Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No,to je super!!!!!!!!Úplně mám slzy v očích!!!!!!Teď už to bude jen a jen lepší.Domácí prostředí s rodinou Honzíčkovi udělá jen dobře!!!
![]()
Tuto diskuzi sleduju od začátku a jsem strašně moc ráda že je Honzíček u maminky v jejím náručí, tam mu bude nejlíp!! ![]()
Tak to je krásná zpráva. ![]()
Pokud mají jít na kontrolu až v únoru, to mi přijde za dlouho a tudíž dobré znamení. ![]()
super zpráva !!!! máme obrovskou radost !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Niky7 píše:
AHOJ HOLKY CHTELA BYCH VAM VSEM ZA PODEKOVAT ZA PODPORU A ZAROVEN VAM DAT PREDVANOCNI DAREK. HONZICEK JE MOMENTALNE DOMA S MAMINKOU A TESI SE Z LEPSIHO STAVU, NA KONTROLU JEDOU V UNORU DO PRAHY, AZ SE ZASE NECO DOZVIM NAPISI. MOC VSEM DEKUJEME.
:srdce
: Naděje umírá poslední… stále věřím!!!!
![]()
Krásná zpráva a Honzíčkovi a celé jeho rodině přeji krásné Vánoce a hlavně zdravíčko a štěstí v roce 2012 ![]()
Neměla jsem možnost přečíst si všechny příspěvky, ale brečím jako želva. Sama mám 3měsíčního chlapečka a nedokážu si představit tu příšernou bolest a beznaděj. Doufám, teda pevně v to věřím, že Honzíček je silný chlapeček a že vše zvládne. Držím palečky jemu a jeho mamce a taťkovi spoustu sil a naděje
![]()
Také sleduji,zda je něco nového,zda se Honzíčkovi daří dobře-máš nějaké zprávy?
moc a moc přeji honzíčkovi zdraví a at je v pořádku a jeho rodině hodně sil.
![]()
Ahoj holky moc se omlouvam ze jsem tak dlouho nenapsala. S Honzikem je to uz dobre, jezdi na kontroly a zatim je zdravy! Nezlobte se ze jsem tak dlouho neodepsala. VSEM HOLCINAM Z TETO DIKUZE DEKUJI ZA PODPORU A ZA VSE!
MOMENTALNE SE TEDY HONZIK MA CILE K SVETU ![]()
Ufff, tak to je dobrá zpráva, že je Honzíček zdravý. Tak mu přeju hodně toho zdravíčka a štěstíčka
![]()