Prostě umírá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.8.12 20:58

Ted jsem akorát přečetla tuhle diskuzi…tak dodatečně píšu. Při čtení mi šly slzy do očí. Ted přeji Honzíčkovy i rodičům a ostatní rodině, at uz jich nic zleho nepotká! A doufám že se Niki ozve a dá nám všem nové zprávy o Honzíčkovy! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
5.8.12 21:10

Ahoj holky, dekujeme vam, ze stale pisete, Honzik je momentalne zdrave dite, vsechno dohani a je sikovny. :) Moc dekujeme za vasi podporu. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
5.8.12 21:12

To jsem ráda:-)Jen at to jde tak dál :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
5.8.12 21:17

:kytka: To je fajn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
5.8.12 21:51

No to je zázrak! Tady je ukázka toho, ze vždy je naděje!!! Moc, moc do budoucna držím palec!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36148
5.8.12 22:07
@Niky7 píše:
Ahoj holky, dekujeme vam, ze stale pisete, Honzik je momentalne zdrave dite, vsechno dohani a je sikovny. :) Moc dekujeme za vasi podporu. :srdce:
:srdce: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
6.8.12 09:29

Jééé, to mám velikou radost :hug:!!!Už bude vše dobré :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
6.8.12 09:30

Taky mám velkou radost, jen tak dál :palec: .Na to, že mu nedávali žádnou naději, je to zázrak. Hodně štěstí a hlavně ZDRAVÍ :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
12.8.12 22:24

Tuhle diskuzi jsem dočetla teprve dnes… i když jsem na ni narazila minulý týden. Přiznám se, že jsem toho nebyla schopna. Jak jsem se stala maminou, beru si všechno kolem dětí nějak hůř. No nic…

Jsem táááák šťastná, že Honzík přežil a uzdravuje se. :srdce: Moc držím palce, ať je to tak i nadále. Přeju mu, broučkovi, ať už se mu nemoci zdaleka vyhýbají a jeho život je veselý a plný radostí! Myslím, že už si zažil dost. A rodičům přeji, ať se jim brzy uzdraví nervy, protože to, co prožili, muselo být šílené!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
14.8.12 06:44

Když jsem to četla měla jsem slzy v očích. mám vedle sebe 2měsíční holčičku, zdravou…a i přesto, že mám takové štěstí se na ní dokážu občas rozzlobit, že zrovna nespí když já chci nebo nedělá tohle čí támhleto…hrozně se za to stydím :,( a jsem naštvaná sama na sebe…
po přečtení této diskuze si říkám, že zlobit bych se měla spíš sama na sebe, že si nedokážu v tu chvíli uvědomit jaké mám štěstí…Nikolko, nezlob se.Moc tě miluju i když budeš vřeštět noc co noc :) :hug:
Honzíčkovi budeme s Nikolkou držet pěstičky, palečky a vůbec všechno možný a ať se vše vyvíjí jak má a maličký si užívá krásné a sladké dětství :* :srdce: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
14.8.12 12:16

@luucacb nemas se za co omlouvat, ja se taky na malou hodne zlobim, bohuzel, ale nemas se za co o mlouvat je to normalni ;) a moc dekujeme

vsem moc dekujeme :kytka:

• Citovat
  • Upravit
36148
16.8.12 10:57
@luucacb píše:
Když jsem to četla měla jsem slzy v očích. mám vedle sebe 2měsíční holčičku, zdravou…a i přesto, že mám takové štěstí se na ní dokážu občas rozzlobit, že zrovna nespí když já chci nebo nedělá tohle čí támhleto…hrozně se za to stydím :,( a jsem naštvaná sama na sebe…
po přečtení této diskuze si říkám, že zlobit bych se měla spíš sama na sebe, že si nedokážu v tu chvíli uvědomit jaké mám štěstí…Nikolko, nezlob se.Moc tě miluju i když budeš vřeštět noc co noc :) :hug:
Honzíčkovi budeme s Nikolkou držet pěstičky, palečky a vůbec všechno možný a ať se vše vyvíjí jak má a maličký si užívá krásné a sladké dětství :* :srdce: :kytka: :hug:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
24.9.12 21:38

Taky jsem tuto diskuzi četla 2 dny.. první příspěvky mi vehnaly slzy do očí a já u čtení dala našemu měsíčnímu zlatíčku snad milion pusinek. Je mi 31 a docela spokojeně jsem si žila s představou, že nikdy děti mít nebudu a vubec jsem je nechtěla. Mám dost jiných zájmů, který mě dostatečně zabaví až do smrti. Pak jsem najednou zjistila že jsem těhu a na jednu stranu jsem byla překvapivě ráda, na druhou stranu jsem si říkala „proč?“, vždyt mě děti absolutně nezajímaj… No a teď bych za něj dýchala a udělala cokoliv. Při čtení tohodle tématu si to uvědomuji víc než dosud… Jsem moc šťastná, že tento příběh nakonec dopadl tak dobře a doufám a přeji Honzíkovi, aby ho v životě už nic špatného nepotkalo, protože on si všechno špatné ze života vybral chudáček už z kraje… teď už si zaslouží jen pohodu :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
25.9.12 14:25

@tweetyna Dekujeme a i VAm prejeme jen to nejlepsi a hlavne to zdravi :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat