci postavily. Myslíte, že rozchod po e-mailu je vhodný?
Děkuji za odpověď
Omlouvám se za oslovení on, ona.Ale nechce se mi řešit jména(jedná se o kamarádku která tady chodí).Prosím o zachování anonymity.
to si pamatuju, už to tu paní jednou řešila, ale ne jako kamarádka
a koukám, že to teda řeší pořád
podle tý původní diskuze bych nejela. Nechtěla bych mít nakvartýrovanýho bráchu v bytě.
Pokud jsou oba ajtaci, je to forma rozchodu nanejvys vhodna. Proc resis kamaradku, ktera sen chodi? Jesteze jsi je bravurne zmatla oznacenim ona a on, takhle by se v tom jiste nepoznali
.
Ať si vybere..Buď ona a nebo brácha..
Jinak to nevidím..Nedokážu si moc představit, že by se ke mě takto choval brácha mého chlapa a on to neřešil..Takového chlapa bych nechtěla..
@Verunecka289 píše:
Už sem to našla https://www.emimino.cz/…uaci-163778/
Hm, to mi přijde jako, že je přítel zvyklý poslouchat rodiče - tak rodiče rozhodli, že to bude uspořádáno takto a on si nedovolí odporovat, protože má strach, že by o ně přišel. Tak to na mě působí, je to výchovou… Já jsem naivní, takže já bych tam jela, když už je to domluvené a pokusila bych se to nějak zpracovat, aby měl bratr vlastní bydlení. Přece nebudou bydlet do smrti s bratrem, že jo…
Rozhodně bych mu teda nevařila a neprala, to bych asi nedělala, ani kdybychom měli dobré vztahy - možná to vaření ještě jo, když by přispíval, ale zbytek ani omylem ![]()
Nevím, já bych se po mailu nerozcházela, přijde mi, že ON je dost v pasti. Zkusila bych to s ním - třeba až bude s bratříčkem žít, tak jí dá za pravdu sám ![]()
Zakladatelko, pokud píšeš např. domluvily-jedná se o dvě ženský..a ne chlapa s ženskou…Nedá se to číst.
Jinak servis bych bratrovi nedělala..
@jannina1 píše:
Hlavně stejné hrubky, vždy myslím, že jde o ženský.
no přesně tak.. ![]()
@jannina1 píše:
Hlavně stejné hrubky, vždy myslím, že jde o ženský.
Tenhle druh hrubek dělá půlka emimina ![]()